Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Labas rytas  :) 

Vėl +1, traukiam žieminius rūbus  :( 

mazius susirgo... nezinau ka daryt, nakti temperatura istisai laikesi, diena lyg geriau. Eisim pamiegot, nes praktiskai be miego. Ir nejauciu rankyciu.

Gaila, ar nenukentės jūsų planai dėl Škotijos? :unsure:  Kokios galimybės svečioj šaly kreiptis pas gydytoją, ar nesikreipsit?

žinok aš apie tą patį galvojau biggrin.gifbet viskas apsivertė. Nusivedžiau į makdonaldą. Sakė vyras Kajus ramus buvo. Žodžiu tik prie jos toks siaubūnas. Ryt tik trečiadienis dar blink.gifbiggrin.gifpasakiau, kad ryt tikrai niekur neisim. Ketvirtadienį pažadėjau į žaidimų kambarį, penktadienį į muziejų žaislų. Blyn jau per kelias dienas 50 Eur išleidau unsure.gif

Norėjau vakar siūlyt Makdonaldą, maniškiams tai labai labai patinka... :) 

Tai kam išlaidauji taip, ar būtinos kasdien mokamos pramogos?  :unsure: Aš turbūt tik savaitgalį kažkur nuvežčiau, į muziejų, kavinę ir viskas. Kitom dienom - parkai, žaidimų aikštelės, stalo žaidimai namie ir visumoj įprasta mūsų dienos rutina būtų  :B Reikia svečią užimt, bet ne ant galvos atsistot dėl 7metės  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 04 12, 06:49)
<p>Labas rytas  smile.gif </p><p>Vėl +1, traukiam žieminius rūbus  verysad.gif </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="relita" data-cid="71564970" data-time="1491913677"><div><p>
mazius susirgo... nezinau ka daryt, nakti temperatura istisai laikesi, diena lyg geriau. Eisim pamiegot, nes praktiskai be miego. Ir nejauciu rankyciu.</p></div></blockquote><p>Gaila, ar nenukentės jūsų planai dėl Škotijos? unsure.gif  Kokios galimybės svečioj šaly kreiptis pas gydytoją, ar nesikreipsit?</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71565626" data-time="1491934272"><div><p>žinok aš apie tą patį galvojau vartotojo įkelta nuotraukabet viskas apsivertė. Nusivedžiau į makdonaldą. Sakė vyras Kajus ramus buvo. Žodžiu tik prie jos toks siaubūnas. Ryt tik trečiadienis dar vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukapasakiau, kad ryt tikrai niekur neisim. Ketvirtadienį pažadėjau į žaidimų kambarį, penktadienį į muziejų žaislų. Blyn jau per kelias dienas 50 Eur išleidau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Norėjau vakar siūlyt Makdonaldą, maniškiams tai labai labai patinka... smile.gif </p><p>Tai kam išlaidauji taip, ar būtinos kasdien mokamos pramogos?  unsure.gif Aš turbūt tik savaitgalį kažkur nuvežčiau, į muziejų, kavinę ir viskas. Kitom dienom - parkai, žaidimų aikštelės, stalo žaidimai namie ir visumoj įprasta mūsų dienos rutina būtų  cool.gif Reikia svečią užimt, bet ne ant galvos atsistot dėl 7metės  hmm.gif </p>

tai kad oras pažiūrėk koks pas mus biggrin.gif einam ir į lauką, bet gi pabosta po valandos. Na pirmą kartą ji pas mane, tai man negaila jai išleist. Tik nustebau, kad tokia sumelė jau susidarė biggrin.gif bet čia ir savišiui pirkau, nes tą nuolaidą lindexo užmačiau. Aišku šiaip nebūčiau į ozą važiavus biggrin.gif Dzn, nebankrutuosiu. Bile vaikas laimingas biggrin.gif Tikiuosi šiandien man duos laiko užsakymus nors kiek pasidaryt..
Atsakyti
QUOTE(risaulyte @ 2017 04 11, 21:36)
Aa viskas aišku. Maniau čia jau naujai apsirgo.  O kaip darbdaviai žiūri į tokius savaitinius biuletenius? Pas mus vaiko sirgimui duodama tik viena diena, negali imti biuletenio  aggressive.gif

Nežinau, kaip žiūri. Pirmą kartą jis ant biuletenio smile.gif
Viena diena blink.gif eina sau..
Pas mus max 2 sav biuletenį gali imt.
Atsakyti

tai kad oras pažiūrėk koks pas mus biggrin.gifeinam ir į lauką, bet gi pabosta po valandos. Na pirmą kartą ji pas mane, tai man negaila jai išleist. Tik nustebau, kad tokia sumelė jau susidarė biggrin.gifbet čia ir savišiui pirkau, nes tą nuolaidą lindexo užmačiau. Aišku šiaip nebūčiau į ozą važiavus biggrin.gifDzn, nebankrutuosiu. Bile vaikas laimingas biggrin.gifTikiuosi šiandien man duos laiko užsakymus nors kiek pasidaryt..

Na orai tai ne super iš tiesų...

Kažkaip pasirodė, kad lyg skundiesi, kad jau daug išleidai, o dar ne pabaiga, išlaidų bus... Na tai sakau galima buvo tokius dalykus paplanuoti, iš anksto numatyti sumą, kurią gali leisti svetės džiaugsmams  :D , o likusį laiką užpildyti nemokamomis pramogomis. Jei ji ne iš Vilniaus, kad ir miestą parodyti, į Trakus, į Belmontą nuvažiuoti, prie Pūčkorių atodangos... Orai ne džiugina, bet tai einat į lauką vis tiek, valandos pramogai mano galva užtenka, o kiek reikia, visą dieną kažkur tūsintis? Pritariu ir kad turi spėt pasidaryt savo darbus bei turėt savo poilsio valandėlę...Na žodž tokie mano pamąstymai šia tema  :) 

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 12, 06:54)
tai kad oras pažiūrėk koks pas mus biggrin.gif einam ir į lauką, bet gi pabosta po valandos. Na pirmą kartą ji pas mane, tai man negaila jai išleist. Tik nustebau, kad tokia sumelė jau susidarė biggrin.gif bet čia ir savišiui pirkau, nes tą nuolaidą lindexo užmačiau. Aišku šiaip nebūčiau į ozą važiavus biggrin.gif Dzn, nebankrutuosiu. Bile vaikas laimingas biggrin.gif Tikiuosi šiandien man duos laiko užsakymus nors kiek pasidaryt..

Dar pasiūlyčiau į kokį baseiną nueit su vaikais, bet vienai čia sunku gal, su vyru kartu nebent..
Bent mes einam taip kai vyras sūnėną pasiima irgi pan amžiaus.
Atsakyti

Pas mus dabar gal panaši situacija, dičkiui 2 sav atostogos, sukuosi irgi su 2 namie. Savo nelaimei nubaudžiau drausdama eit pas paną savaitę laiko, taigi gavosi, kad save nubaudžiau, nes dabar turiu jį užimt  :P  :oh: Jis aišku irgi nieko prieš būtų pramogaut kas 5 minutes, bet iškart buvo informuotas, kad mano dienotvarkė dėl jo atostogų nenukentės  :B  Yra man "šventų" valandų dienoje, kuomet aš žiūriu filmus ir mezgu, jis tada spalvina mandalas, atlieka užduotėles, vyras prispausdino jam vaikiškų kryžiažodžių, sudoku ir pan. Labai geras žurnalas Naminukas, kaip tik nuo 7 m amžiui, paėmėm iš bibliotekos keletą numerių, skaito. Taip pat paėmėm knygų, pažaidžiu su juo šachmatais (bet ne mano šventom poilsio valandom  :P ). Rytais su manim sportuoja. Nu ir viskas, likusį laiką padeda tvarkytis ūkyje, užima sesę, išsiunčiu maisto į parduotuvę... Savaitgalį kažkur važiuosim, kitą savaitę, jei viskas bus gerai, važiuosim į Vilnių vienai dienai ir į Suvalkus maisto. Štai ir visos 2 savaičių pramogos, biudžetas nenukentės  :B​ 

Atsakyti
Labas,
Manau, kad mazius jau sveiksta. Karsciuoti pradejo pirmad, termometro neturejau, tai galiu tik isivaizduoti, kokia auksta temperatura buvo, nes jau ziaukciojo. Labai issigandus buvau, aplinkui jokios ligonines ir cia jie neskuba tyrimu daryt, paracetamoli siulo.
Nuo temperaturos turiu sirupo, bet vienasyk daviau puse tabletes paracetamolio, tai ca tas numuse. Vakar jau nekilo isvien, vaistu daviau tik du kartus. Papildomai dar duodu influcida. Tikiuosi i skotija isvaziuosim. O cia busim dar pusantros savaites. Kol mb dirba cia nuobodu, arti nera jokio parko, jokiu pramogu. Visur reik vaziuor. O dabar isvis trinames dviejuose mazuose kambariuose. Bet zinojau, kur skrendam, tad nesiskundziu.

Uoganepavydziu as tau. Nemegstu tokiu ilgu viesnagiu. Pas mane retkarciais buna mb sesers vaikai su nakvyne, 12 m mergaite ir 8 m berniukas, bet su jais bedos nera, jei geras oras tupi lauke, valgo ka paduodu, dar maziu uzima.

Mano vaikas praktiskai nedaro i pampersa. Kelinta diena per diena tuscia buna, vis prasosi ant puoduko. Bet beda jei mes kur isvaziave - tada ilgai kencia.
Atsakyti
aš visai nemoku pasiūlyti nemokamų pramogų biggrin.gif Galva neišneša. Daviau ir piešti (užtruko gal penkias minutes), ilgiausiai žaidžia su lego. Viskas. Ir vėl prisistato už nugaros:D net ramiai prie kompo neina prisėsti biggrin.gif Nu nieko baisaus aišku, tik kažkoks erzelis kyla man. Kajus naktį dar prarėkė, jau net įžnybiau, kad atsipeikėtų. Mažoka miego kažkaip gavosi
Atsakyti

tik kažkoks erzelis kyla man

Suprantama, kiltų ir man  :blush-anim-cl: 

Atsakyti
Sveikos,
ką gaminsit velykoms?

Susiparinau su tais žuvų taukais, nes kainos kosmines. Tikriausiai Mollers pirksiu kapsulėse.
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 12, 10:22)
aš visai nemoku pasiūlyti nemokamų pramogų biggrin.gif Galva neišneša. Daviau ir piešti (užtruko gal penkias minutes), ilgiausiai žaidžia su lego. Viskas. Ir vėl prisistato už nugaros:D net ramiai prie kompo neina prisėsti biggrin.gif Nu nieko baisaus aišku, tik kažkoks erzelis kyla man. Kajus naktį dar prarėkė, jau net įžnybiau, kad atsipeikėtų. Mažoka miego kažkaip gavosi

Dienos metu, kol nemiega G. tik prie telefono gali. Kompas tik kol miega. S vienu vaiku visada ramiau nei su keliais. biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,
ką gaminsit velykoms?

Pas mus pirmą kartą net mano mama neatvažiuos, tai nėra ūpo gaminti kažką mandrai  :blush-anim-cl:  Bus kepta antis, margučiai aišku ir viskas  :ax: 

Atsakyti
Kadangi maisto neuzsakinejam daugiau, tai gaminsiu pati Velykoms.
Ledus, varskes ir sausainiu pyraga kaip vaikystej toki paprasta, silke su burokeliais, obuoliais, avokadais, kiausiniai ir zadu kepti ceburekus pirma karta gyvenime.
Visko darysiu po nedaug, nes valgytojai tik mudu su vyru realiai.
Atsakyti