QUOTE(Digin* @ 2017 04 30, 08:54)
Kam aktualu darželio jaukinimasis, bandykit parodykit mažiams youtubėje filmukus "Timmy time" - ten aviukas Šonas eina į darželį.

Fainas šiaip.

Man labai tinka kartu žiūrint viską komentuoti, kaip, va, visi dabar eina į darželį, o va, auklėtoja sako, kad jau einam valgyti, o dabar visi eina piešti ir t.t.

Maniškiam ir pats filmukas prilipo, ir gal net tikrai kažką gelbsti daržiuko reikalais.
Nes sekasi kol kas, tfiutfiu, tikrai neblogai. Penktadienį jau buvo likę miegoti pietų. Matysim, tik kaip sveikatos, nes slogą šeimyniškai visi įsitaisėm, būtų labai be ryšio pertrauką dabar turėti pačiame įsivažiavime. Gal iki antradienio dar apsitvarkys.
Reikes ir mums kuria diena paziureti.
Nors ir pati apie darzeli viska papasakoja...
Kalbant apie daineles - tai labiausiai patinka vaikiskos kapitono Flinto. TV neziurim visai.
Tiesa, paskutinem savaitem atsirado tokia problema pas mus. Jei mano mazei kas nepatinka, neleidziu, tai pribegusi musa mane, kanda (man ar kitam seimos nariui). Labai man tai nepatinka. Iki siol tik pakeldavau balsa ir neleisdavau toliau mustis. Dabar manau, kad uz tai turiu taikyti bausme. Tik nesugalvoju kas butu efektyviausia
[