Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(sima_1 @ 2017 04 27, 09:25)
Ką pakeitei konkrečiai? Turiu avižinių dribsnių daug, norėčiau iškept Aurėjai.

Kotletus faršo dažnai kepu orkaitėj. Tai įsivaizduočiau, kad pridėjus į faršą tarkuotų daržovių, taip pat galima kept.

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 27, 09:25)
reiks pabandyt..tik aliejaus tiek man nepatinka :/

Aliejaus nepyliau, vietoj jo kiausini dejau, bananai nestipriai prinoke, truko dregmes masej.
Ir razinu nedejau, stikline labai daug pasirode, ipjausciau kelias datules, jos pakankamai saldzios, man uzteko.
Tik iskepe sausoki buvo, nakciai sudejau i tupperware bliuduka uzdariau, siandien minkstesni.
Atsakyti
suku galvą kiek kokių čia rūbelių prigaminti ponaičiui į tą daržą. Gi jis pas mane nuskriaustas rūbų prasme biggrin.gif dar tas darželio purvynėlis duos savo.
O kur jūs perkat kojines paprastas plonas? Reikia dauuug kojinių jam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 27, 11:40)
suku galvą kiek kokių čia rūbelių prigaminti ponaičiui į tą daržą. Gi jis pas mane nuskriaustas rūbų prasme biggrin.gif dar tas darželio purvynėlis duos savo.
O kur jūs perkat kojines paprastas plonas? Reikia dauuug kojinių jam biggrin.gif

Vegateksa arba Zara.
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 27, 14:40)

na reikia daug patogių kelnyčių, ir kai pradės draugauti su puodu - trusikėlių. aš žadu atšilus orams atsisakyti bodžiukų, nes vis dar juos nešioja. maniškis visai neblogai draugauja su puodu - pats paprašo, kada nori, tai bodžiai į daržą netiks, nes sodins ant puoduko.
kojinių pirkau uk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relita: 27 balandžio 2017 - 13:10
QUOTE(relita @ 2017 04 27, 13:09)
na reikia daug patogių kelnyčių, ir kai pradės draugauti su puodu - trusikėlių. aš žadu atšilus orams atsisakyti bodžiukų, nes vis dar juos nešioja. maniškis visai neblogai draugauja su puodu - pats paprašo, kada nori, tai bodžiai į daržą netiks, nes sodins ant puoduko.
kojinių pirkau uk.

ai maniškis seniai be bodžių, nes išaugo tuos pikrtinius didžiausius. Siūt nesiuvau. Kelnių reiks pridaryt per kelias dienas..paskui jau nebus kada man
Atsakyti

suku galvą kiek kokių čia rūbelių prigaminti ponaičiui į tą daržą. Gi jis pas mane nuskriaustas rūbų prasme biggrin.gifdar tas darželio purvynėlis duos savo.

Pas mus daržely yra tam tikrų reikalavimų dėl rūbų, auklėtojos žiūri, kad kuo lengviau būtų aprengt ir kad vaikas maximaliai galėtų apsirengti/nusirengti pats. Tai berniukui pirkdavau kelnes ant gumos, negalima buvo užtrauktukų, petnešų, diržų ir tt. Man atrodė, kad su džinsais būt visą dieną, aktyviai judėt, eit į šokio, sporto pamokėles būtų nepatogų, tai ieškodavau trikotažinių kelnių, kurie nesižiūrėtų, kaip treningai  :)  Kiek tokių - na maniškiui užtekdavo 2 vnt, vienas nešioja, kitos tuo metu skalbime. Atsarginių rūbų beveik nejudindavom, paprastai nunešdavau jau išaugtus, kad negulėtų geri šiaip sau be veiklos  :D

Viršutinė dalis - maikutė ilgomsi rankovėmis (vasarą- trumpomis), mum užtekdavo po 5 vnt.

Kojines perku Maxėj, kai būna 40 % nuolaida. Daug jų bent jau mum nei berniukui, nei mergaitei nereikėdavo nei vienam amžiuje  :hmm:  5 poros maximum. Vasarai trumpo "aulo", rudeniui-pavasariui ilgesnio  :)

c6a5a8fcdc9cd859dc3a274ba38b10cf.jpg

Atsakyti

Beje, prieš lauką pas mus perrengdavo lauko rūbais, jei tai ne kombinezonas, o tarkim striukė, tada reikėdavo turėti ir lauko kelnes, kad nebūtų su tom pačiom kelnėm  ir grupėj, ir kieme  :4u:  Lauko kelnes visad turėdavom 1 vnt, pirmadienį atnešdavau, penktadienį pasiimdavau namo skalbimui. Ale tokio tipo, neperpūčiamos medžiagos, šaltesniam sezonui - su peliuko medžiagos pamušalu...

35160351.JPG?1483628816

Atsakyti
apie džinsus net minties nebuvo biggrin.gif turiu trikotažo daug, prigaminsiu. Svarbiausia patogumas. Dėl lauko kelnių reiks paklaust ar tokias praktikuoja. Man tai norėtųsi, nes tikrai bus murzilka konkretus..

kaip jis pradėjo mane nervinti su savo pasimaivymais biggrin.gif nu šakės, neina prie svetimų visai būt. Mėto vėto ką nors, įspūdį bando padaryt. Tikiuosi darže prilaikys jį ten kažkiek..Išvis labai pasikeitė prieš kelis mėn. Nebetinka jau apibūdinimai 'ramus, kuklus vaikas' biggrin.gif
Atsakyti
Aš daržely turiu nunešus visų rūbų po atsarginį variantą - pėdkelnių, kojinių, kelnių, maikutės trumpom ir ilgom rankovėm, megztinį, pirštines. Retai kada, bet būna, kad prireikia perrengt (piešia, sušlampa ar pan.). Valgant apsaugo žiurstas. Kajus tokį juk turi biggrin.gif (beje ar dar nešioja taip kasdien? biggrin.gif

Kojines tai perku retai, kur užmatau kokias akcijas, dažnai gaunam dovanų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 27 balandžio 2017 - 15:17
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 27, 15:16)
Aš daržely turiu nunešus visų rūbų po atsarginį variantą - pėdkelnių, kojinių, kelnių, maikutės trumpom ir ilgom rankovėm, megztinį, pirštines. Retai kada, bet būna, kad prireikia perrengt (piešia, sušlampa ar pan.). Valgant apsaugo žiurstas. Kajus tokį juk turi biggrin.gif (beje ar dar nešioja taip kasdien? biggrin.gif

Kojines tai perku retai, kur užmatau kokias akcijas, dažnai gaunam dovanų.

spėk ar nešioja biggrin.gif narkomanas gi jis pas mane biggrin.gif

o beje, pastebėjau, kad pampers užmaunami labai laiko drėgmę, ko nepasakysi apie užsegamus. Kurios naudojat užmaunamas, kokios firmos geros skaitos? Jaučiu reikia pakeist kai baigsis kol neišlindo kokia bėda
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 27, 16:55)
spėk ar nešioja biggrin.gif narkomanas gi jis pas mane biggrin.gif

o beje, pastebėjau, kad pampers užmaunami labai laiko drėgmę, ko nepasakysi apie užsegamus. Kurios naudojat užmaunamas, kokios firmos geros skaitos? Jaučiu reikia pakeist kai baigsis kol neišlindo kokia bėda

Nezinau geri ar blogi jie skaitosi, bet naudoju zalius pampers. Neturiu jiem jokiu priekaistu.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 04 27, 15:39)
Nezinau geri ar blogi jie skaitosi, bet naudoju zalius pampers. Neturiu jiem jokiu priekaistu.

As irgi juos perku.
Atsakyti