Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(semtama @ 2017 04 09, 13:00)
Tik tarkim, uz suknele neleidziu sau moketi daugiau kaip 15euru.

Geras, kur buna sukneliu uz tokia kaina?
Kai buvau LT kaip tik pasirode, kad rubai brangoki, uz stora bliuzona 25 sumokejau paprastoj parduotuvej.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 04 09, 14:04)
Kai buvau LT kaip tik pasirode, kad rubai brangoki, uz stora bliuzona 25 sumokejau paprastoj parduotuvej.

Oi, ne. Lt rūbų parduotuves tik iš smalsumo kartais praeinu (net kainų nežinau). Na dukrom kokį patikusį drabužėlį leidžiu sau nupirkti . O visa šeima gal kokie 4 metai drabužius siunčiamės iš uk internetinių parduotuvių. Kartais tik batus Lt ar PL nusiperku.

Net mūsų dukros, kai žaidžia, ir perka drabužius, tai eina prie kompo, ir renkasi, kokį rūbą "pirkti" ax.gif
Atsakyti

Mūsų kaip pvz kovo mėn išlaidos, gal kas norės palyginti:

Komunaliniai, paskola, telefonai, internetas, daržas ir tt ~320 eur  (iš jų paskola 225 eur)

Maistas ~170 eur

Sūnaus išlaidos ~60 eur (rūbai, batai dydžiu į priekį, nes buvo nuolaidų, 4 vnt sporto inventoriaus, konkursai ir pramogos mokykloje, 9 eur kišenpinigių, 25 eur karatė)

Dukros išlaidos 0 (realiai ~174, vien akiniai iš jų 152)

Auto (kuras, plovyklos) ~60

Kosmetika ~53 (pernai metų vidurkis ~72 eur)

Rūbai ~15 (pernai metų vidurkis ~55)

Knygos ir žurnalai (vaikams perku po 1 žurnalą) ~30

Pramogos ~8 (buvom su vaikais Makdonalde)

Ūkio prekės ir buitinė chemija ~12 (pernai metų vidurkis ~44)

Vis kita ~10 (darbe vyras mėtėsi ant kažko)

Viso ~738 (taupus mėnuo, nes vyro nebuvo 3 savaites. Šį mėn važiuojam Lenkijon, užsiperkam paprastai už ~500 eur, ant tiek didesnės bus mėnesinės išlaidos)

Atsakyti

Aš irgi neperku brangesnių,nei 15 eur kainuojančių suknelių, dabar laukiu iš Vinted už 7 eur (8,50 su siuntimu)  :) 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 04 09, 13:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71560803" data-time="1491737105"><div><p>Dėkuj, peržvelgsiu. Šiaip kosmetinę pernai tvarkiausi, daug ką išmečiau, pasipildžiau naujomis priemonėmis. Mary Kay konsultantė-vyro giminaitė įsiūlė daug, paskui jau pati susigundžiau "grožio dėžute" iš interneto, Rasos liniją užsipirkau pabandymui (kadangi pigi, tai daug ir ėmiau).
Lūpdažių nenaudoju visai, yra vienas kažkoks jei reiktų. Tušai ir pieštukai naudojami reguliariai, tad susinaudoja greit. Veidui visi valikliai, kremai - iš vaistines.
O aš tai kaip tik, perku tik tada kai man reikia - baigiasi kažkas, nueinu ir nusiperku, nebūna akcijos, tai nebūna. Man kažkaip atrodo, kad visos tos akcijos priverčia išleisti daugiau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Per akcijas reikia pirkti tik su sąrašiuku  biggrin.gif </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Azazella" data-cid="71560805" data-time="1491737370"><div><p>Kokie atsiliepimai apie grožio dėžutę?
Papildyta:
Dontstop, man patiko pirmas derinys ir paskutinė suknelė.</p></div></blockquote><p>Azazella, ačiū už nuomonę  4u.gif</p><p>Na tai turbūt pirmą ir vilksiu  smile.gif </p>

Tai aš visada su sąrašiuku. Tik man niekad nesiseka visko susirašyt į tą sąrašiuką. Tai kasdien vis nauji sąrašai.. biggrin.gif

QUOTE(dzeuse @ 2017 04 09, 13:53)
Adelijai valgyti duodu dabar, tai viena akim i kompa ziuriu, nemaciau.  smile.gif
Kova numeciau 4,1kg.
Balandi vietoj stovi, plius dabar antibiotikus geriu, negaliu pieno produktu valgyti ir savijauta siaip sau, tai pakriko mano meniu, neturiu upo gaminti, bet stengiuos sveikai maitintis ir po 5 dienu grisiu i vezes.

Šaunu, ir toliau taip! bigsmile.gif

QUOTE(dzeuse @ 2017 04 09, 14:04)

Ir aš jau laukiau, kad pasakytų, kur čia tokių suknelių būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 04 09, 13:20)
<p>Maistas ~170 eur</p>

Kaip mazai maistui isleidziat, as taip noreciau. biggrin.gif
Mes i 500 netelpam, nors jau ir nebeuzsisakinejam, kai pradejau tinti, pati gaminu, kazkaip noriu zinot, ka tiksliai valgau. Ir vis tiek nieko maziau nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 04 09, 14:20)

<p>Auto (kuras, plovyklos) ~60</p>

Pas mus cia dvigubai buna. Bet ir auto du, daug vazinejam. O jei dar sugriuva - remontas. Cia didziausios islaidos gaunasi.

Visa kita panasu smile.gif

O jus didele paskola mokat hmm.gif
Atsakyti

Kaip mazai maistui isleidziat, as taip noreciau. biggrin.gif
Mes i 500 netelpam, nors jau ir nebeuzsisakinejam, kai pradejau tinti, pati gaminu, kazkaip noriu zinot, ka tiksliai valgau. Ir vis tiek nieko maziau nesigauna.

Pas jus maistas kur kas brangesnis, nei pas mus  :mirksiukas:  O mum taupyt ant maisto labai padeda Lenkija. Bet šitas skaičius ne visai tiksliai rodo situaciją. Tą mėn, kai važiuojam į Lenkiją, išlaidos maistui būna virš 400 eur. Aš žiūriu, kad vidurkis nebūtų didesnis, nei 240 eur  :) 

Atsakyti

O jus didele paskola mokat hmm.gif

Pirmus 5 metus dar daugiau mokėjom. Paskui mum sumažino litais ant 500 litų  :bigsmile: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 04 09, 14:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71560938" data-time="1491741568"><div><p>
O jus didele paskola mokat vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pirmus 5 metus dar daugiau mokėjom. Paskui mum sumažino litais ant 500 litų  bigsmile.gif </p>

O didelis jūsų butas, kad toks brangus?
Atsakyti

O didelis jūsų butas, kad toks brangus?

3 kambarių  :4u:

Mes tiesiog pirkom jį kitais laikais, kai buvo butai brangūs (prieš ~9 metus)  :hmm:

O dar pirkom šviežiai suremontuotą, tai vėlgi palyginti brangesnį variantą. Pažiūrėjom kelis butus be remonto, išsigandom ir nupirkom gražų  :D  Ir iškart pradėjom pagal savo skonį perdarinėt  :D  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 09 balandžio 2017 - 14:56
QUOTE(dontstop @ 2017 04 09, 13:39)
Pas jus maistas kur kas brangesnis, nei pas mus  mirksiukas.gif  O mum taupyt ant maisto labai padeda Lenkija. Bet šitas skaičius ne visai tiksliai rodo situaciją. Tą mėn, kai važiuojam į Lenkiją, išlaidos maistui būna virš 400 eur. Aš žiūriu, kad vidurkis nebūtų didesnis, nei 240 eur  smile.gif </p>

O kiek daug zmoniu sako, kad Vokietijoj maistas pigesnis. Nesuprasi.. Na, grisiu greitai po beveik 2m. pertraukos, pamatysiu. smile.gif
Atsakyti