Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sveikos  :4u: 

Maniškė sugalvojo naują bajerį - lauke nebenori vaikščioti kojytėmis, nes atseit bijo skruzdėlių  :D  Visad skusdavausi, kad ji bėga nuo manęs lauk, rankos neduoda, o va dabar gavau nešiot ant rankų ją ištisai  :karsta: 

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 04 03, 17:37)
Buvau pas gydytoja, pasitvirtino helicobacter pylori, nuo jos tinstu pasirodo.
Skyre dvejus antibiotikus 12tabl. i diena.
Uoga ir tu tiek daug gerei?

nu tokio kiekio tikrai kažkaip nepamenu..
Atsakyti
operatyviai nuvarėm į outlet ir nusipirkom kedukus. Bus visai vasarai. Reiktų gal dar vienus kokius dėvėtus paimti pasikeitimui. Nors iki šiol visad su vienais išsiversdavo biggrin.gif skupadla aš
ta proga į pardę užsidėjom naujus džinsus. Pirkau visai neseniai, su mintim, kad rudeniui, nes dydis didesnis. Nu ir nifigą, pats tas dabar, gerai kad pamatavau (104 cm). Loterija man su tais dydžiais, kai retai rūbus perku
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 04, 12:27)
operatyviai nuvarėm į outlet ir nusipirkom kedukus. Bus visai vasarai. Reiktų gal dar vienus kokius dėvėtus paimti pasikeitimui. Nors iki šiol visad su vienais išsiversdavo biggrin.gif skupadla aš
ta proga į pardę užsidėjom naujus džinsus. Pirkau visai neseniai, su mintim, kad rudeniui, nes dydis didesnis. Nu ir nifigą, pats tas dabar, gerai kad pamatavau (104 cm). Loterija man su tais dydžiais, kai retai rūbus perku

Oho vyras jau 104 dydi nesioja? maniskis nemazas ir 92, koja 24
Atsakyti

Maniškė vidutinių parametrų, bet 92 dydį nešiojo nuo praeito pavasario. Tiesa, dauguma praeitos vasaros 92 dydžio rūbų tebetinka  :clap: Trumpesni tik atrodo, bet ne ta prasme, kad per trumpi.

Rudenį-žiemą nešiojo 98, keli rūbai yra 104 dydžio.

Pagal kitus vaikus matau, kad ji kažkokia stambi  :D  Plačiapetė, didžiagalvė, plačiaveidė, didžiapėdė :lol:  Kitos mergaitės grupėje laibesnės, smulkesnių kauliukų  :happy: 

Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 04 04, 15:21)

manyčiau, kad ten mažintos tiesiog kelnės. Netikiu, kad jis metrinis dbr. Batus pirkom su 15,5 cm vidpadžiu
pamatavau preliminariai, 94 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 04 balandžio 2017 - 17:30
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 03, 19:57)

Su pirma diena 4u.gif o kokios srities tavo darbas? Ar daug darbo buvo iš karto?

Dirbu vienoje med. klinikoje. Tai pirmą dieną buvo tik pacientų pasiskirstymas. Aš peržvelgiau korteles, prisiminiau įrašų formas. O šiandien jau turėjau ir pacientų. Tai iš tikro smagu ax.gif Kadangi grįžau nepilnu krūviu, tai pavargti nespėju. smile.gif

Vyrui su vaikais sekasi gerai. Varinėja po parduotuves blink.gif . O šiandien merginos visą dieną ir dar dabar lauke. Iš viso mūsų kieme jau 4 vaikai duodasi mirksiukas.gif namuose nespėju šluoti smėlį blink.gif prasideda vasaros sezonas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 04 04, 16:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="relita" data-cid="71550989" data-time="1491312113"><div><p>Oho vyras jau 104 dydi nesioja? maniskis nemazas ir 92, koja 24</p></div></blockquote><p>Maniškė vidutinių parametrų, bet 92 dydį nešiojo nuo praeito pavasario. Tiesa, dauguma praeitos vasaros 92 dydžio rūbų tebetinka  clap.gif Trumpesni tik atrodo, bet ne ta prasme, kad per trumpi.</p><p>Rudenį-žiemą nešiojo 98, keli rūbai yra 104 dydžio.</p><p>Pagal kitus vaikus matau, kad ji kažkokia stambi  biggrin.gif  Plačiapetė, didžiagalvė, plačiaveidė, didžiapėdė lotuliukas.gif  Kitos mergaitės grupėje laibesnės, smulkesnių kauliukų  happy.gif </p><p></p>

Kiek esu mačius Jogailę, o mačiau tik kartą iš arti, tai man ji smulkutė labai pasirodė smile.gif kiek ji sveria dabar?
Aurėja nešioja irgi 92-98 dydį, kai kurių 104. Bet čia tiesiog skirtingų gamintojų rūbų dydžiai skiriasi. Batus va 24 dydį išaugo jau.
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2017 04 04, 18:18)
Dirbu vienoje med. klinikoje. Tai pirmą dieną buvo tik pacientų pasiskirstymas. Aš peržvelgiau korteles, prisiminiau įrašų formas. O šiandien jau turėjau ir pacientų. Tai iš tikro smagu  ax.gif  Kadangi grįžau nepilnu krūviu, tai pavargti nespėju.  smile.gif

Vyrui su vaikais sekasi gerai. Varinėja po parduotuves  blink.gif . O šiandien merginos visą dieną ir dar dabar lauke. Iš viso mūsų kieme jau 4 vaikai duodasi mirksiukas.gif  namuose nespėju šluoti smėlį  blink.gif prasideda vasaros sezonas  bigsmile.gif

Tai smagu, kad nepavargsti smile.gif kaip vaikai reaguoja kai grįžti?

Tai jau sveiksta mažoji irgi?

Maniškę paiiminėja iš darželio vyras, tai jam tenka visą tą emocijų bangą atlaikyt, kol aš grįžtu. O paskui jau manęs nebepaleidžia.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 04 04, 06:35)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Maniškė sugalvojo naują bajerį - lauke nebenori vaikščioti kojytėmis, nes atseit bijo skruzdėlių  biggrin.gif  Visad skusdavausi, kad ji bėga nuo manęs lauk, rankos neduoda, o va dabar gavau nešiot ant rankų ją ištisai  karsta.gif </p>

Welcome to my world biggrin.gif
Maniškė tai "bijo" mašinų arba šiaip bele ko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 04 balandžio 2017 - 19:20
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 04, 19:23)
Kiek esu mačius Jogailę, o mačiau tik kartą iš arti, tai man ji smulkutė labai pasirodė  smile.gif kiek ji sveria dabar?

Maniškę paiiminėja iš darželio vyras, tai jam tenka visą tą emocijų bangą atlaikyt, kol aš grįžtu. O paskui jau manęs nebepaleidžia.
Papildyta:

Man irgi Jogaile atrodo labiau prie smulkiu nei prie dideliu.

Kaip darbe po pertraukos?

Motiejus siandien jau verke darzelyje paliekamas....verysad.gif

O kai atejau vakare pasiimti, visi vaikai buvo kieme, is tolo ziuriu, nesimato mano vaiko, orienu arciau, klausiu kur gi M, yra sako, va ten stovi, o jis pasirodo nuosaly uz krumelio stovi vienas, kamuoliuka rankoj laiko, toks liudnas... taip graudziai tas vaizdas atrode, iki siol sirdi spaudzia kai prisimenu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 04, 19:23)
Tai smagu, kad nepavargsti smile.gif kaip vaikai reaguoja kai grįžti?

Tai jau sveiksta mažoji irgi?

Atbega pasitikti. Siaip pirmas darbas man grizus - uzmigdyti maze. Vyras kol kas nesugeba. Pasikeitimu elgesyje kol kas nepastebiu. Dar geras oras irgi padeda. Nori buti lauke, tuo labiau, kad ir kitu vaiku pilna kiemuose. Tai net neziuri, yra tetis, mama, - ar ne, svarbu, kad prie "chebros" buti.

O del sveikimo - nezinau. Nei temperaturos, nei slogos - nera, bet pakosti. Ketvirtadieni einam pas gydytoja. Tai bus matyt ka sakys.
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 04 04, 20:36)
Motiejus siandien jau verke darzelyje paliekamas....verysad.gif

O kai atejau vakare pasiimti, visi vaikai buvo kieme, is tolo ziuriu, nesimato mano vaiko, orienu arciau, klausiu kur gi M, yra sako, va ten stovi, o jis pasirodo nuosaly uz krumelio stovi vienas, kamuoliuka rankoj laiko, toks liudnas... taip graudziai tas vaizdas atrode, iki siol sirdi spaudzia kai prisimenu verysad.gif

Vajej, net man Jo pagailo unsure.gif
Bet cia turbut toks vienkartinis atvejis. Visiems pasitaiko liudesio valandeliu...
As taip bijau to artejancio darzelio. Kiekviena karta, kai pasakoju apie darzeli, maniske pasako dvi frazes: kad " I darzeli neis, bus namie viena", arba " vaziuos I darba kartu su mamyte". Neisivaizduoju, kaip reikes ja ten palikti. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 04 balandžio 2017 - 21:06

Sima_1, Azazella, nėra maniškė nei aukšta, nei stora  :D Pagal lenteles vidutinė. Svoris apie 12 kg. Bet ji tokia man pagal kitus atrodo  :hmm:  gal kresna? Nežinau net kokį žodį parinkt. Kitos mergytės darželyje šalia jos žiūrisi grakštesnės, plonytės kaip smilgelės  :rolleyes:  Na va kaip aš pati sau atrodau ne nendrelė, o tokia uch, gerai įmytus motera :showoff: , tai ir ji man tokia pagal kitas bendraamžes  :lol: Kitos kaip balerinos, o ji kaip meškutė  :rev:

Azazella, o kaip prieš tai darželyje būdavo, man lyg susidarė vaizdas, kad Motiejus labai greit adaptavosi, bene iškart liko visai dienai? Kodėl darėt tokią ilgą kelių mėnesių pertrauką, dėl ligų?

Semtamama, su darbo pradžia  :4u:  Kažką praleidau  :blush-anim-cl:  , tai kaip baigėsi reikalai su darželiu, radot vietą?

Dzeuse, gerai, kad rado pagaliau alergijos priežastį  :4u:  Tablečių tiek daug, mano vyras gerdavo vienus vaistus 3 k/d (prieš valgant), kitus 1 k/d..

O dėl maisto yra kokių nors apribojimų?

Atsakyti
vat aš irgi bijau, kad maniškiui nebūtų kaip dabar Motiejui :/ nu jis žiauriai prisirišęs prie manęs, plius toks jautruolis, tylenis palyginus, gerietis (irgi palyginus su kitais). Tai vis stumiu, delsiu su tuo daržu..blogai darau, nesusitvarkau su baimėm..pažiūrėjom vakar sistemoje, kad jau dvejuose daržuose 18-tas. Kažin čia dar keisis ar jau kaput. Dar kas įdomu vyras visai netyčia užmatė, kad prie mūsų yra daržas valstybinis. Nu garbės žodis, kai registravomės, jo nebuvo. O veikia jau seniai. Kaip sunervino. Nebūtumėm net rašę į tokį vieną nuošąlų. Išvis ten nesutvarkę jie žiūriu žemėlapio, tarkim vienas iš daržų pažymėtas ant prokuratūros pastato biggrin.gif

kaiiip pradeda pabosti maniškio 'noriu to noriu ano'. Jau šiandien net susižvengiau. Greitu tempu varo jis man sėdėdamas ant puodo - noriu čiuožt, noriu į lauką, noriu kojinytės, noriu katytės (aš jam vis atsakau kąnors į temą) Tada pliumpt toks žaisliukas įkrenta į puodą - tas kakarynę paleidęs 'noriu žaisliukoooooo!!!) biggrin.gif vienu metu visko nori non stop. Pašte jau irgi nebetyli gražiai kaip visad biggrin.gif
Atsakyti