Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

relita, tau tu jau vedi? Maniau dar ne
Atsakyti

Pamatavom šiandien parduotuvėje balansinį dviratuką, deja, su 12 colių ratais nesiekia dar žemės... Kažin ar būna mažesnių?  :)  Ar važinėjat jau kas nors balansiniais?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 05 13, 17:18)
Patinka ir man jis- pirmoj vietoj, paskui belge, trecioj svedas. Svedo daina labai eurovizine, gerai paruosta, bet kasdienybej nelimpa man, buvau isijungus, per daug popsine.

Vokietes negaliu ne girdet, taip nukopijuota be gedos..
Rusai irgi geri.. kai sklido kalbos, jog Ukraina aplamai nenoriu sitos salies atstovu isileisti, tai jie isrinko neigalia mergina ir neileisk dabar, tragedija gi butu sukelta, diskriminacija, besirdziai..

Papildyta:

Diena nemiega, nieko negaliu pasakyt.
Nakciai, kai isidejom roletus visiskai tamsu kambary, nebegali islipti vaikscioti, tai guli, kuicias, uzsakineja kokias dainas dainuoti, apie ka pasaka pasekti.
Pati tema is galvos pasako, as turiu jai sukurti..
Temos visokios buna- apie viena moteris; apie meski, kuris ieskojo medaus; kaip matem suns kakuli parke; apie banka; kaip gyveno dvi masinos garaze; kaip drugeliui skaudejo sparneli ejo i vaistine vaistu pirkti; kaip vienas vyras paste siunte siuntini ir t.t.  biggrin.gif Cia tokias pagrindines uzsakomas isvardinau.
Kai pagal laika matau, jog reikia baigti pasakojimus ir miegoti, pasakau 'labanakt' ir nebekalbu. Tada ji pati dar pakalba kazkiek ir uzmiega.

Va istorijos ir maniškei patinka. Bet pritrūkau idėjų apie ką pasakot. Kolkas pasakoju apie senelius ir jų katytę, pažįstamus žmones, ką veikėm dieną, ką veiksim kitą dieną. Bet turiu glėby laikyt, kitaip jai milijonai reikalų, neguli.

QUOTE(dontstop @ 2017 05 13, 18:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71625389" data-time="1494673949"><div><p>Tai kad nebėra to mūsų parko, išrausytas, nieko nėr, seniausiai nebeinam į jį. </p></div></blockquote><p></p><p>Kaip nebėra  blink.gif , tai kur mano vyras vakarais išsiveda vaikus??  biggrin.gif </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="relita" data-cid="71625631" data-time="1494686228"><div><p>labas,
koks geras oras siandien vartotojo įkelta nuotrauka

ir aš tikejausi daugiau iš privataus daržo. </p></div></blockquote><p>Geras oras, prabėgau miške 14 km  bigsmile.gif </p><p></p><p>Kaip jum sekasi darželyje? Kas patinka, kas nepatinka, kuom nuvylė privatus?</p>

Nežinau biggrin.gif nebėra nei žaidimų aikštelės sakė vyras, tai neinam visai ten.

QUOTE(dontstop @ 2017 05 13, 18:16)
<p>Apie miegojimo ritualus: pas mus nieks nesikeičia nuo kūdikystės laikų  tongue.gif </p><p>Dienai supu vežime, labai sunku įvaryt į tą vežimą, bet kai jau ten atsidūria, užmiega greitai, per 5 -10 min.</p><p>Nakčiai gulam į lovą 20:30, aš su knyga, žindinamės, užmiega apie 22. Turiu omeny aš su savo knyga, jokių pasakų neskaitau ir neseku (pasakų aplamai neskaitau, jai patinka knygos su daiktais, gyvūnais, kur reikia rasti dėtales bendram paveiksle ir pan). Žinda, pabėgioja po butą, pas brolį užsuka, jis 20:30 gulasi irgi, iki 21 jau užknarkia. Kai pas brolį šviesa nebedega, šiaip po butą gali ratą kitą prasukt, grįžta karts nuo karto vėl pasižindyt. Kai jau nurimsta ir užsimerkia, žinau, kad netrukus užmigs. Pastaruoju metu gan kietai miega pirmą valandą-dvi, žinau, kad ramiai galiu filmą kitam kambary pažiūrėti, anksčiau dažnai prabusdavo ir tekdavo vėl eit ir eit pažindyt...</p>

Tai kai žindžiau ir man nebuvo bėdų užmigdyt. 10-15min ir viskas, vaikas atsijungęs biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2017 05 13, 18:21)
<p>Pamatavom šiandien parduotuvėje balansinį dviratuką, deja, su 12 colių ratais nesiekia dar žemės... Kažin ar būna mažesnių?  smile.gif  Ar važinėjat jau kas nors balansiniais?  smile.gif​ </p>

Mes kažkokį esam matavę Senukuose. Bet ji dar nesiorientuoja kaip ir kur važiuot. Per maža

Buvom lauke su vežimu po metų laiko beveik biggrin.gif kadangi šlubuoja tai sėdėjo panelė laiminga. Paskui jau ir išlipo pavaikščiot, padūkt.

Eurovizijoj neturiu favorito kolkas, nes nežinau visai dainų. Šiandien skaičiau, kad italas kažkaip faboritas, tipo peržiūrų labai daug jo dainos. Žodžiu bandysim žiūrėt vakare.
Atsakyti
sveikos smile.gif

mes ir šiandien visą pavakarę prabuvom parke, vyras paskui vaikį lakstė, aš su dukra pakaitom riedučiais važinėjomės biggrin.gif
eurovizijos nežiūriu šiais metais ax.gif

ai, dėl pampių, tai mano vaikis per dieną būna be jo, ir pokaitį miega be jo, ir šiaip išvažiavus į kelionę grįžta sausu pampiu, kad ir šiandien parke prabuvus 4val. neprisisiojo, bet vat vakar varėm į pardę, galvoju, nedėsiu pamperso, prieš išvažiuojant padarė į puodą, pardėj užtrukom max.valandą ir grįžtant namo privarė į kėdutę, net neužsiminė, kad sysiu nori, ir antrą kartą taip padaro doh.gif
Atsakyti
LRT sivakar koki bajeri iskrete, pusfinalius ziurejau, o dabar prasom..
''Dėl autorių teisių apribojimų transliacija internetu galima tik Lietuvos teritorijoje''

Einu vyra varyt nuo TV.
Papildyta:
Rusijos sarase nematau, paziurejau internete, vis tik nedalyvaus jau senokai straipsnis buvo, nemaciau.
''Po to, kai Rusija paskelbė, jog jų atstove konkursui išrinkta Julia Smoilova, Ukraina pareiškė negalinti jos įleisti į šalį dėl politinių sumetimų – koncertavimo Krymo teritorijoje. Rusijai šis sprendimas neįtiko ir ši aršiai kovojo už savo poziciją ir norą, kad jų atstove išliktų būtent Julia. EBU po šio konflikto buvo pasiūliusi Juliai vis dėlto dalyvauti konkurse, tačiau nekertant Ukrainos sienos. Rusijai buvo suteikta galimybė transliuoti J. Samoilovos pasirodymą nuotoliniu būdu konkurso vakaro metu. Jei atlikėja būtų peržengusi pusfinalio barjerą, tokiomis pačiomis sąlygomis būtų dalyvavusi ir finale. Deja, rusams šis pasiūlymas netiko.''

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 05 13, 18:21)
<p>Pamatavom šiandien parduotuvėje balansinį dviratuką, deja, su 12 colių ratais nesiekia dar žemės... Kažin ar būna mažesnių?  smile.gif  Ar važinėjat jau kas nors balansiniais?  smile.gif​ </p>

Mes turim toki, tik nezinau kurio dydzio. Sedyne nuleide visiskai. Maniske kol kas sugeba tik apsizergus eiti. Gal iki vasaros pabaigos pramoks... hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 05 13, 20:18)
relita, tau tu jau vedi? Maniau dar ne

Nevedu ir isvis nzn kaip bus. kadangi maniski norejo iterpti i grupe, kuri jau pilna vaiku,jis niekur nebuvo irasytas, butu tuomsyk irase, kai pradedam lankyt. Deja, direktore susirgo, o pavaduotoja nieko nezino. Pavaduotoja zadejo pakalbet su ditektore, kazkas paaiskes kita savaite. Pagal eile maniskis nepatenka, bet kol sese lanko yra pirmenybe. Bet sese iseina nuo rugsejo i mokykla ir pirmenybes nebelieka. Tokia istorija. Esam nezinioje kol.kas.
Dontstop, esu nusivylus uogos privaciu darzu.
Uzmigdziau vaikus ir laukiu vyro wub.gif idomu kokia bus vaiku reakcija, kai ryte nubude ras teti, nes jie tai nezino
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 05 13, 20:30)
Uzmigdziau vaikus ir laukiu vyro  wub.gif idomu kokia bus vaiku reakcija, kai ryte nubude ras teti, nes jie tai nezino

Apsidziaugs aisku. smile.gif
Kai tevas grizta is darbo, Adelija cypdama bega lyg menesi nemacius.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 05 13, 22:30)
Nevedu ir isvis nzn kaip bus. kadangi maniski norejo iterpti i grupe, kuri jau pilna vaiku,jis niekur nebuvo irasytas, butu tuomsyk irase, kai pradedam lankyt. Deja, direktore susirgo, o pavaduotoja nieko nezino. Pavaduotoja zadejo pakalbet su ditektore, kazkas paaiskes kita savaite. Pagal eile maniskis nepatenka, bet kol sese lanko yra pirmenybe. Bet sese iseina nuo rugsejo i mokykla ir pirmenybes nebelieka. Tokia istorija. Esam nezinioje kol.kas.
Dontstop, esu nusivylus uogos privaciu darzu.
Uzmigdziau vaikus ir laukiu vyro  wub.gif idomu kokia bus vaiku reakcija, kai ryte nubude ras teti, nes jie tai nezino

Ilgai namie nebuvo?
Kaip tu viena tvarkaisi, siaubas. Man tai namie du vyrai padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 05 14, 00:40)
Ilgai namie nebuvo?
Kaip tu viena tvarkaisi, siaubas. Man tai namie du vyrai padeda smile.gif

Nebuves nuo sausio. Bet gi mes neseniai pas ji buvom ir va netiketai pora savaiciu neapmokamu atostogu gavo, tai nera ten ko sedet.
Tvarkausi, o kas belieka. Is vienos puses gerai, kad nedirbu, tai lengviau vaikus suziuret. Tevai padeda - tevukas rytais dukra i darza veza, padaboja kada reikia. Bet nepalikineju daznai.
Atsakyti
Kas per fenomenas tas portugalas biggrin.gif aš apakinta.
Atsakyti
Nu sakes, jis ir laimes dar..
Italas trecioj vietoj, svedas ketvirtas kol kas. O vengrui visai nesiseka.
Atsakyti