Sveikos
Maniškė sugalvojo naują bajerį - lauke nebenori vaikščioti kojytėmis, nes atseit bijo skruzdėlių Visad skusdavausi, kad ji bėga nuo manęs lauk, rankos neduoda, o va dabar gavau nešiot ant rankų ją ištisai
Oho vyras jau 104 dydi nesioja? maniskis nemazas ir 92, koja 24
Maniškė vidutinių parametrų, bet 92 dydį nešiojo nuo praeito pavasario. Tiesa, dauguma praeitos vasaros 92 dydžio rūbų tebetinka Trumpesni tik atrodo, bet ne ta prasme, kad per trumpi.
Rudenį-žiemą nešiojo 98, keli rūbai yra 104 dydžio.
Pagal kitus vaikus matau, kad ji kažkokia stambi Plačiapetė, didžiagalvė, plačiaveidė, didžiapėdė
Kitos mergaitės grupėje laibesnės, smulkesnių kauliukų
Sima_1, Azazella, nėra maniškė nei aukšta, nei stora Pagal lenteles vidutinė. Svoris apie 12 kg. Bet ji tokia man pagal kitus atrodo
gal kresna? Nežinau net kokį žodį parinkt. Kitos mergytės darželyje šalia jos žiūrisi grakštesnės, plonytės kaip smilgelės
Na va kaip aš pati sau atrodau ne nendrelė, o tokia uch, gerai įmytus motera
, tai ir ji man tokia pagal kitas bendraamžes
Kitos kaip balerinos, o ji kaip meškutė
Azazella, o kaip prieš tai darželyje būdavo, man lyg susidarė vaizdas, kad Motiejus labai greit adaptavosi, bene iškart liko visai dienai? Kodėl darėt tokią ilgą kelių mėnesių pertrauką, dėl ligų?
Semtamama, su darbo pradžia Kažką praleidau
, tai kaip baigėsi reikalai su darželiu, radot vietą?
Dzeuse, gerai, kad rado pagaliau alergijos priežastį Tablečių tiek daug, mano vyras gerdavo vienus vaistus 3 k/d (prieš valgant), kitus 1 k/d..
O dėl maisto yra kokių nors apribojimų?