Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Aš irgi ne viename šaltinyje skaičiau apie nemalonių pojūčių suaktyvėjimą apie 2 nakties, jei yra kirminų. Ir gerklės dirginimą taip pat, nes čia jų dauginimosi ciklo ir kelio ypatumai. Detaliau rašyti net nesinori. Vue.
O tyrimas gali ir neparodyti, jei jų nedaug, tarkim. Tiesiog gali nepapulti į bandinį.

Saviškiams bet kuriuo atveju girdysiu antikirmėlinius profilaktiškai, nes man per daug siaubo kelia vien tikimybė. biggrin.gif Tik gal dar vasaros pabaigos sulauksiu, kai smėlio ir sodybų sezonas baigsis.

Prieš darželį išrašydami pažymą gydytojai šiaip turi tikrinti ir dėl kirminų. Kai klausiau, mūsiškė patvirtino, kad tikrai reiks atvesti ryte neprausta uodega.
Atsakyti
QUOTE(Digin* @ 2017 04 02, 12:52)
Aš irgi ne viename šaltinyje skaičiau apie nemalonių pojūčių suaktyvėjimą apie 2 nakties, jei yra kirminų. Ir gerklės dirginimą taip pat, nes čia jų dauginimosi ciklo ir kelio ypatumai. Detaliau rašyti net nesinori. Vue.
O tyrimas gali ir neparodyti, jei jų nedaug, tarkim. Tiesiog  gali nepapulti į bandinį.

Saviškiams bet kuriuo atveju girdysiu antikirmėlinius profilaktiškai, nes man per daug siaubo kelia vien tikimybė.  biggrin.gif Tik gal dar vasaros pabaigos sulauksiu, kai smėlio ir sodybų sezonas baigsis.

Prieš darželį išrašydami pažymą gydytojai šiaip turi tikrinti ir dėl kirminų. Kai klausiau, mūsiškė patvirtino, kad tikrai reiks atvesti ryte neprausta uodega.

Prirasei tai cia baisiai, bet as visgi gal pradziai padarysiu vaikui ta tyrima, nes duoti vaistu nuo kirminu profilaktiskai nelabai noriu, nera jie nekalti tabletukai, turi ir salutiniu poveikiu.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 04 02, 12:38)
Gal visai nebloga mintis patikrinti kirminų būvio faktą, visgi keturis  katinus namie laikome.

Na tikrai blogiau nebus jei padarysi tyrimą.
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Atidarėm šašlykų - piknikų - kelionių - ledų (becukrių  :didis: ) sezoną  :nail:

Sima_1, Semtamama, rekomenduoju supermaršrutą prie Kauno: Girionys - Pakalniškių piliakalnis. Girionyse puiki poilsiavietė su pavėsinėm, supynėm, čiuožyklom, laužavietėm, suoliukais, krepšinio aikštele, patogus priėjimas prie vandens. Žmonių tik daug tokią šiltą dieną kaip šiandien  :happy:

Atkarpa iki piliakalnio įdomaus landšafto, nuolat kalniukai, nusileidimai, tiltukai, šaltinėliai, laiptukai, pasivaikščiojom pirmyn atgal apie porą val, dalis kelio eina Kauno marių pakrante, pakeliui yra ne vienas staliukas, suoliukai, šiukšliadėžės, gražūs vaizdai  :wub:

[/url] 0_13640f_8ca42637_XXL.jpg[/url]

0_136412_849a1ec_XXL.jpg[/url]

Atsakyti
QUOTE(Digin* @ 2017 04 02, 14:52)
O tyrimas gali ir neparodyti, jei jų nedaug, tarkim. Tiesiog  gali nepapulti į bandinį.

Saviškiams bet kuriuo atveju girdysiu antikirmėlinius profilaktiškai, nes man per daug siaubo kelia vien tikimybė.  biggrin.gif Tik gal dar vasaros pabaigos sulauksiu, kai smėlio ir sodybų sezonas baigsis.

maniškis jau vakar smėlį valgė unsure.gif ir aš pagalvojau, apie vaistų sugirdymą. ar reikia jiems recepto? ar tu jau girdei kada? kiek laiko reikia gerti?

dontstop vaikai gražuoliai smile.gif
Atsakyti

dontstop vaikai gražuoliai smile.gif

Ačiū  :4u: 

Sūnus prieš lopšelį gėrė Pirantelį. Pirkom be recepto. Vienkartinė dozė, lašų pavidalo. Jo gydytoja taip rekomendavo, vietoj to, kad daryti tyrimą, tiesiog profilaktikai išgerti šių lašų  :4u: 

Panai darėm tyrimą, kadangi nieko nerado, tai nieko ir negėrė  :) 

Atsakyti
Dontstop - faini vaikai wub.gif
Smagi pramoga toki grazu savaitgali clap.gif
Mes turbut jau visa Kauno mariu regionini parka apeje, bet reiketu dar nuvaziuoti. Labai grazi si Kauno vieta ax.gif

Del kirminu, vyresnelei daktare sake sugirdyti profilaktiskai. Tai gal ir mazei taip sakys unsure.gif
Atsakyti
As ir piranteli girdziau vyresnelei profilaktiskai.

Buvom mini zoo siandien, smagiai pasibuvom, Bernius issilakste kaip reikiant, tik susinervino kai bezdziones ateme pagaliukus biggrin.gif
Atsakyti
Donstop, ačiū už nuorodas, man rodos, nebuvę ten mes.
Šiandien pana vėl pusė dienos pramiegojo, išsiruošėm į lauką tik 17:30h, ir pradėjo lyti blink.gif
Dabar žaibuoja ir griaudžia biggrin.gif tikras pavasaris.
Atsakyti
šita..o lėktuvams nepavojingi žaibai? Maniškis grįžta kaip tik šiąnakt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 02 balandžio 2017 - 20:17

Pavojingi. Bet kiek kartų esi girdėjus, kad dėl žaibo lėktuvas nukrito?

Atsakyti

Be to lėktuvai skrenda virš debesų. Taigi žaibas jiems pavojingas tik kylant ar leidžiantis. Manyčiau taip

Atsakyti