Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Jetau, kiek visiem visokių traumų buvę unsure.gif
Azazella, nu pavarei su ta šluota, tiksliau su tuo, kad pati nusistatei diagnozę. Aš tai tiesiu taikymu pas gydytojus lėkčiau.
Pas mane tai tokių šlykščių nebuvo, esu turėjus rankos lūžį vaikystėj, paskui piršto kaulas įskilęs buvo ir va baisiausia tai prieš vestuves kojos raiščius nusitraukiau. Va tada tai strioko buvo biggrin.gif

Sveikatos visiems kam reikia! 4u.gif

Vyrą gal rytoj jau paleis.
Atsakyti
Oho kiek traumuotų pas mus biggrin.gif aš tik nuo sesės esu gavusi iš stiklainio į smilkinį. Ir į tą patį smilkinį gavau nuo mamos biggrin.gif anksčiau buvo madoj tokie stikliniai žurnaliniai staliukai. Ji kėlė jį, o aš tuo metu stojausi irgi nuo sofos. Tai su kampu pataikė tiesiai prie pat akies. Aš net nesupratau, visai neskaudėjo, matau tik fontaną tiesiai į mamą biggrin.gif o ta spiegti biggrin.gif fe kaip nemalonu kitiem matyti viską..
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 05 11, 10:55)
Nu jo... O kokiu budu imanoma susilauzyti slaunikauli? Krito, ar kokia autoavarija?

Krito nuo kopėčių iš neaukštai labai, bet labai nesėkmingai.
Susuko trim varžtais ir į kaulą kaištį įstatė. Su ramentais dabar tik. Priminti kojos 2 mėn negalima.

QUOTE(IruteB @ 2017 05 11, 14:16)
Sveikatos!

Ačiū!
Och, kažkokia juoda juosta pas mus...
Atsakyti
Uoga, alu pasiruosei?
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2017 05 11, 18:21)
Krito nuo kopėčių iš neaukštai labai, bet labai nesėkmingai.
Susuko trim varžtais ir į kaulą kaištį įstatė. Su ramentais dabar tik. Priminti kojos 2 mėn negalima.
Ačiū!
Och, kažkokia juoda juosta pas mus...

Mano namai su kopėčiomis panašiai buvo, tai tokia trauma buvo, kad du metus invalido vežimėlyje teko sėdėti.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 05 11, 20:50)
Uoga, alu pasiruosei?

Aš žiūriu smile.gif nežinau kiek neužmigsiu
Atsakyti
Mano mama pries tris metus gavo trauma, rusy, nunesus katinui esti, uzsikabino batas uz kazkokio tevo pamesto gelzgalio, taip virto, kad susilauze ranka per riesa, o dirba kirpeja..

Galvoju, 3xtfu bet nesu turejus traumu jokiu rimtesniu.

Nu bet sakes, Adelija nuo gimimo taip mego maudytis, ilgiausiai zaisdavo vandeny, uzejo kazkas jau dvi savaites su asarom i vonia kelti tenka, tik pamato, kad ruosiu, bega, nenoriu maudytis rekdama..
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 05 11, 20:18)
Aš žiūriu  smile.gif nežinau kiek neužmigsiu

Ir kaip tycia Lietuva pries gala.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 05 11, 21:22)

Nu bet sakes, Adelija nuo gimimo taip mego maudytis, ilgiausiai zaisdavo vandeny, uzejo kazkas jau dvi savaites su asarom i vonia kelti tenka, tik pamato, kad ruosiu, bega, nenoriu maudytis rekdama..

Maniškė baisiai nenori eit užpakalio plaut. Jei apsikakoja, gali lakstyt ir dzin jai. Beveik visada su ašarom nešu. O maudytis dar šiaip taip eina, žaislų prisidedam. Labai patinka maudyt leliukus vonelėj mažoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 05 11, 21:22)
Mano mama pries tris metus gavo trauma, rusy, nunesus katinui esti, uzsikabino batas uz kazkokio tevo pamesto gelzgalio, taip virto, kad susilauze ranka per riesa, o dirba kirpeja..

Galvoju, 3xtfu bet nesu turejus traumu jokiu rimtesniu.

Papildyta:

Ir kaip tycia Lietuva pries gala.

Be alaus šį kartą, bet su kitom gėrybėm biggrin.gif
Va maniškis taip dėl puodo supsichavęs. Arba dėl rengimosi pižamą. Košmaras kažkoks. Jau pačiai nesinori nei sodint nei rengti. Tegul pasiunta blyn. Ir kaip jam išaiškint
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 05 11, 21:25)
Maniškė baisiai nenori eit užpakalio plaut. Jei apsikakoja, gali lakstyt ir dzin jai. Beveik visada su ašarom nešu. O maudytis dar šiaip taip eina, žaislų prisidedam. Labai patinka maudyt leliukus vonelėj mažoj smile.gif

Pas mum tas pats! Kai reik plauti rūrą, tragedija. Raitos kaip kirminas. Tai šiaip taip po ilgų įkalbinėjimų apie kirminus rūroj, skambinimus daktarui, kad atvažiuotų biggrin.gif nu tik prigąsdinus tiūkina. Maudytis mėgsta kol kas..
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 05 11, 21:28)
Be alaus šį kartą, bet su kitom gėrybėm biggrin.gif
Va maniškis taip dėl puodo supsichavęs. Arba dėl rengimosi pižamą. Košmaras kažkoks. Jau pačiai nesinori nei sodint nei rengti. Tegul pasiunta blyn. Ir kaip jam išaiškint
Papildyta:

Pas mum tas pats! Kai reik plauti rūrą, tragedija. Raitos kaip kirminas. Tai šiaip taip po ilgų įkalbinėjimų apie kirminus rūroj, skambinimus daktarui, kad atvažiuotų biggrin.gif nu tik prigąsdinus tiūkina. Maudytis mėgsta kol kas..

Tai nebedaro ant puodo? biggrin.gif
Aurėja pradėjo prašytis ant puodo, bet tik tada kai plika būna. Jei su pampersu, tada nieko nesako ir daro į jį. Tai sakiau laikysiu pliką kai jau dabar šiltyn.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 05 11, 21:32)
Tai nebedaro ant puodo? biggrin.gif
Aurėja pradėjo prašytis ant puodo, bet tik tada kai plika būna. Jei su pampersu, tada nieko nesako ir daro į jį. Tai sakiau laikysiu pliką kai jau dabar šiltyn.

Tai kai pasodinu daro. Darže tvarkingai leidžiasi. O čia su dramom sodinamas. O kaip šiko taip šika blyn kada ir kur nori blink.gif nesuprantu kaip jam malonu taip..matyt šilta, gera biggrin.gif
Papildyta:
Et graži ta vengro daina..man iškart įstrigo ji pamenu
Atsakyti
Man kolkas dar nei vienos dainos gražios nebuvo..
Atsakyti