Papildyta:
Adelija kazko labai zyzia, susirasiu veliau, kas naujo sukurta yra.
Senokai maciau, ten kur zmones su telefonais gatvej fotografavo/filmavo begancias merginas, paskui politikas turejo su kiaule pa...?
TAIP
tai ten tik aš išleidau. Bet realiai ten tik maistas, kuras. Mokesčius moka vyras. Jis su viskuo apie 200 kažkur išleidžia per mėn. Šiaip maistui daugokai išeina iš tikro. Pastebėjau tą ypač kai pradėjau daug daržovių, salotų, vaisių, mėsos vartot. Nu kerta juodai. Visokių makaronų, bulvių visai nebevalgom. O juk daug pigiau
O kodėl nebevalgot makaronų, bulvių?
Vyro mėgstamiausia int pardvė - sportdirect. Daugiausia siunčiasi iš ten. Kartais ir vaikams, ir man iš ten užsakom. Ten yra mokestis, tik nepasakysiu kiek, jau senokai siuntėmės.
Ar pigiau gaunasi, nei iš mūsiškio sportsdirect pirkt?
kad nukris tai ir nesitikiu, bet šiaip keista, kad va pilvą užsiauginau ko gyvenime neturėjau
vienu kilogramu sveriu mažiau nei prieš nėštumą, svoris stabilus. Bet va toks jausmas raumenys kažkur sunyko labiau ir atsirado daugiau riebalų. Pilvas klaikus, net aš negaliu žiūrėt
Įdomu Praeitą pavasarį aš atsisakiau cukraus, baltų miltų, prisipirkau sveikuoliškų produktų, įsigijau sveikuoliškų receptų knygą. Kurį laiką smagu buvo žaist, bet šeimyna nepalaikė, nevalgė tokio maisto, sau visą laiką atskirai gamintis, kai ir sūnui, ir vyrui, ir dukrai kartais tenka irgi atskirai dėl įvairių kitų priežasčių, tai reiškia visai užsidaryti virtuvėje
, o aš net gaminti nemėgstu, eksperimentuoti irgi nelabai.
Paskui pabodo, mečiau eksperimentus, iš tų laikų liko keli pamėgti receptai ir viskas.
Dabar valgau "normalų" maistą , makaronai, bulvės, kruopos, duona dominuoja. Nemėgstu batono, bet vyras valgo, nes jam negalima duonos. Sviesto nevalgom, dešrų irgi (vyras perkasi vytintą dešrą), bet sumuštiniai mūsų kasdienis maistas - su kiaušiniu, tofu, varškės aptepais, tunu, bananu...Maniškiai dar be proto mėgsta lavašus, vyniojasi į juos vištieną, kiaušinius, kalakutieną, daržoves, sūrį...
Aš turbūt būsiu už įvairenybę mityboje, man taip keista skaityti, kaip apie šeimos įpročius rašo, kad pvz nevalgo bulvių, nevalgo žuvies, nevalgo pieno produktų...Na kad kažkuris vienas nevalgytų, tai gal nebūtų keista, bet visa šeima
Pas mus kiekvienas narys turi mėgstamų ir dažnai vartojamų produktų, aišku, aš norėčiau, kad visada visi valgytų tą patį (kad mažiau būtų gaminimo), bet neįmanoma
O dėl svorio, priėjau išvados, kad svarbiausia kalorijos. Aš pvz ir salotų lapais moku pririnkt tūkstančius kcal