Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Surirgo mano mažius- visą naktį virkavo ir malėsi, o ryte temperatūra ir sloga. Nieko nuo tempos neturiu... Ot, bus "smagios" šventės... mega_shok.gif
Atsakyti
et tos ligos verysad.gif tie orai tokie..

beje vakar žiūrėjom nerealų filmuką. Sing vadinasi. Būtinai pažiūrėkit kas nematėt
Atsakyti
As sita ziurejau pries pora dienu.
Fimas apie Kinija, Bangladesa ir t.t. kur siuva rubus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 13 balandžio 2017 - 10:13
QUOTE(rutast @ 2017 04 13, 07:39)
Surirgo mano mažius- visą naktį virkavo ir malėsi, o ryte temperatūra ir sloga. Nieko nuo tempos neturiu... Ot, bus "smagios" šventės... mega_shok.gif

Sveikit. 4u.gif
Pas mus ibuprofeno visada yra. Serga kas ar ne.
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 13, 08:32)
et tos ligos verysad.gif tie orai tokie..
beje vakar žiūrėjom nerealų filmuką. Sing vadinasi. Būtinai pažiūrėkit kas nematėt

Mes du kartus jau žiūrėjom. Patiko irgi smile.gif

Per Velykas mes važiuosim pas mano ir vyro tėvus. Tai apie maistą nereikės sukti galvos. Tiek pas vienus, tiek pas kitus bus visko daug (dar mums prikraus). Dažysim tik kiaušinius namie.

Labai norėčiau į bažnyčią nueiti sekmadienį. Bet su dviem vaikais neišdrįstu. Ar jūs vedatės vaikus į bažnyčią? Kaip sekasi ten susitvarkyti,kas einat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 13 balandžio 2017 - 10:21
Sveikos,

jau senai čia berašiau, bet vis paskaitinėju paskutiniu metu...

QUOTE(semtama @ 2017 04 13, 11:16)

Labai norėčiau į bažnyčią nueiti sekmadienį. Bet su dviem vaikais neišdrįstu. Ar jūs vedatės vaikus į bažnyčią? Kaip sekasi ten susitvarkyti,kas einat?

Aš saviškius veduos (tiesa tik esant reikalui, per metines ar kitus minėjimus), atsisėdam, kur pakrašty, kad jei ką galėtumėm išeit, jei pamatau, kad nebeišsėdi, tai einam uždegt žvakelę.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 04 13, 10:16)

Retai, bet taip. Kartą 9 prižiūrėjau - savi 3 + brolių vaikai. Buvo atlaidai, žmonių daug, tai Aleksas 1m 7mėn man ant rankų pramiegojo, o kiti sėdėjo ant laiptukų prie šoninio altoriaus, kur prieš ~25m ir aš su sese ir broliais sėdėdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ale-ruta @ 2017 04 13, 11:10)

Aš saviškius veduos (tiesa tik esant reikalui, per metines ar kitus minėjimus), atsisėdam, kur pakrašty, kad jei ką galėtumėm išeit, jei pamatau, kad nebeišsėdi, tai einam uždegt žvakelę.

Gal ir man taip reikes daryti...
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2017 04 13, 14:34)
Retai, bet taip. Kartą 9 prižiūrėjau - savi 3 +  brolių vaikai. Buvo atlaidai, žmonių daug, tai Aleksas 1m 7mėn man ant rankų pramiegojo, o kiti sėdėjo ant laiptukų prie šoninio altoriaus, kur prieš ~25m ir aš su sese ir broliais sėdėdavau biggrin.gif

Kaip fainai. bigsmile.gif Atrodei turbut kaip darzelio aukletoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 04 13, 18:49)
Gal ir man taip reikes daryti...
Papildyta:
Kaip fainai.  bigsmile.gif  Atrodei turbut kaip darzelio aukletoja  biggrin.gif

Gal ne smile.gif Netoliese mano mama sėdėjo, o didieji ramūs buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 04 13, 09:16)

Nesivedu, nes paskui ja ten lakstyt vargas. Buvom pas anyta jos ale baznycioj per Kaledas, ne minutes ant suoliuko neissedejo, teko koridoriuose trintis ir tokiam kaip zaidimu kambary.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 04 14, 10:52)
Nesivedu, nes paskui ja ten lakstyt vargas. Buvom pas anyta jos ale baznycioj per Kaledas, ne minutes ant suoliuko neissedejo, teko koridoriuose trintis ir tokiam kaip zaidimu kambary.

Bažnyčioj yra žaidimų kambarys? bigsmile.gif cool!
Aš irgi nesiveščiau tokio amžiaus dar, užteko per krikštynas, lakstė ištisai. Dabar dar ir parėkautų jaučiu, ir šiaip nepatiktų daug žmonių tiek.

Visos nutilę tik, ruošiasi šventėms turbūt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 14, 12:36)
Bažnyčioj yra žaidimų kambarys? bigsmile.gif cool!

Pas mus irgi yra Katalikų bažnyčioj. Vaikam žaidimų kambarys, tualetas, šalia salė, kur po mišių žmonės susirenka išgerti kavos, suvalgyti po gabalėlį pyrago, pabendrauti.
Atsakyti
QUOTE(risaulyte @ 2017 04 14, 12:50)
Pas mus irgi yra Katalikų bažnyčioj. Vaikam žaidimų kambarys, tualetas, šalia salė, kur po mišių žmonės susirenka išgerti kavos, suvalgyti po gabalėlį pyrago, pabendrauti.

Bet čia turbūt maža bažnytėlė, nedidelei bendruomenei. Nes jei koks tūkstantis sueitų kavos gert biggrin.gif
Šiaip faina tradicija mirksiukas.gif
Atsakyti