Sveikos, merginos

Su praėjusiom kiaušininėm šventėm

Bėgimas maratoniniu režimu per gyvenimą daro savo - nebespėju

Paprikas su pomidorais susisėjau, jau ir į šiltnamį būtų gerai perkelt, bet šiluma pabėgo, tai gyvena ant visų palangių daigai

Darbas darbas darbas....
Namuose mano mažius, absoliutus mamyčiukas, jei tik aš namie esu

Sysių, valgyt, praustis, miegot, rengtis, bile ką daryt reikia TIK su mama, jei ji namie

Kiti būna išvaromi ir iš kambario, jei nuotaikos nėra
Su kalba progresas labai mažas, pora naujų "žodžių" ir vsio. Jei sakau ką nors, kad pasakytų, atšauna man "ne"
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 26, 14:15)
Na va, skambino ka tik vyras, Adelija pakeliui apsiveme.
Prazuve mes su tom kelionem masina, tik 25km. nuvaziavo.
Nuo namų iki mano darbo (miesto) irgi 25 km., tai kai važiuoju su juo, praktiškai stoju kokius 4 kartus, ypač pradžioj važiavimo. Sustoju, pabūnam kelias minutes, kartais duris praveriam, tada važiuojam toliau. Jei nestoji arba nelaiku sustojam, apsivemia irgi.... Vyras tai varo ant mašinos, tipo, senas kietas trantas, krato bile kaip, bet nemanau, kad tame reikalas....
QUOTE(semtama @ 2017 04 09, 15:00)
Tik tarkim, uz suknele neleidziu sau moketi daugiau kaip 15euru.
Jopapai, o mano suknelės man pastoviai apie 50 eu kainuoja, kartais kokią nukainuotą už 30 randu....
Reiks eit ir man ten pasižvalgyt....
QUOTE(dontstop @ 2017 04 17, 08:14)
Ryte vaikai dovanų nuo triušio rado

, paskui kiaušus dažėm, paskui ridenom, pana įsisiautėjo, teškė vieną kiaušą į sieną taip, kad iš jo tik košė liko, o ant sienos dėmė

Broliui į kokakolą druskos įbėrė

(Mes baliavojam su kokakola zero
Nežinau, kodėl tavo žinutę pasižymėjau cituot
Parašysiu bent jau tiek, kad labai fainai tavo vaikiukai labai gražiai atrodo tose foto, Jogailė išvis tokia meilybė

Prirašėt bile kiek siaubų apie tuos darželius, negaliu.... Kaskart, kai skaitau apie juos, vos neapsiverkiu.... Baisuma, nenoriu aš dar savo mažučio leist. Jam, įtariu, stresas būtų, ne savo aplinkoj, ne su savais.... Niekada nėra likęs su niekuo svetimu. Jei kas nors paima ant rankų, po poros sekundžių jau tiesia rankas į mane....
Dzeuse, stiprūs antibiotikai išbalansavo žarnyną, reikia pagert gerųjų bakterijų. Užmušė, matyt, viską tavyje, ne tik žarnyne, bet ir "moteriškoj aplinkoj"