man 2 var.spalviškai geriausiai atrodo
Uiga_saujoj, gerai sekasi taupyt visumoj Šių metų mėnesinių išlaidų vidurkus apie 900 eur laikosi, pernai vidurkis apie 1500 eur buvo. Tai laisvai issiverciam su viena alga ir dar į taupymą atsidedam ir kelionei. Aišku nuolat turiu save stebėt ir stabdyt. Paišlaidavus pataupau po to ant kokių kitų dalykų... Šiemet labai išlaudauju su siūlais, turiu užsipirkus 78 projektam į priekį
Bet ačiūD labai mažai išleidžiu rūbams ir kosmetikai, neperku žurnalų, nelankau sporto klubo, tai pora šimtų kas mėn susitaupo vien ant to
Turiu omeny vientisas be rastu.
Nors realiai nuotraukoj is toli bus sviesios ir tiek tos rastuotos.
Aplamai labiausiai megstu vienspalves paprastas, tai tokiu neperku, jei kas padovanoja, velku namie, nemoku ju derinti.
Mazai kosmetikai isleidi?
Pagal mane, tai oho kiek perki.
As daugiausia isleidziu Adelijai, kosmetika nedomina, sau rubu perku nedaznai, nes figura esu nepatenkinta..
Turiu ir be raštų baltas pėdkelnes
O va dėl baltos be raštų palaidinės prisiminiau, kad praeito dydžio turėjau, pati nebūčiau pirkus, bet buvo komplekte su džinsinių sarafanų. Tai taip ir nė karto neapvilkau, nei su sarafanu, nei su kuo nors kitu Per nuobodus rūbas man balta be piešinėlių palaidinė
Nu mažai kosmetikai išleidžiu dabar Iki 50 eur/mėn
O panos išlaidos pas mus eina "iš jos fondo", t y iš dovanojamų jai pinigų. Aišku, ne maistas, pampersai, bet rūbai, batai, žaislai, knygutės, akiniai, vaistai, papildai, plaukų gumytės ir tt, viskas padengiama jos pinigais
Suintrigavai... Bandziau pasiskaiciuoti musu menesines islaidas siais metais. Gaunasi iki 600 euru. Nors atrodo, kad netaupom labai
Na va, jūs išvis taupūs Pamenu, ir maistui mažai išleidžiat, mažiau, nei mes
Gal neturit paskolos?
O vakar kaip tik toks gražus oras buvo, ko pabijojot važiuot?
Aš mugę praėjau penktadienį pietaut kai ėjau. Man visad smalsu, ką gi žmonės ten perka tose mugėse. Aš asmeniškai niekad nieko neperku, pasivaikštom tikkainos kosminės ten, o ir nemėgstu visokių šūdeliukų pirkaliot. Ką tekę pirkt - medaus, jei gera kaina randam, vyras kokios dešros.. na baronkų Aurėjai pirkom kaziuke.
Ką tu tiek pirkai?
Papildyta:
Aš taip pat. Kosmetikos prisipirkau dekreto metu kaip nežinau kas, tai užteks keliem metams tikraiIrgi pagrinde visos išlaidos vaikui, aišku maistui daugiausia
Nu jau, +1 ir vėjas ankstyvą rytą, kai išėjom prie mašinos
+4 priešpiet, kai grįžinėjom iš mugės. Popiet gal geriau buvo, bet mes tokiu metu jau būtume grįžinėję...
Pritariu, kad mugėse viskas brangu Aš pirkau sau rankinuką rankų darbo medžiaginį vežiotis mezgimo projektą (nes aš mezgu mašinoje, išvykose į gamtą ir šiaip visur
) bei į biblioteką su juo eisiu - 4 eur, rankų darbo dėklą telefonui - 1,5 eur, linines kojines 1,30 eur, dar vieną porą rankom megztų lininių kojinių - 1,30 eur, medinį margutį, reikia į darželį
- 1 eur. Čia dar nieko. Vyro išlaidos - rūkytos žuvies gabaliukas, vieną kartą užkandom, net ne pietum - 10 eur
, lašinių gabaliukas - 1,40 eur, bandelės
- 8,40 eur (ir sulapnojo vyras su dukra vienu sykiu viską)...
Atsargiai su kosmetikos galiojimo terminais