Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(sima_1 @ 2017 04 30, 11:43)
Radiją klausai?

Vakar gavau bart nuo pencininko kažkokio, kad leidžiu vaikui baloj taškytis biggrin.gif

TV ijungiu muzikini kanala ir tada jau einu kazka veikti, man muzika upa pakelia. smile.gif

Ka sake pensininkas?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 04 30, 13:20)
TV ijungiu muzikini kanala ir tada jau einu kazka veikti, man muzika upa pakelia. smile.gif

Ka sake pensininkas?

Cituoju: "o paskui neverk kai mergaitė sušals!!!"
Aš atsakiau "ačiū" biggrin.gif
Tai jį labai sunervino ir nueidamas burbėjo "ot protelis" biggrin.gif
Atsakyti
oh pagaliau namie..nu ir naktelę abturėjom. Ponaitis nuo 00:00 atsikėlė ir iki keturių ryto nemiegojo ..tai verkė, tai kuitėsi, tai gert, tai sysiot, tai pūst nosį (nuo verkimo). O palikt negaliu, laiptai statūs iškart koridoriuj. Vos parvairavau..atpratau nuo bemiegių naktų visai.
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 30, 13:59)
oh pagaliau namie..nu ir naktelę abturėjom. Ponaitis nuo 00:00 atsikėlė ir iki keturių ryto nemiegojo ..tai verkė, tai kuitėsi, tai gert, tai sysiot, tai pūst nosį (nuo verkimo). O palikt negaliu, laiptai statūs iškart koridoriuj. Vos parvairavau..atpratau nuo bemiegių naktų visai.

Užuojauta... Maniškė irgi kai nakvojam pas tėvus mano klaikiai miega.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 30, 12:38)
Cituoju: "o paskui neverk kai mergaitė sušals!!!"
Aš atsakiau "ačiū" biggrin.gif
Tai jį labai sunervino ir nueidamas burbėjo "ot protelis"  biggrin.gif

Tai va, neverk, jeigu sloga atsiras Aurejai ir darzelio nekaltink, kai po balas leidi vaikui duotis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 04 30, 15:33)
Tai va, neverk, jeigu sloga atsiras Aurejai ir darzelio nekaltink, kai po balas leidi vaikui duotis.  biggrin.gif

Tai va gi, grūdinu aš taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Digin* @ 2017 04 30, 08:54)
Kam aktualu darželio jaukinimasis,  bandykit parodykit mažiams youtubėje filmukus "Timmy time" - ten aviukas Šonas eina į darželį. biggrin.gif Fainas šiaip. smile.gif Man labai tinka kartu žiūrint viską komentuoti, kaip, va, visi dabar eina į darželį, o va, auklėtoja sako, kad jau einam valgyti, o dabar visi eina piešti ir t.t. smile.gif Maniškiam ir pats filmukas prilipo, ir gal net tikrai kažką gelbsti daržiuko reikalais.

Nes sekasi kol kas, tfiutfiu, tikrai neblogai. Penktadienį jau buvo likę miegoti pietų. Matysim, tik kaip sveikatos, nes slogą šeimyniškai visi įsitaisėm, būtų labai be ryšio pertrauką dabar turėti pačiame įsivažiavime. Gal iki antradienio dar apsitvarkys.

Reikes ir mums kuria diena paziureti. smile.gif
Nors ir pati apie darzeli viska papasakoja...

Kalbant apie daineles - tai labiausiai patinka vaikiskos kapitono Flinto. TV neziurim visai.

Tiesa, paskutinem savaitem atsirado tokia problema pas mus. Jei mano mazei kas nepatinka, neleidziu, tai pribegusi musa mane, kanda (man ar kitam seimos nariui). Labai man tai nepatinka. Iki siol tik pakeldavau balsa ir neleisdavau toliau mustis. Dabar manau, kad uz tai turiu taikyti bausme. Tik nesugalvoju kas butu efektyviausia hmm.gif
Atsakyti
jei bato vidpadis 16 cm, tai skaitosi ir pėda beveik tokio dydžio? biggrin.gif kaip jūs tas pėdas matuojat unsure.gif aš tik pagal batus dydį žinau
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 04 30, 10:35)
Kas vel ne taip?  biggrin.gif

Viena bieberio klausot, kita boksa ziurit, priciuozusios abi kazkokios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 30, 18:54)
jei bato vidpadis 16 cm, tai skaitosi ir pėda beveik tokio dydžio? biggrin.gif kaip jūs tas pėdas matuojat  unsure.gif  aš tik pagal batus dydį žinau

Paimu liniuotę ir pamatuoju pėdą smile.gif tai batais plius cemas du, kaip kokie.
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2017 04 30, 18:23)
Dabar manau, kad uz tai turiu taikyti bausme. Tik nesugalvoju kas butu efektyviausia  hmm.gif

Ar tikrai manai, kad ji pakankamai sąmoninga jau tai suprasti? Čia tiesiog pykčio išliejimas toks, pas mus buvo taip kurį laiką, bet labai trumpai. Mano galva reikia mokyt tinkamai išreikšt jausmus, o ne bausti.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 30 balandžio 2017 - 20:26
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 30, 20:25)

Ar tikrai manai, kad ji pakankamai sąmoninga jau tai suprasti? Čia tiesiog pykčio išliejimas toks, pas mus buvo taip kurį laiką, bet labai trumpai. Mano galva reikia mokyt tinkamai išreikšt jausmus, o ne bausti.. unsure.gif

Manau, kad jau pakankamai samoninga tai suprasti. Tuo labiau, kad musimasis pas mus grieztai draudziamas.
O dar tada klausimas - kaip tinkamai mokyti isreiksti jausmus? hmm.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Vakar orai nelepino, bet labai smagiai pasibuvom gamtoj, praėjom 2 takus prie Kauno marių (Kadagių ir Dubravos per pelkę), žmonių į vakarą nerealiai daug, net prasilenkt sunku, bet laisvą pavesinę nesunkiai gavom, išsikepėm šašlų  :essen:

Man kažkaip ir taip daug garsų namie, pianinu pana dažnai groja, tai vakare jau noriu tylos ramybės.

Kaip kokia bobutė pasakiau biggrin.gif

Aš DIEVINU tylą, geriausia man, kai viena esu namie, miegaujuosi tyla ir ramybe  :happy: , o va kai du vaikai abu namie ir rėkia abu, laksto, durim tranko, man galvą iškart įsiskauda  :ninja:

Grojančių žaislų, TV kaip fono, pastaruoju metu net muzikos nepakenčiu  :ninja:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 01 gegužės 2017 - 07:11