Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

dontstop, o kaip tokie 'užsipirkimai' veikia jūsų taupymo planą biggrin.gif kaip matau dažnokai mėgsti pirkti kąnors, tai ar čia jau skirta suma būna tam? ar moteriškai varai biggrin.gif
man 2 var.spalviškai geriausiai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 09 balandžio 2017 - 12:02
Kadangi skonis pas kiekviena savas, tai tik savo nuomone rasau..man pedkelnes visur kliuva, kai rubai sventiski, man graziau paprastos vientisos ar kaip pavadint, geriau i plaukus koki banta idet rysku.
O siaip uz antra varianta.

Grazus su rutuliais sijonas, vilkciau balta ne marga bliuska, baltas paprastas pedkelnes ir koki ruzava aksesuara i plaukus.
Atsakyti

Uiga_saujoj, gerai sekasi taupyt visumoj  :) Šių metų mėnesinių išlaidų vidurkus apie 900 eur laikosi, pernai vidurkis apie 1500 eur buvo. Tai laisvai issiverciam su viena alga ir dar į taupymą atsidedam ir kelionei. Aišku nuolat turiu save stebėt ir stabdyt. Paišlaidavus pataupau po to ant kokių kitų dalykų... Šiemet labai išlaudauju su siūlais, turiu užsipirkus 78 projektam į priekį  :blush-anim-cl: Bet ačiūD labai mažai išleidžiu rūbams ir kosmetikai, neperku žurnalų, nelankau sporto klubo, tai pora šimtų kas mėn susitaupo vien ant to  :happy: 

Atsakyti

Dzeuse, gi prie dvejų derinių pridėtos vienspalvės baltos pėdkelnės  :hmm:  Aišku jas galima apsimaut prie bet ko...Rūbai čia kasdieniai, aš taip kasdien rengiu ją į daržą  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 09 balandžio 2017 - 12:13
QUOTE(dontstop @ 2017 04 09, 11:12)
<p>Dzeuse, gi prie dvejų derinių pridėtos vienspalvės baltos pėdkelnės  hmm.gif  Aišku jas galima apsimaut prie bet ko...Rūbai čia kasdieniai, aš taip kasdien rengiu ją į daržą  smile.gif</p>

Turiu omeny vientisas be rastu.

Nors realiai nuotraukoj is toli bus sviesios ir tiek tos rastuotos.

Aplamai labiausiai megstu vienspalves paprastas, tai tokiu neperku, jei kas padovanoja, velku namie, nemoku ju derinti.

Mazai kosmetikai isleidi? biggrin.gif
Pagal mane, tai oho kiek perki.

As daugiausia isleidziu Adelijai, kosmetika nedomina, sau rubu perku nedaznai, nes figura esu nepatenkinta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 09 balandžio 2017 - 12:27
QUOTE(dontstop @ 2017 04 09, 12:11)
<p>Uiga_saujoj, gerai sekasi taupyt visumoj  smile.gif Šių metų mėnesinių išlaidų vidurkus apie 900 eur laikosi, pernai vidurkis apie 1500 eur buvo. Tai laisvai issiverciam su viena alga ir dar į taupymą atsidedam ir kelionei. Aišku nuolat turiu save stebėt ir stabdyt. Paišlaidavus pataupau po to ant kokių kitų dalykų... Šiemet labai išlaudauju su siūlais, turiu užsipirkus 78 projektam į priekį  blush-anim-cl.gif Bet ačiūD labai mažai išleidžiu rūbams ir kosmetikai, neperku žurnalų, nelankau sporto klubo, tai pora šimtų kas mėn susitaupo vien ant to  happy.gif </p>

Suintrigavai... Bandziau pasiskaiciuoti musu menesines islaidas siais metais. Gaunasi iki 600 euru. Nors atrodo, kad netaupom labai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 04 09, 06:44)
tai ten tai ten, kazkaip atsirasdavo ka plauti ir valyti, nepamirsk, pas mane gi keturi gyvunai dar.
Labas rytas, mes siandien nuo penkiu linksminames smile.gif

Tiesa, gyvūnai.. nepagalvojau smile.gif Va kai mes namie nebūnam tai išvis ir tvarkytis nereikia. Vyras labai neapsikuičia.

Jetus jetus ir kada jus nustosit taip linksmintis biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2017 04 09, 07:14)
Vakar susiruošėm po Panemunės pilis važinėti, viską į mašiną sudėjom, maisto kalną buvom prigaminę, ir ... paskutinę sekundę apsigalvojom doh.gif , labai jau oras buvo nekoks, ankstyvą rytą +1 tebuvo, apie pietus +4... Tai nuvažiavom į mugę, prisipirkau visko, daug pinigų išleidau  blush-anim-cl.gif

O vakar kaip tik toks gražus oras buvo, ko pabijojot važiuot?

Aš mugę praėjau penktadienį pietaut kai ėjau. Man visad smalsu, ką gi žmonės ten perka tose mugėse. Aš asmeniškai niekad nieko neperku, pasivaikštom tik ax.gif kainos kosminės ten, o ir nemėgstu visokių šūdeliukų pirkaliot. Ką tekę pirkt - medaus, jei gera kaina randam, vyras kokios dešros.. na baronkų Aurėjai pirkom kaziuke.
Ką tu tiek pirkai? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 04 09, 12:20)

As daugiausia isleidziu Adelijai, kosmetika nedomina, sau rubu perku nedaznai, nes figura esu nepatenkinta..

Aš taip pat. Kosmetikos prisipirkau dekreto metu kaip nežinau kas, tai užteks keliem metams tikrai biggrin.gif Irgi pagrinde visos išlaidos vaikui, aišku maistui daugiausia unsure.gif

Kaip lieknėt sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 09 balandžio 2017 - 12:38

Turiu omeny vientisas be rastu.

Nors realiai nuotraukoj is toli bus sviesios ir tiek tos rastuotos.

Aplamai labiausiai megstu vienspalves paprastas, tai tokiu neperku, jei kas padovanoja, velku namie, nemoku ju derinti.

Turiu ir be raštų baltas pėdkelnes  :bigsmile: 

O va dėl baltos be raštų palaidinės prisiminiau, kad praeito dydžio turėjau, pati nebūčiau pirkus, bet buvo komplekte su džinsinių sarafanų. Tai taip ir nė karto neapvilkau, nei su sarafanu, nei su kuo nors kitu  :hihihi:  Per nuobodus rūbas man balta be piešinėlių palaidinė  :hmm: 

Nu mažai kosmetikai išleidžiu dabar  :) Iki 50 eur/mėn

O panos išlaidos pas mus eina "iš jos fondo", t y iš dovanojamų jai pinigų. Aišku, ne maistas, pampersai, bet rūbai, batai, žaislai, knygutės, akiniai, vaistai, papildai, plaukų gumytės ir tt, viskas padengiama jos pinigais  :)​ 

Suintrigavai... Bandziau pasiskaiciuoti musu menesines islaidas siais metais. Gaunasi iki 600 euru. Nors atrodo, kad netaupom labai blink.gif

Na va, jūs išvis taupūs  :)  Pamenu, ir maistui mažai išleidžiat, mažiau, nei mes  :) 

Gal neturit paskolos?

Atsakyti

Aš mugę praėjau penktadienį pietaut kai ėjau. Man visad smalsu, ką gi žmonės ten perka tose mugėse. Aš asmeniškai niekad nieko neperku, pasivaikštom tik ax.gifkainos kosminės ten, o ir nemėgstu visokių šūdeliukų pirkaliot. Ką tekę pirkt - medaus, jei gera kaina randam, vyras kokios dešros.. na baronkų Aurėjai pirkom kaziuke.
Ką tu tiek pirkai? ax.gif
Papildyta:
Aš taip pat. Kosmetikos prisipirkau dekreto metu kaip nežinau kas, tai užteks keliem metams tikrai biggrin.gifIrgi pagrinde visos išlaidos vaikui, aišku maistui daugiausia unsure.gif

Nu jau, +1 ir vėjas ankstyvą rytą, kai išėjom prie mašinos  :)

+4 priešpiet, kai grįžinėjom iš mugės. Popiet gal geriau buvo, bet mes tokiu metu jau būtume grįžinėję...

Pritariu, kad mugėse viskas brangu  :(  Aš pirkau sau rankinuką rankų darbo medžiaginį vežiotis mezgimo projektą (nes aš mezgu mašinoje, išvykose į gamtą ir šiaip visur :) ) bei į biblioteką su juo eisiu - 4 eur, rankų darbo dėklą telefonui - 1,5 eur, linines kojines 1,30 eur, dar vieną porą rankom megztų lininių kojinių - 1,30 eur, medinį margutį, reikia į darželį  :oh:  - 1 eur. Čia dar nieko. Vyro išlaidos - rūkytos žuvies gabaliukas, vieną kartą užkandom, net ne pietum - 10 eur  :blink: , lašinių gabaliukas - 1,40 eur, bandelės  :oh:  :oh:  :oh:  - 8,40 eur (ir sulapnojo vyras su dukra vienu sykiu viską)...

Atsargiai su kosmetikos galiojimo terminais  :ax:

Atsakyti

Ačiū pasisakiusiom dėl rūbų  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 04 09, 12:50)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71560711" data-time="1491734262">
<div>
<p>
Aš mugę praėjau penktadienį pietaut kai ėjau. Man visad smalsu, ką gi žmonės ten perka tose mugėse. Aš asmeniškai niekad nieko neperku, pasivaikštom tik vartotojo įkelta nuotraukakainos kosminės ten, o ir nemėgstu visokių šūdeliukų pirkaliot. Ką tekę pirkt - medaus, jei gera kaina randam, vyras kokios dešros.. na baronkų Aurėjai pirkom kaziuke.

Ką tu tiek pirkai? vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Aš taip pat. Kosmetikos prisipirkau dekreto metu kaip nežinau kas, tai užteks keliem metams tikrai vartotojo įkelta nuotraukaIrgi pagrinde visos išlaidos vaikui, aišku maistui daugiausia vartotojo įkelta nuotrauka

</p>
</div>
</blockquote>
<p>Nu jau, +1 ir vėjas ankstyvą rytą, kai išėjom prie mašinos  smile.gif</p>
<p>+4 priešpiet, kai grįžinėjom iš mugės. Popiet gal geriau buvo, bet mes tokiu metu jau būtume grįžinėję...</p>
<p> </p>
<p>Pritariu, kad mugėse viskas brangu  verysad.gif  Aš pirkau sau rankinuką rankų darbo medžiaginį vežiotis mezgimo projektą (nes aš mezgu mašinoje, išvykose į gamtą ir šiaip visur smile.gif ) bei į biblioteką su juo eisiu - 4 eur, rankų darbo dėklą telefonui - 1,5 eur, linines kojines 1,30 eur, dar vieną porą rankom megztų lininių kojinių - 1,30 eur, medinį margutį, reikia į darželį  doh.gif  - 1 eur. Čia dar nieko. Vyro išlaidos - rūkytos žuvies gabaliukas, vieną kartą užkandom, net ne pietum - 10 eur  blink.gif , lašinių gabaliukas - 1,40 eur, bandelės  doh.gif  doh.gif  doh.gif  - 8,40 eur (ir sulapnojo vyras su dukra vienu sykiu viską)...</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Atsargiai su kosmetikos galiojimo terminais  ax.gif</p>

Na tiesa, mes vakarop išlindom į lauką tik, tai buvo nešalta ir gražu tikrai. Aišku ryte tai jo, nieko smagaus gal, prisiminiau, kaip penktadienį ryte gramdžiau mašinos stiklą su kortele, nušalau nagus biggrin.gif

Kažkaip įdomiai skamba, jūs tiek visko perkat, o tuo pačiu ir sutaupot tiek biggrin.gif kame šaknys? blink.gif Aš niekad neskaičiavau mūsų išlaidų, įdomu, kiek būtų unsure.gif

O kas su tais terminais? Kiek kas galioja? Pas mane nemažai šėšėlių, pudrų, šitie manau ilgai galioja? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 09 balandžio 2017 - 13:07
QUOTE(dontstop @ 2017 04 09, 12:42)
p>Na va, jūs išvis taupūs  smile.gif  Pamenu, ir maistui mažai išleidžiat, mažiau, nei mes  smile.gif </p><p>Gal neturit paskolos?</p>

Paskolos jau neturim. Atidavem daugiau nei pries metus.

Bet kosmetikai isleidziu daugiau. Paprastai 1-2 kartus einu I grozio salona. Is ten ir perku kosmetines priemones. Tai apytiksliai iseina 100 euru.

Tuo tarpu vaiku drabuziams ir zaislams mazdaug skiriu 70 euru.
Gaunasi, kad sau isleidziu daugiau nei dukroms dry.gif
Atsakyti