Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 05 13, 11:00)
<p>Pana šiandien užmigo pietų 11 val (paprastai po daržo užmiega ~14 val), vyras su sūnum išėjo krepšinio žaist (<strong>Sima_1</strong>, gal sutiksi, jei parke vaikštot su Aurėja  biggrin.gif ), aš neturiu ką veikt  bigsmile.gif  Pasportuočiau, bet popiet planuoju daug daug km prabėgt miške  smile.gif </p>

Tai kad nebėra to mūsų parko, išrausytas, nieko nėr, seniausiai nebeinam į jį. smile.gif gaila iš tikro, nes buvo labai patogu, dabar reikia galvot kur važiuot pasivaikščiot. Turim už namo sūpynes ir čiuožyklą, tai ten dažniausiai būnam eilinėm dienom.
Papildyta:
Mano pana tik dabar užmigo, laaabai ilgai šiandien truko migdymas. Eisiu kavos.

Ar nebuvo kažkurios vaikui, kad šlubavo? Ar ne Kajus?

Aurėja nuo vakar vakaro skundžiasi, kad skauda kojytės mažąjį pirštuką. Vakar griuvo kambary besisukdama ratu. Po to ir pradėjo skųstis. Ryte tas pats. Šlubuoja, negali padėt pilnos pėdos. Deda ant kulno. Dėl šventos ramybės varėm į priėmimą. Padarė rentgeną, nieko, viskas gerai. Tai nesupratom kas čia. Ir svarbiausia, kad kai maigom tą koją - nieko, neverkia. Va tik padeda eit ir iškart rėkia.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 05 13, 09:17)
O kaip taviskiui su tuo Ikejos plasciaus reikalais? Jau nebenesioja?
Vis pagalvodavau kaip darzelyje jis be to apdaro verciasi.

darželyje nereikalauja, tik namie

QUOTE(sima_1 @ 2017 05 13, 13:05)
Man kažkaip įdomiai skamba. Nu kaip gali nepastebėt apsikakojusio vaiko? Gi kvapas viską išduoda. Kiek grupėj vaikų pas jus?
Ar bent galėjo pasakyt, kad va nebelindom, kątik pakakojo, ar pan. Man kai ateinu (ar vyrui) tai smulkiai papasakoja viską, kas kaip sekasi, kakojo ar ne, perspėtų, kad akyse žemių gali būt
blink.gif nu kažkaip man čia nepriežiūra kvepia.. Kažkaip maniau, jog privačiam daržely labiau sužiūri viską..  unsure.gif

tai va aš irgi noriu tikėti, kad netrūksta tos priežiūros. Iš vienos dienos dar negaliu nieko spręsti..

QUOTE(sima_1 @ 2017 05 13, 13:12)
Tai kad nebėra to mūsų parko, išrausytas, nieko nėr, seniausiai nebeinam į jį.  smile.gif gaila iš tikro, nes buvo labai patogu, dabar reikia galvot kur važiuot pasivaikščiot. Turim už namo sūpynes ir čiuožyklą, tai ten dažniausiai būnam eilinėm dienom.
Papildyta:
Mano pana tik dabar užmigo, laaabai ilgai šiandien truko migdymas. Eisiu kavos.

Ar nebuvo kažkurios vaikui, kad šlubavo? Ar ne Kajus?

Aurėja nuo vakar vakaro skundžiasi, kad skauda kojytės mažąjį pirštuką. Vakar griuvo kambary besisukdama ratu. Po to ir pradėjo skųstis. Ryte tas pats. Šlubuoja, negali padėt pilnos pėdos. Deda ant kulno. Dėl šventos ramybės varėm į priėmimą. Padarė rentgeną, nieko, viskas gerai. Tai nesupratom kas čia. Ir svarbiausia, kad kai maigom tą koją - nieko, neverkia. Va tik padeda eit ir iškart rėkia.

Kajus šlubavo. Kaip paaiškėjo vėliau, dėl pašino piršte. Apžiūrėkit atidžiau pirštus (jei sugebėsit biggrin.gif )

Grįžom iš miško. Taip smagiai pasivaikščiojom. Kajus nusitaškė visai. Kaip paklaikęs po griovius varinėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 05 13, 13:58)
darželyje nereikalauja, tik namie
tai va aš irgi noriu tikėti, kad netrūksta tos priežiūros. Iš vienos dienos dar negaliu nieko spręsti..
Kajus šlubavo. Kaip paaiškėjo vėliau, dėl pašino piršte. Apžiūrėkit atidžiau pirštus (jei sugebėsit biggrin.gif )

Grįžom iš miško. Taip smagiai pasivaikščiojom. Kajus nusitaškė visai. Kaip paklaikęs po griovius varinėjo biggrin.gif

Tai žiūrėjom, nu lyg nieko nesimato. Aš jai nagą kirpau irgi tą, gal kaip nors skaudžiai nukirpau. Kažkaip keistai..
Papildyta:
Beje, pasidalinkit savo migdymo ritualais, kas tokius turit. Kokias pasakas sekat, ar ką šnekat, kaip nuraminat.. Žodžiu kaip priverst tą spurdantį žmogeliuką atsigult ir užmigt biggrin.gif
Ir kaip skiriasi dienos ir nakties užmigdymas?
Atsakyti
pas mus migdymas toks pats kaip ir prieš metus..trys knygelės pavartomos, tada guliu šalia ir tiek. Aišku dabar burba ir burba biggrin.gif arba kokį judesį kartoja kol neišveda iš kantrybės manęs biggrin.gif tada vis garsyn pradedu sakyt 'shhh!'. Sulig aštuoniasdešimtu shh užmiega biggrin.gif
Atsakyti
nu negaliu atsiklausyti vengro biggrin.gif net belgę pradėjo lenkti biggrin.gif
Atsakyti
labas,
koks geras oras siandien rolleyes.gif mano vaikai lauke, pas dukra drauge atejus, ir mazius su panom zaidzia. issisiurbiau grindis, eisiu pasiraust darže.

ir aš tikejausi daugiau iš privataus daržo. aš galvoju, turėtų pažiūrėt, paklausinėt karts nuo karto, ar vaikas nenori ant puoduko. dėl iššutusio užpakalio užjaučiu, mano mažiui greit užrausta, mums krakmolas padeda. dabar jau nebūna, nes praktiškai viską daro į wc arba ant puoduko, net po nakties atsikelia sausu pampiu. va ir dabar jau du kartus buvo parėjęs iš lauko sysių padaryt. Uoga, gali būt, kad jis tau nedavė užpakalio plaut, nes jam labai skaudėjo. ką patart dėl darželio, net neįsivaizduoju, nes jei vaikas nesileis sodinamas, bus sunkoka.
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 05 13, 14:53)
nu negaliu atsiklausyti vengro biggrin.gif net belgę pradėjo lenkti biggrin.gif

Patinka ir man jis- pirmoj vietoj, paskui belge, trecioj svedas. Svedo daina labai eurovizine, gerai paruosta, bet kasdienybej nelimpa man, buvau isijungus, per daug popsine.

Vokietes negaliu ne girdet, taip nukopijuota be gedos..
Rusai irgi geri.. kai sklido kalbos, jog Ukraina aplamai nenoriu sitos salies atstovu isileisti, tai jie isrinko neigalia mergina ir neileisk dabar, tragedija gi butu sukelta, diskriminacija, besirdziai..

Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 05 13, 13:32)
Beje, pasidalinkit savo migdymo ritualais, kas tokius turit. Kokias pasakas sekat, ar ką šnekat, kaip nuraminat.. Žodžiu kaip priverst tą spurdantį žmogeliuką atsigult ir užmigt biggrin.gif
Ir kaip skiriasi dienos ir nakties užmigdymas?

Diena nemiega, nieko negaliu pasakyt.
Nakciai, kai isidejom roletus visiskai tamsu kambary, nebegali islipti vaikscioti, tai guli, kuicias, uzsakineja kokias dainas dainuoti, apie ka pasaka pasekti.
Pati tema is galvos pasako, as turiu jai sukurti..
Temos visokios buna- apie viena moteris; apie meski, kuris ieskojo medaus; kaip matem suns kakuli parke; apie banka; kaip gyveno dvi masinos garaze; kaip drugeliui skaudejo sparneli ejo i vaistine vaistu pirkti; kaip vienas vyras paste siunte siuntini ir t.t. biggrin.gif Cia tokias pagrindines uzsakomas isvardinau.
Kai pagal laika matau, jog reikia baigti pasakojimus ir miegoti, pasakau 'labanakt' ir nebekalbu. Tada ji pati dar pakalba kazkiek ir uzmiega.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 05 13, 16:37)
labas,
koks geras oras siandien  rolleyes.gif mano vaikai lauke, pas dukra drauge atejus, ir mazius su panom zaidzia. issisiurbiau grindis, eisiu pasiraust darže.

ir aš tikejausi daugiau iš privataus daržo. aš galvoju, turėtų pažiūrėt, paklausinėt karts nuo karto, ar vaikas nenori ant puoduko. dėl iššutusio užpakalio užjaučiu, mano mažiui greit užrausta, mums krakmolas padeda. dabar jau nebūna, nes praktiškai viską daro į wc arba ant puoduko, net po nakties atsikelia sausu pampiu. va ir dabar jau du kartus buvo parėjęs iš lauko sysių padaryt. Uoga, gali būt, kad jis tau nedavė užpakalio plaut, nes jam labai skaudėjo. ką patart dėl darželio, net neįsivaizduoju, nes jei vaikas nesileis sodinamas, bus sunkoka.

jis dažnai irgi su sausu pampiu atsikelia. Iš lauko irgi sausas pareina, kartais net ilgokai kenčia. Bet va namie būnant išsidirbinėja..

QUOTE(dzeuse @ 2017 05 13, 17:09)
Patinka ir man jis- pirmoj vietoj, paskui belge, trecioj svedas. Svedo daina labai eurovizine, gerai paruosta, bet kasdienybej nelimpa man, buvau isijungus, per daug popsine.

Vokietes negaliu ne girdet, taip nukopijuota be gedos..
Rusai irgi geri.. kai sklido kalbos, jog Ukraina aplamai nenoriu sitos salies atstovu isileisti, tai jie isrinko neigalia mergina ir neileisk dabar, tragedija gi butu sukelta, diskriminacija, besirdziai..

trečios neduočiau švedui. Gal kokiai danei arba norvegui. Arti jų ir australas, bulgaras. Švedo jau tokia nusaldinta, tikiuosi atsivalgė tokių jau. Įdomu kas laimės. Kažkaip nerandu ryškaus favorito šiemet
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 05 13, 16:18)
trečios neduočiau švedui. Gal kokiai danei arba norvegui. Arti jų ir australas, bulgaras.

As trecia duodu svedui is eurovizines puses, speju, kad balu jis gaus daug.
Papildyta:
O siaip jeigu imant, kokias dainas pati klausyciau, tai vengras, belge, norvegas, bulgaras.
Australas nepatiko, danes neatsimenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 13 gegužės 2017 - 17:41
QUOTE(dzeuse @ 2017 05 13, 17:43)
As trecia duodu svedui is eurovizines puses, speju, kad balu jis gaus daug.
Papildyta:
O siaip jeigu imant, kokias dainas pati klausyciau, tai vengras, belge, norvegas, bulgaras.
Australas nepatiko, danes neatsimenu.

tu danę dar paklausyk, įsiminsi tikrai biggrin.gif stiprus priedainis.
Tik dabar pamačiau kokia vengro pavardė. Papai biggrin.gif net kirtis uždėtas ant pirmos a biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 13 gegužės 2017 - 18:07

Tai kad nebėra to mūsų parko, išrausytas, nieko nėr, seniausiai nebeinam į jį. 

Kaip nebėra  :blink: , tai kur mano vyras vakarais išsiveda vaikus??  :D 

labas,
koks geras oras siandien rolleyes.gif

ir aš tikejausi daugiau iš privataus daržo. 

Geras oras, prabėgau miške 14 km  :bigsmile: 

Kaip jum sekasi darželyje? Kas patinka, kas nepatinka, kuom nuvylė privatus?

Atsakyti

Apie miegojimo ritualus: pas mus nieks nesikeičia nuo kūdikystės laikų  :P 

Dienai supu vežime, labai sunku įvaryt į tą vežimą, bet kai jau ten atsidūria, užmiega greitai, per 5 -10 min.

Nakčiai gulam į lovą 20:30, aš su knyga, žindinamės, užmiega apie 22. Turiu omeny aš su savo knyga, jokių pasakų neskaitau ir neseku (pasakų aplamai neskaitau, jai patinka knygos su daiktais, gyvūnais, kur reikia rasti dėtales bendram paveiksle ir pan). Žinda, pabėgioja po butą, pas brolį užsuka, jis 20:30 gulasi irgi, iki 21 jau užknarkia. Kai pas brolį šviesa nebedega, šiaip po butą gali ratą kitą prasukt, grįžta karts nuo karto vėl pasižindyt. Kai jau nurimsta ir užsimerkia, žinau, kad netrukus užmigs. Pastaruoju metu gan kietai miega pirmą valandą-dvi, žinau, kad ramiai galiu filmą kitam kambary pažiūrėti, anksčiau dažnai prabusdavo ir tekdavo vėl eit ir eit pažindyt...

Atsakyti