Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sveikos  :4u:

Ka veikiat? smile.gif

Mes trinames ant sofos visa diena, TV ziurim.
Naktis bemiege buvo, tai ir silkes misraine jau tingejau siandien daryti, gerai, kad zuiki vakar kepiau, nepalikau siandienai visko.

Aš irgi tos silkių mišrainės dar nepadriau  :)  Na gal šiandien  :)  Kažkaip gana maisto buvo, nenorėjau nei prisiryt, nei išmest vėliau nepanaudotą  :)

Ryte vaikai dovanų nuo triušio rado  :angel_not: , paskui kiaušus dažėm, paskui ridenom, pana įsisiautėjo, teškė vieną kiaušą į sieną taip, kad iš jo tik košė liko, o  ant sienos dėmė  :dry2: Broliui į kokakolą druskos įbėrė  :lol:  (Mes baliavojam su kokakola zero  :victory2: Alko :protest: ).

Pavalgėm pusryčius, kas kiaušinius, o pana tai koldūnų užsiprašė :lol: Bandėm Sing žiūrėti. Kažko panai nepatiko, po ~15 min apsiverkė, pribėgo prie teliko ir išjungė. Na ne tai ne, mum likusiems 3 animacija neįdomu...

Sūnus iš bibliotekos buvo viktorinų knygą parsinešęs, ale "Kas?Kur? Kada?" Na ir ekzaminavo mus su vyru nonstop visą dieną  :oh:

Pietum antį kepėm, kol pana pietų miego miegojo, filmą pažiūrėjom. Popiet išėjom pasivaikščioti, sniego senius lipdėm  :lol:

Vakareinę jau tingėjau gamint, šaldytuvo likučius subaigėm...

Vaikams užmigus su vyru dar filmą pažiūrėjom..

Mezgimo prasme žiauriai produktyvi diena buvo, per vieną dieną visą darbelį numezgiau ir 2 sufotosesinau  :didis:

Pirmą kartą tokios Velykos pas mus. Paprastai atvažiuoja mama, ateina į svečius močiutė, kur nors važiuojam į gamtą...  :(

Atsakyti

Na o šiandien turėjom į Rumšiškes važiuoti į šventę, bet -3....  :( 

Nusimato arba toliau nuobodžiaut namie, arba trintis tarp žmonių kokiam prekybcentry  :B 

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 04 16, 20:23)
Ka veikiat?  smile.gif

Mes trinames ant sofos visa diena, TV ziurim.
Naktis bemiege buvo, tai ir silkes misraine jau tingejau siandien daryti, gerai, kad zuiki vakar kepiau, nepalikau siandienai visko.

Kodel bemiege?
Atsakyti
jatus man tai didžiausia šventė ramiai namie pabūt biggrin.gif tie važinėjimai, svečiavimaisi tai iki kaulo nusibodo. Jau šiemet galvoju bent uošvių išvengsim, nes Švedijoj buvo, bet šiąnakt pasirodo grįžo, tai turbūt teks važiuot..o tiek darbų prisikaupė. Deklaraciją reik pildyt, kas man kasmet kelia siaubą unsure.gif turiu omeny IVP mokesčius, ne eilinę deklaraciją, kur nieko įrašyt nereik..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 17 balandžio 2017 - 08:03

jatus man tai didžiausia šventė ramiai namie pabūt biggrin.giftie važinėjimai, svečiavimaisi tai iki kaulo nusibodo. 

Pas mus atvirkščiai, aš visą laiką namie ramiai sėdžiu  :D  Per šventes norisi pramogų, o gaunasi eilinės mūsų dienos :)  Na ką padaryt, tokios aplinkybės :)​  

Atsakyti
Mes vakar prie stalo, valgėm visą dieną, na kaip įprastai per šventes biggrin.gif Aurėjai labai daug įspūdžių matyt, naktim verkia ištisai, ar kad nesava lova, žodž naktys bemiegės. Laukiu jau namo kada važiuosim.

Mes tikriausiai vienintelis rajonas, kur nebuvo sniego biggrin.gif minusas, bet saulytė šviečia, labai gražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 04 17, 06:35)
Kodel bemiege?

Adelija nepamirsta savo naktines programos. Buna periodai maziau blaskosi, dabar vel pablogejo, uzvakar uzmigo 21val.nuo pat pradziu jau neramiai verksleno, pirma val.issibudino visai ir iki 5:10- tai pasaka jai sek, tai eiti is lovos nori, tai supyksta verkia.
Uzmigom po penkiu iki 9val.
O net iki devyniu, nes vyras idejo elektrini roleta, kuris aklina tamsa padaro ir tikrai ryte pailgejo miegas, ne su ausra jau keliasi iki 7 miega, kas anksciau buvo retenybe.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 04 17, 08:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71573434" data-time="1492408958"><div><p>jatus man tai didžiausia šventė ramiai namie pabūt vartotojo įkelta nuotraukatie važinėjimai, svečiavimaisi tai iki kaulo nusibodo. </p></div></blockquote><p>Pas mus atvirkščiai, aš visą laiką namie ramiai sėdžiu  biggrin.gif  Per šventes norisi pramogų, o gaunasi eilinės mūsų dienos smile.gif  Na ką padaryt, tokios aplinkybės smile.gif​  </p>

na pas mus irgi ramu kasdien biggrin.gif bet kartu su vyru dar ramiau. Užtat ir nesinori nosies kišt..eisim va bent pasivaikščiosim po centrą. Man pakaks ir tiek pramogų biggrin.gif aš pati nesuprantu kaip man po tiek metų nepabosta namie tupėt. Matyt siuvimas duoda savo
Atsakyti

Dzeuse, paragavau jau mišrainę, Dieve, beprotiškai skanu  :blink:  :essen:  Ačiū už receptą  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 04 17, 09:42)
Dzeuse, paragavau jau mišrainę, Dieve, beprotiškai skanu  blink.gif  essen.gif  Ačiū už receptą  4u.gif </p>

Su poru, ananasais darei ar avokadu, burokeliais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 17 balandžio 2017 - 11:08

Su avokadu, poru, ananasais darei?

Silkė-avokadas-burokas-obuolys  :4u: 

Bet su poru irgi darysiu tikriausiai ryt  :) 

Atsakyti
Su sv. Velykom visas jus ir jūsų šeimas. 4u.gif

Mūsų Velykos praėjo smagiai. Šeštadienį buvom pas vienus senelius vienam Lietuvos krašte, sekmadienį pas kitus - kitam krašte. Viskas praėjo linksmai. Daug artimų žmonių, vaikų. Visiems patiko biggrin.gif Šiaip pagalvojau, kokie jau mūsų dideli vaikai... Prie stalo sėdi ne šalia mūsų, o kitų vaikų, savarankiškai valgo, dūksta su kitais. Galima kurį laiką ir nekreipti dėmesio. Esu tikra, kad kitas Velykas prie kiaušinių dažymo neprisidėsiu. Dukros jau sėkmingai galės tuo pasirūpinti. smile.gif

O šiandien didysis pasiruošimas darbo savaitei. Abu su vyru į darbą (to nebuvo daugiau nei 4 metus). Reikia apkirpti vyrą, apgalvoti maistą savaitei (ateinančią savaitę vaikus prižiūrės močiutė ir mano dukterėčia pakaitomis), suruošti ir po akim sukrauti drabužius ir kažkiek apkuopti namus ohmy.gif
Atsakyti