Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

O tu po du kartus paklausyk minimum, tai daug gražių atsiras biggrin.gif tas grožis aišku sąliginis dalykas. Tiesiog jos labai įsimena..
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 05 11, 21:45)
O tu po du kartus paklausyk minimum, tai daug gražių atsiras biggrin.gif tas grožis aišku sąliginis dalykas. Tiesiog jos labai įsimena..

Na taip, aš šiandien pirmą kartą visas dainas girdžiu. Net ir Lietuvos dainą girdėsiu gal tik antrą kartą biggrin.gif
Atsakyti
Kol kas tik vengro patiko.

Apkakota uzpakali Adelija leidzia nuplauti kriauklej, bet va i vonia ne su zaislais neina suviliot, koks vargas maudyt, kai verkia, bet reikia bent viena karta i savaite.
Pizama puse velnio, bet kojines maunant prasideda raitymasis, spardymasis.
Is vis vaikai keisti sutverimai.. pyksta, kai plaukai lenda i akis, ateina prasyt 'sutvarkyk plaukiukus', imu risti ar segti, rekia nenoriu ir begas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 05 11, 21:52)

Apkakota uzpakali Adelija leidzia nuplauti kriauklej, bet va i vonia ne su zaislais neina suviliot, koks vargas maudyt, kai verkia, bet reikia bent viena karta i savaite.
Is vis vaikai keisti sutverimai.. pyksta, kai plaukai lenda i akis, ateina prasyt 'sutvarkyk plaukiukus', imu risti ar segti, rekia nenoriu ir begas..  doh.gif

Mane irgi labiausiai "veikia" tie visi noriu to, duodi, rėkia baisiausiai, kad nenoriu doh.gif
Bet čia jau pastebėjau, kai pavargus būna, tai jau bliauna dėl visko.

Susidvejinęs šitas man kažkoks labai juokingas kroatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 05 11, 21:52)

Is vis vaikai keisti sutverimai.. pyksta, kai plaukai lenda i akis, ateina prasyt 'sutvarkyk plaukiukus', imu risti ar segti, rekia nenoriu ir begas..  doh.gif

Va va biggrin.gif pas mus klasika - einam ant puoduko. Nenoriu ant puoduko! Gerai, einam ant klozeto. Noriu ant puodukoooo! Ok, einam ant puoduko! Nenoriu, noriu ant klozetoooo! Džyzas!! Ir taip iki ryto galėtų.

Man tai stresas kaip darže su kakojimu bus. Nes kol kas nedarė. Tiesa vakar tik pralindom pro daržo duris, iškart prikakojo biggrin.gif matyt laikė ilgai, pamatė mamą, pasidarė saugu ir davai biggrin.gif bėda ten, kad jie neturi vonios. Taip man įdomu ar leisis nuvalyt, nes mums be šansų prisiliest. Bet darže viską daro kol kas be ožių

Beje, pamenat minėjau vieną didelį minusą tam darže, tai lauke dangą. Tai pasirodo jau tuoj tvarkys! Bus nauja pavėsinė, smėlio dėžė. Faina..galėtų greičiau, nes grįžta kaip kiauliukas. Gerai, kad nematau kaip murzinasi, nes širdis sustotų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 11 gegužės 2017 - 22:01
O kam šiemet aplamai prognozuoja pergalę?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 05 11, 22:00)
O kam šiemet aplamai prognozuoja pergalę?

Negirdėjau kas prognozuojama, bet statyčiau už belgę, švediją, dabar jau ir vengrą penketuke. Dar reik kitas paklausyt
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 05 11, 22:04)
Negirdėjau kas prognozuojama, bet statyčiau už belgę, švediją, dabar jau ir vengrą penketuke. Dar reik kitas paklausyt

Kažką viena ausim girdėjau apie Belgiją. Reiks paklausyt
Atsakyti
Oho bulgariukas nustebino ..dedu riebų pliusą
Atsakyti
Kazkur rase, kad italui nebloga vieta nusimato.
Lietuviu daina patiko, tik tas je je je je ikyriai skamba..
Atsakyti
Italui? Jatus biggrin.gif klaikiena ten kiek girdėjau..kaip ir lietuvės biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau uz ka italui tokios prognozes, daina man irgi apybaise.
Svedo daina nebloga, itariu, auksta vieta gaus.
Atsakyti