Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(sima_1 @ 2017 04 14, 14:03)
Bet čia turbūt maža bažnytėlė, nedidelei bendruomenei. Nes jei koks tūkstantis sueitų kavos gert biggrin.gif
Šiaip faina tradicija mirksiukas.gif

Kaune studentų koplyčioj antradieniais 18h vykdavo Mišios ir po jų arbatą gerdavom - susirinkdavom tikrai ne vien studentai smile.gif Gal ir dabar jos tebevyksta - maži vaikai ar kūdikiai netrukdydavo niekam smile.gif Čiauškėjimas netrukdo tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 14, 11:36)
Bažnyčioj yra žaidimų kambarys? bigsmile.gif cool!

Baptistu baznycia. Ten negali nebuti zaidimo kambario, net du yra, nes gimdo kiek Dievas duoda ir visus susiveda i misias.
Vienas zaisti, kitam daugiau su leliukais buna mamos, maitina migdo ir per dideli langa mato altoriu, sale pacia, garsiakalbiai yra tuose kambariuose, tad viska girdi ka kalba tas ju pastorius.
Va taip prie Dievo nuo pat gimimo..
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Ligoniams sveikatos  :4u:

Į bažnyčią nevaikštom  :4u: 

Šiandien auklėtoja pasakė, kad maniškė kaip nuo rugsėjo būtų lankius daržą - visiškai laisvai jaučiasi  :)  Namo išvest labai sunku, neina, nesiduoda aprengiama , bėga atgal į grupę ...  Turi ten draugę, daug apie ją kalba ir namie. Šią savaitę dviese su broliu nuvedam ir pasiimam, kitą savaitę tik vieną dieną vesiu, kuomet bus vaidinimas, paskui atostogausim ir vyras nedirbs  :)​ 

Atsakyti
Geras, šiandien vyras buvo mūsų šalia namų bažnyčioj - sakė yra vaikų žaidimų kampelis biggrin.gif pasirodo, kad čia jau ne retenybė kaip galvojau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 04 14, 16:10)
Baptistu baznycia. Ten negali nebuti zaidimo kambario, net du yra, nes gimdo kiek Dievas duoda ir visus susiveda i misias.
Vienas zaisti, kitam daugiau su leliukais buna mamos, maitina migdo ir per dideli langa mato altoriu, sale pacia, garsiakalbiai yra tuose kambariuose, tad viska girdi ka kalba tas ju pastorius.
Va taip prie Dievo nuo pat gimimo..

Bet kiek atsimenu, tai tavo vyro nelabai " link Dievo" isauklejo... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 14, 17:22)
Geras, šiandien vyras buvo mūsų šalia namų bažnyčioj - sakė yra vaikų žaidimų kampelis biggrin.gif pasirodo, kad čia jau ne retenybė kaip galvojau rolleyes.gif

Kaip gerai, kad vyras nusivede dukra. smile.gif Maniskis kai netikintis, tai tie visi dalykai man ant peciu. O jei dar as patingiu, tai visai apgailetinai gaunasi. Man taip grazu jaunos seimos su vaikais baznycioje. Su pavydu ziuriu 4u.gif
O del zaidimu kampeliu - girdejau, bet neisbandziau dar.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 04 14, 16:51)
p>Šiandien auklėtoja pasakė, kad maniškė kaip nuo rugsėjo būtų lankius daržą - visiškai laisvai jaučiasi  smile.gif  Namo išvest labai sunku, neina, nesiduoda aprengiama , bėga atgal į grupę ...  Turi ten draugę, daug apie ją kalba ir namie. Šią savaitę dviese su broliu nuvedam ir pasiimam, kitą savaitę tik vieną dieną vesiu, kuomet bus vaidinimas, paskui atostogausim ir vyras nedirbs  smile.gif​ </p>

Smagu skaityt, kad ir darzelis patinka, ir neserga. Panasu, kad busi is tu laiminguju, kuriems nereikia sukti galvos del daznu sirgimu smile.gif

Kokie planai atostogoms?
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 04 14, 19:03)

Kaip gerai, kad vyras nusivede dukra.  smile.gif  Maniskis kai netikintis, tai tie visi dalykai man ant peciu. O jei dar as patingiu, tai visai apgailetinai gaunasi. Man taip grazu jaunos seimos su vaikais baznycioje. Su pavydu ziuriu  4u.gif
O del zaidimu kampeliu - girdejau, bet neisbandziau dar.

Nenusivedė, jis vienas ten ėjo smile.gif dukra šiandien jau iškeliavo į darželį smile.gif Kolkas manau ji dar per maža ten eit. Nes gi nepasakysi tyliai žaist, kad ir tam žaidimų kampely biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 04 14, 18:03)
Bet kiek atsimenu, tai tavo vyro nelabai " link Dievo" isauklejo...  unsure.gif

Ne, ne vienas is vaiku nepasidare prie Dievo labai, matyt, per daug buvo kisama nuo vaikystes viskas, atvirksciai gavosi.
Vyro tevas irgi nebuvo baptistas.
Atsakyti

Kokie planai atostogoms?

Jei nesirgs nei vienas, tai pirmadienį Rumšiškės, antradienį - darželio šventė, trečiadienį - Suvalkai, ketvirtadienį - pasą mažajai užsakyt, penktadienį - Vilnius, šeštadienį  - Panemunės pilys, sekmadienį - pasiruošt darbo savaitei  :D  Plius minus  :) 

Atsakyti
jaučiu pati dukterėčia nebenorės pas mane važiuoti unsure.gif visai man žiūriu pakriko nervai į savaitės galą unsure.gif apšaukiau taip stipriau ją du kartus. Pirmą, kai paprašiau, kad išmestų banano žievę, nes valgė mašinoj. Sakau va ten stotelėj yra šiukšliadėžė. O nuo mašinos iki jos yra toks pravažiavimas kieminis, bet ten tam tikru laiku vis važiuoja non stop mašinos. O ji visiškai nepažiūrėjus kaip nėrė tiesiai ant mašinos unsure.gif gerai, kad ta lėtai važiavo. Šakės, net nepagalvojau perspėt, nes jau ir taip kasdien kai einam laukan, vis primenu, kad toj vietoj sustotų, nes mašinos nuolat zuja. Dabar graužia juodai mane..Vis dėlto nėra ji tokia didelė, nuolat reik kartot viską..nors tikrai ir pagal mąstymą ir išorę nepanaši man į septynmetę.. Kitas apšaukimas buvo visiškai dėl š..Suskambo man telefas, o jis aukštai pakeltas ant lentyvos. Jau beveik priėjau prie jo, tik šast, sugalvojo man jį paduot. Nu ir užkliudė tokią burbulinę lempą Kajui dovanotą. Ta krito iš aukštai, bet per stebuklą nedužo. Kažkaip natūraliai užbaubiau kažką kai ji ėmė tą mobilką. Ai žodž visai man kukū jau..teta su ragais pasidariau unsure.gif Kažkaip su vienu Kajum daug lengviau unsure.gif

nusivežiau gi į vaikų kambarį. Žiauriai patiko visiems. Tai laiminga iki ausų buvo. Bent tiek sakau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 14, 21:02)
jaučiu pati dukterėčia nebenorės pas mane važiuoti  unsure.gif  visai man žiūriu pakriko nervai į savaitės galą  unsure.gif  apšaukiau taip stipriau ją du kartus. Pirmą, kai paprašiau, kad išmestų banano žievę, nes valgė mašinoj. Sakau va ten stotelėj yra šiukšliadėžė. O nuo mašinos iki jos yra toks pravažiavimas kieminis, bet ten tam tikru laiku vis važiuoja non stop mašinos. O ji visiškai nepažiūrėjus kaip nėrė tiesiai ant mašinos  unsure.gif  gerai, kad ta lėtai važiavo. Šakės, net nepagalvojau perspėt, nes jau ir taip kasdien kai einam laukan, vis primenu, kad toj vietoj sustotų, nes mašinos nuolat zuja. Dabar graužia juodai mane..Vis dėlto nėra ji tokia didelė, nuolat reik kartot viską..nors tikrai ir pagal mąstymą ir išorę nepanaši man į septynmetę.. Kitas apšaukimas buvo visiškai dėl š..Suskambo man telefas, o jis aukštai pakeltas ant lentyvos. Jau beveik priėjau prie jo, tik šast, sugalvojo man jį paduot. Nu ir užkliudė tokią burbulinę lempą Kajui dovanotą. Ta krito iš aukštai, bet per stebuklą nedužo. Kažkaip natūraliai užbaubiau kažką kai ji ėmė tą mobilką. Ai žodž visai man kukū jau..teta su ragais pasidariau  unsure.gif Kažkaip su vienu Kajum daug lengviau  unsure.gif

nusivežiau gi į vaikų kambarį. Žiauriai patiko visiems. Tai laiminga iki ausų buvo. Bent tiek sakau  unsure.gif

O tai mergaite lipo per kaires dureles?
Siaip turetum ir pati priprasti ir vaika pripratinti, kad lipti is masinos galima tik pro desines dureles, tik i saligatvio puse.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

apšaukiau taip stipriau ją du kartus.

Trintis matyt jaučiasi, viskas ok  :4u: 

7-mečiai dar nesuaugę, bent maniškis buvo visiškai kūdikis  :D  Kontrolė kas žingsnį buvo reikalinga  :ninja: 

Na o sudaužyt ar sulaužyt netyčia juk ir  suaugęs gali  :) 

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 04 15, 08:58)
O tai mergaite lipo per kaires dureles?
Siaip turetum ir pati priprasti ir vaika pripratinti, kad lipti is masinos galima tik pro desines dureles, tik i saligatvio puse.

nea ji išlipo ant šaligatvio, o paskui nulėlė tarp mašinų unsure.gif

dontstop, puikiai suprantu, kad netyčia užkliudė. Tiesiog susinervinau ir tiek. Pati savęs nekenčiu dėl to. Šįryt atsiprašiau už visus rėkavimus, pasakiau, kad visada jos lauksiu svečiuose, Reik ir man praktikos. Nes Kajus labai daug ko mane išmokė per tuos metus, ypač kantrybės. Ir vis dar mokausi..
Atsakyti