<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71551981" data-time="1491369728">
<div>
<p>
donstop, na turbūt žiūrint su kuo palyginsi tą sudėjimą. Pas jus grupėj gal visos labai kūdutės. Nors man sunku įsivaizduot, kad 12kg sverianti atrodo "stambesnė" nei kitos

sustatytum su Aurėja ją ir pamatytum realų vaizdą

</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tai Aurėja gi visad buvo dičkė, kiek rašei ūgį svorį, dar rašei, kad į vyrą atsigimė

</p>
<p>Pastebėjau tą, apie ką rašiau, pirmą kartą, kai pamačiau saviškę Ikejoje žaidimų aikštelėje šalia kitų vaikų. Paskui grupėje darželyje. Aišku, gal čia mano papčios kompleksai šiek tiek kalba...o gal sutapimas, kad aplink visos kūdutės, kaip sakai

Ai nėr čia ko sukt galvą

</p>
<p> </p>
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71552162" data-time="1491374183">
<div>
<p>esu palikusi tik valandai su abiems seneliais

Vyras kad sujuokino vakar. Žiūriu kažkoks vokas padėtas su pinigais. Užklijuotas lapelis su kažkokiu www adresu. Sakau kas čia. Sako čia tau

nu žodž PIRMĄ kartą gyvenime, be progos jis man padovanojo alia nuėjimą į kažkokį ten grožio salioną

tai nežinau ar čia namiokas

</p>
</div>
</blockquote>
<p>Siūlau prieš darželį "pasitreniruoti", pabandyti palikti vaiką nors porai valandų, nors porą kartų kažkam. Kad jis žinotų, kad jei mama pradingsta, ji grįžta anksčiau ar vėliau, nedingsta suvisam. Ypač jei vaikas jautrus... Gerai būtų nueit į darželį tik susipažint su auklėtojom, apžiūrėt patalpą, be jokio pasilikimo. Paskui bus galima kalbėt, aiškint, kaip kas bus, kai jis jau lankys darželį, kaip rytais ten eisit, ką jis ten veiks...

</p>
<p>Geriau manau anksčiau pradėt ir lėčiau pratint, nei vėliau pradėt ir greit pratint...Pas mus lopšelyje maži vaikai, kadangi priima nuo metų, maniškė viena vyriausių. Gal dėl to nėra nei vieno atvejo, kad paliktų iškart visai dienai, vieną mergaitę reikėjo pripratint per 3 sav, tai auklėtojos už galvos buvo susiėmusios, kaip čia taip greit, visos kitos mamos pratina vaikus ištisais mėnesiais...</p>
jis žino, kad aš grįžtu kai išeinu. Su tėčiu dažnai palieku. O jei visgi leisim į privatų dabar pusdieniui, tai ten savaitę maždaug turėtų duoti laiko adaptacijai, t.y. kai tik ateini truputį pabūti ir išeini. Bet vis delsiu, nežinia ko..įpratau matyt kaip yra