Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

jei bato vidpadis 16 cm, tai skaitosi ir pėda beveik tokio dydžio? biggrin.gifkaip jūs tas pėdas matuojat unsure.gifaš tik pagal batus dydį žinau

Pastatau ant balto lapo, apvedu pėdą pieštuku ir pamatuoju liniuote  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 04 30, 18:06)
Viena bieberio klausot, kita boksa ziurit, priciuozusios abi kazkokios biggrin.gif

Prisipazink, kokius turkiskus serialus tu slapta ziuri? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 05 01, 09:10)
Prisipazink, kokius turkiskus serialus tu slapta ziuri? biggrin.gif

che che, visus bigsmile.gif
Atsakyti
labas,
aš irgi mėgstu tylą... todėl dažnai naktinėu kai vaikai užmiega, nes noriu ramiai pasėdėt, kažką paveikt, atsigert arbatos.
vakar atšventėm dukros gimtadienį, bus ramu kurį laiką, gal iki rugsėjo, gal tada krikštinsim mažių. nelabai mėgstu savo balius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 05 01, 06:59)
Manau, kad jau pakankamai samoninga tai suprasti.  Tuo labiau, kad musimasis pas mus grieztai draudziamas.
O dar tada klausimas - kaip tinkamai mokyti isreiksti jausmus?  hmm.gif

Ta proga pati pagooglinau ir įmetu keletą straipsnių ta tema 4u.gif
kodėl vaikas muša mamą
Ir
vaikas mušasi

Sveikos 4u.gif
Šiandien puikus oras, apsilankėmė nuo ryto zoologijos sode. Nu kaskart man ten vis liūdnesnis vaizdas, deja.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 05 01, 08:19)
che che, visus  bigsmile.gif

Tikiuos, cia bajeris. biggrin.gif
Baisiau uz penkis Bieberius. biggrin.gif

As nemegstu pasaliniu zmoniu sukeliamo triuksmo, issenku po keliu valandu vyro sesiu su vaikais pasisveciavimu.
O be muzikos negaliu, visada groja pradedant diena, darant valgyti, tvarkantis, masinoj aisku.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 05 01, 12:36)

As nemegstu pasaliniu zmoniu sukeliamo triuksmo, issenku po keliu valandu vyro sesiu su vaikais pasisveciavimu.
O be muzikos negaliu, visada groja pradedant diena, darant valgyti, tvarkantis, masinoj aisku.

Man tai priklauso nuo dienos meto ir nuovargio. Pastebėjau ant savęs, kad rytais važiuojant į darbą muzika plešia visu garsu, dar pati padainuoju (aišku jei miegota naktis buvo), o vakare grįžtant namo jau vos vos groja, prisuku, nebesinori nieko klausyt, galva ūžia.
Atsakyti
O man turkų serialai iš tikro labai patinka topsecret.gif gaila darbo dienom neturiu kada žiūrėti. Žiūrėdavau anksčiau savaitgaliais Gyvenimo šukės, nu ir ėmė ir nutraukė lnk rodyt. Nervina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 05 01, 11:50)
Man tai priklauso nuo dienos meto ir nuovargio. Pastebėjau ant savęs, kad rytais važiuojant į darbą muzika plešia visu garsu, dar pati padainuoju (aišku jei miegota naktis buvo), o vakare grįžtant namo jau vos vos groja, prisuku, nebesinori nieko klausyt, galva ūžia.

Dirbant jau kitas reikalas, bunant tarp zmoniu visa diena, tikiu, kad jokiu muziku nebesinori.
Vakarais megstu ir as tyla, kai Adelia uzmiega, relaksas, pasidarau 3 in 1 jeigu turiu 'atliekamu kaloriju', skaitau knyga iki velumu arba seriala/filma koki ziuriu.
Papildyta:
QUOTE(risaulyte @ 2017 05 01, 12:14)
O man turkų serialai iš tikro labai patinka  topsecret.gif 

Na va, kiekvienam savo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 05 01, 12:23)
Ta proga pati pagooglinau ir įmetu keletą straipsnių ta tema 4u.gif
kodėl vaikas muša mamą
Ir
vaikas mušasi

Aciu uz nuorodas 4u.gif
Dar fainiau, kad pirmas straipsnis mano drauges smile.gif
Gal ka nors prisitaikysiu.
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 05 01, 10:00)

vakar atšventėm dukros gimtadienį, bus ramu kurį laiką, gal iki rugsėjo, gal tada krikštinsim mažių. nelabai mėgstu savo balius  tongue.gif

Kaip praejo gimtadienis? Ar prigalvojai pramogu? smile.gif
Man po poros savaiciu vyresnelei si svente, tai jau suku galva...
O ka nesat I darzeli gimtadienio proga? Pas mus tortu negalima. Lieka sakociai, ivairus sausainiai. Bet dar reikia sugalvoti, kaip zvakute ten ikompuonuoti doh.gif
Atsakyti

O ka nesat I darzeli gimtadienio proga? Pas mus tortu negalima. Lieka sakociai, ivairus sausainiai. Bet dar reikia sugalvoti, kaip zvakute ten ikompuonuoti doh.gif

Žvakutę pūčiam namie  :) 

Į darželį nešiau, kaip nurodė auklėtojos: šakotį, sausainių kilą ir sulčių 4 l  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 05 01, 14:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71602756" data-time="1493639752"><div><p>O ka nesat I darzeli gimtadienio proga? Pas mus tortu negalima. Lieka sakociai, ivairus sausainiai. Bet dar reikia sugalvoti, kaip zvakute ten ikompuonuoti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Žvakutę pūčiam namie  smile.gif </p><p></p><p>Į darželį nešiau, kaip nurodė auklėtojos: šakotį, sausainių kilą ir sulčių 4 l  4u.gif </p>

Ir mums taip aukletojos nurode. Bet kai pasiziuriu grupes FB kokius tortus mamos is sausainiu sukomponuoja, tai oi oi. wub.gif turesiu kazka mastyt...
Atsakyti