Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

O kas čia tokio, kad susirgo? Ta prasme tu maža nesirgai visai? Gerai tave saugojo? biggrin.gif

Visi vaikai serga, bet aš iš itiesų itin mažai, mane labai labai saugojo  :D 

Atsakyti

Sima_1, tu neįsivaizduoji, kaip mane mama tarkuoja dėl vaikų akinių  :P  :wacko:  Įtikint, kad tai įgimtos problemos nerealu, ji daro išvadą, kad tada nėštumo metu aš kažką ne taip dariau, kad su tokiom problemom gimė  :oh: Dabar, pakol ji bus pas mus, mes nei vienas nežiūrėsim filmų ir neskaitysim knygų, ji neduos tiesiog "gadint akių"  :happy: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 04 26, 13:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71593238" data-time="1493204127"><div><p>O kas čia tokio, kad susirgo? Ta prasme tu maža nesirgai visai? Gerai tave saugojo? vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Visi vaikai serga, bet aš iš itiesų itin mažai, mane labai labai saugojo  biggrin.gif </p>

Nu geras smile.gif bet šiaip Jogailė gi nedaug ir serga, va palyginti su mūsų darželinukais.. Ką ji mums sakytų? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 04 26, 13:11)
<p><strong>Sima_1</strong>, tu neįsivaizduoji, kaip mane mama tarkuoja dėl vaikų akinių  tongue.gif  wacko.gif  Įtikint, kad tai įgimtos problemos nerealu, ji daro išvadą, kad tada nėštumo metu aš kažką ne taip dariau, kad su tokiom problemom gimė  doh.gif Dabar, pakol ji bus pas mus, mes nei vienas nežiūrėsim filmų ir neskaitysim knygų, ji neduos tiesiog "gadint akių"  happy.gif </p>

Užjaučiu, kad taip tarkuoja. Bet gi nelogiška, kad abiejų nėštumų metu tu KAŽKĄ tokio darei, kad taip gavosi smile.gif O kaip Jogailei dabar sekasi juos nešiot, ar nešioja jau?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 04 26, 12:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="relita" data-cid="71593168" data-time="1493202223"><div><p>o kam tą ligą slėpt? vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="71593178" data-time="1493202544"><div><p>Sakys, vaika susargdinai. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Panašiai, ės negyvai dar labai labai ilgai, kad vaikų neprižiūrim, ne taip rengiam, ne taip maitinam, .., ne taip auklėjam, kad susirgo  biggrin.gif </p>

Nuraminai 4u.gif
Mano anyta tokia. Stengiuosi nekreipti demesio, tik ne visada pavyksta.
Atsakyti

O kaip Jogailei dabar sekasi juos nešiot, ar nešioja jau?

Nešiojo tik darželyje, bet dabar, kai jau antra savaitė namie, pasiilgo jų matyt :D  ir pradėjo prašyt, pusvalandį kokį panešija - numeta keliom valandom ir vėl tt 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 04 26, 13:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71593279" data-time="1493205286"><div><p>O kaip Jogailei dabar sekasi juos nešiot, ar nešioja jau?</p></div></blockquote><p>Nešiojo tik darželyje, bet dabar, kai jau antra savaitė namie, pasiilgo jų matyt biggrin.gif  ir pradėjo prašyt, pusvalandį kokį panešija - numeta keliom valandom ir vėl tt </p>

Na svarbu progresas yra 4u.gif
Atsakyti
na va pakalbėjau su daržo auklėtoja taip fainai. Pati pasiūlė nuolaidą stojamam mokesčiui biggrin.gif fantastika. Tai temokėsim už ugdymą 99 Eur, kadangi tik pusdieniui, plius maistas. Na ir stojamasis tik 75 Eur biggrin.gif fantastika. Kitą savaitę pas gydytoją ir tada daržan. Negaliu patikėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 26, 16:14)
na va pakalbėjau su daržo auklėtoja taip fainai. Pati pasiūlė nuolaidą stojamam mokesčiui biggrin.gif fantastika. Tai temokėsim už ugdymą 99 Eur, kadangi tik pusdieniui, plius maistas. Na ir stojamasis tik 75 Eur biggrin.gif fantastika. Kitą savaitę pas gydytoją ir tada daržan. Negaliu patikėt biggrin.gif

liuks 4u.gif kiek vaiku grupej? apskritai, kiek grupiu darzely? ir kaip vasara dirba? nes valstybiniuose sumaiso grupes, priveda i viena grupe daug vaiku
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 04 26, 14:28)
liuks  4u.gif kiek vaiku grupej? apskritai, kiek grupiu darzely? ir kaip vasara dirba? nes valstybiniuose sumaiso grupes, priveda i viena grupe daug vaiku

dvi grupės, iki 12 vaikų, bet aišku mažiau būna realiai. Viena grupė iki 3 metų, kiti vyresni. Niekas nieko nemaišo, laikas nesikeičia. Žodž visai kitaip kažkaip jaučiamės po to pirmojo. Ir apie sauskelnes visai kitaip reagavo. Palengvėjo
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 26, 13:28)
Jai pastoviai visi narkomanai biggrin.gif
Aš čia taip pagalvojau, kad aš viena nieko nedovanosiu mamai..? unsure.gif neplanuojam susitikti, tai pasveikinsiu telefonu ir tiek.

As irgi nieko nedovanosiu smile.gif Tik geliu pirksiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 26, 15:14)

Smagu. Tikiuosi lankysis sklandziai.

As rytoj zadejau M vesti i darza, po dvieju su puse savaites pertraukos, tai po piet paskambino aukletoja ir paklause ar neturiu galimybes nevesti ryt poryt, nes trys vaikai sukarsciavo ir suviduriavo grupeje.
Atsakyti
jis man šiandien bliovė keliskart, kad nori į darželį biggrin.gif oi žiūriu parašiau, kad su auklėtoja kalbėjau. Iš tikro su direktore. Smagi motera tokia pasirodė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 26 balandžio 2017 - 16:02
Aš su klausimu iš kitos operos - kas kiek laiko plaunat vaikams galvas? Ar kaskart maudant?
Atsakyti