Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sveikos
QUOTE(rutast @ 2017 04 10, 17:03)

Kokius žuvų taukus mažiams duodat? Gal kur nuolaidos yra?

Duodu Mollers. Perku internetu per vaistai.lt pažiūrėjus kur didžiausia nuolaida smile.gif

QUOTE(IruteB @ 2017 04 10, 18:02)
Nėra entuziazmo - darau, ką reikia, ir tiek smile.gif

Tu ir taip šaunuolė 4u.gif o kaip mažoji šiaip, ar rami? Ar duoda naktim miegot?

Pas mus nieko naujo, aš dirbu, dukra draugauja su tėčiu. Jam viskas sekasi labai gerai, net nesitikėjau smile.gif tik su miegu biški gaunasi nesąmonė. Paguldo, atsibučiuoja, ji užmiega pati be jokių problemų, šiandien net išeit tėčiui liepė biggrin.gif Tik va pamiega 40min ir kaip laikrodis atsibunda, būna apsiverkia. Ir daugiau jis jos nebeužmigdo. Nežinau, kaip jam pailgint tą miegą? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 10, 20:04)
Sveikos

Duodu Mollers. Perku internetu per vaistai.lt pažiūrėjus kur didžiausia nuolaida smile.gif
Tu ir taip šaunuolė 4u.gif o kaip mažoji šiaip, ar rami? Ar duoda naktim miegot?
Pas mus nieko naujo, aš dirbu, dukra draugauja su tėčiu. Jam viskas sekasi labai gerai, net nesitikėjau smile.gif tik su miegu biški gaunasi nesąmonė. Paguldo, atsibučiuoja, ji užmiega pati be jokių problemų, šiandien net išeit tėčiui liepė biggrin.gif Tik va pamiega 40min ir kaip laikrodis atsibunda, būna apsiverkia. Ir daugiau jis jos nebeužmigdo. Nežinau, kaip jam pailgint tą miegą? unsure.gif

O kiek miega kai tu migdai?

Mano Motiejus subludijo visai, vel penkta ryto atsikele. Su laikrodzio pasukimu tikejausi mmiego bent iki septyniu, nes anksciau sesta keldavosi, tai dabar jis penkta bunda, zladziejus. Ir siaip ziauriai issiderines kazkoks, vakarais tokis scenos buna, asaru pakalnes. Sekmadienio vakare jau nuosirdziai laukiu kada pirmadieni i darba eisiu.

______
Motiejus situos geria

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Azazella, o kur perki tuos vitaminus? M juos nuryti jau moka? Lt jie labai brangūs😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutast: 10 balandžio 2017 - 20:11
QUOTE(Azazella @ 2017 04 10, 20:04)
O kiek miega kai tu migdai?

Mano Motiejus subludijo visai, vel penkta ryto atsikele.  Su laikrodzio pasukimu tikejausi mmiego bent iki septyniu, nes anksciau sesta keldavosi, tai dabar jis penkta bunda, zladziejus. Ir siaip ziauriai issiderines kazkoks, vakarais tokis scenos buna, asaru pakalnes. Sekmadienio vakare jau nuosirdziai laukiu kada pirmadieni i darba eisiu.

Įvairiai, bet tikrai daugiau nei 40min. Ji ir su manim atsibunda, bet gauna mp į dantis ir sminga per kelias sekundes biggrin.gif

Šakės, kaip tu ištveri nuo 5h atsikėlus? O neina vakare anksčiau miegot? Kiek dieną miega?
Atsakyti
Sima, gera ji mergaitė, neverksniukė smile.gif Girtis nenoriu, nes tada lyg tyčia nakties miegas bent nakčiai pablogėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 10, 21:18)
Įvairiai, bet tikrai daugiau nei 40min. Ji ir su manim atsibunda, bet gauna mp į dantis ir sminga per kelias sekundes biggrin.gif

Šakės, kaip tu ištveri nuo 5h atsikėlus? O neina vakare anksčiau miegot? Kiek dieną miega?

Aš nemiegu su juo kiekvieną naktį. Porą naktų per savaitę pas mano tėvus M nakvoja. Dalinamės žodžiu.
Dieną miega tobulai, jei leisčiau,tai gal virš trijų val miegotų, bet aš neleidžiu ilgiau nei dvi su puse.
Papildyta:
QUOTE(rutast @ 2017 04 10, 21:10)
<p>Azazella, o kur perki tuos vitaminus? M juos nuryti jau moka? Lt jie labai brangūs😊</p>

Siunčiuosi iš užsienio.
M juos kramto su malonumu smile.gif Kaip guminukus.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 04 10, 20:58)
Aš nemiegu su juo kiekvieną naktį. Porą  naktų per savaitę pas mano tėvus M nakvoja. Dalinamės žodžiu.
Dieną  miega tobulai, jei leisčiau,tai gal virš trijų val miegotų, bet aš neleidžiu ilgiau nei dvi su puse.
Papildyta:
Siunčiuosi iš užsienio.
M  juos  kramto  su malonumu smile.gif Kaip guminukus.

primink iš kur siunti. Aš vėl dairausi tų taukų. Kažkaip atbaidė, kad nuo trijų metų tik..ale koks kažin skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 04 10, 21:58)
Aš nemiegu su juo kiekvieną naktį. Porą  naktų per savaitę pas mano tėvus M nakvoja. Dalinamės žodžiu.
Dieną  miega tobulai, jei leisčiau,tai gal virš trijų val miegotų, bet aš neleidžiu ilgiau nei dvi su puse.
Papildyta:
Siunčiuosi iš užsienio.
M  juos  kramto  su malonumu smile.gif Kaip guminukus.

Duodavau tuos kapsulėse išleidžiamose, bet jau baigiau, tai dairausi naujų. Gal ir man reiks pabandyti... jos minkštos? laisvai sukramto?
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2017 04 10, 18:03)
Kokius žuvų taukus mažiams duodat? Gal kur nuolaidos yra?

Aš dabar baiginėju Equazen baby išleidžiamas kapsules girdyti, ir iš smalsumo pabandymui nusipirkau "sekančio etapo" formą 2+ metų amžiui - skystis su skoniu:
EQUAZEN skystis

Siunčiuosi iš to puslapio per FB tarpininkę. Akcijų nelabai būna, bet ir šiaip su visu atsiuntim gaunasi apie trečdaliu pigiau nei LT. Tai kad nebereiktų vis siuntinėtis, užsipirkau geram pusmečiui... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2017 04 10, 23:05)
Duodavau tuos kapsulėse išleidžiamose, bet jau baigiau, tai dairausi naujų. Gal ir man reiks pabandyti... jos minkštos? laisvai sukramto?

Ir maniskis sias valgo, savo leliukisku nebenori, ima brolio. Minkstos, lengvai susikramto.
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2017 04 11, 06:07)
Ir maniskis sias valgo, savo leliukisku nebenori, ima brolio. Minkstos, lengvai susikramto.

------

Na va, kol prisedau jau visos viska uz mane atsaket, ir kur perku, ir uz kiek, ir apie kapsuliu minkstuma, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digin* @ 2017 04 10, 22:17)
Aš dabar baiginėju Equazen baby išleidžiamas kapsules girdyti, ir iš smalsumo pabandymui nusipirkau "sekančio etapo" formą 2+ metų amžiui - skystis su skoniu:
EQUAZEN skystis

Siunčiuosi iš to puslapio per FB tarpininkę. Akcijų nelabai būna, bet ir šiaip su visu atsiuntim gaunasi apie trečdaliu pigiau nei LT. Tai kad nebereiktų vis siuntinėtis, užsipirkau geram pusmečiui... biggrin.gif

kaip vadinasi ta tarpininkė?

blyn kur nusivesti man tuos du pyplius papramogaut..mergička tai 7 metų, neviskas jai įdomu dbr..
Atsakyti