Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Labas rytas  :4u: 

Kitas dalykas, man susidarė įspūdis, kad grįžus po 4.5 metų į darbo rinką, kad darbuotojai yra labiau vertinami, 

Tikiuosi, kad taip ir yra  :bigsmile: 

dar vienas pasiekimas, numečiau vieną kg., liko dar trys lotuliukas.gif

Šaunuolė  :victory2: 

Ir dar pasidžiaugsiu, kad pagaliau vaikinas nuo soskes atprato bigsmile.gif

Irgi liuks  :victory2: 

Maniškis vėl sloguoja, nusikosti.... Tikiuosi, savaime pasveiksim, neprireiks kokių gydytojų....

Neįsisirkit  :4u: 

Bandysiu leisti per vasarą į daržą, bent po pusę dienos, o nuo rugsėjo pilnai... Ir ieškosiu darbo. O dabar mokausi vairuoti  :D bet... Sunkiai kol kas, labai stresuoju  :huh2: bet ir labai noriu išmokti... Tai tokie planai ir reikalai  :)​ 

Sėkmės su vairavimu  :4u: 

O darbo kartu ieškosimės  :sutinku: 

arba dirbsiu pora dienų per savaitę

Kokiose maždaug srityse įmanoma dirbti porą dienų per savaitę? Gal man kas tiks? Neatsisakyčiau tokio grafiko  :geda: 

Atsakyti

Na o mes vakar buvom Vilniuje, dičkis laikė stojamuosius egzaminus, sakė buvo sunku...daugiau nieko nepasakojo. Tėvams irgi anketas davė užpildyt, o ten tiek klausimų  :oh:  Kokias paskutines 3 knygas skaitė vaikas, kiek val su juo užsiimat, ką veikia šeima vakarais, savaitgaliais, kokius žaidimus vaikas žaidžia, kokius žaidžiat kartu, kokius būrelius lanko, kiek val daro pamokas, kiek val trunka būreliai, kiek val trunka žaidimai, kiek val trunka bendra šeimos veikla :wacko:  Išvardint po 3 priežastis visokiausių dalykų, kodėl jam reikėtų papildomo lavinimo, kodėl vien mokyklos neužtenka, kuom jūs užtikrinat papildomą lavinimą, priežastys kurios įtakoją lavinimo sėkmingumą ir tt ir pan tokiam stiliuje  :mega_shok:  Pasijutau labai bloga mama, kuri tikrai lavina savo vaiką nepakankamai ir neskiria tiek valandų vidutiniškai per dieną ar per savaitę kokybiškai prasmingai veiklai, kiek reikėtų  :laugh:

O dar buvo klausimas, ar vaikas jau tiksliai apsisprendė dėl būsimos profesijos  :blink:

Ir dar tokia lentelė visokiausių savybių, reikėjo įvertinti savo vaiką visapusiškai, kiek stiprus jis įvairiose srityse...

Vnžd pildžiau pusantros valandos (vyras iškart atsisakė, pamatęs klausimus) :karsta: , bala žino, kokie atsakymai turėjo būt "teisingi", girt savo vaiko nemoku, tikiuosi nepagadinau jam viso vaizdo  :laugh:

Paskui pasivažinėjom po Pavilnių RP. Labai gražios vietos  :4u: Pūčkoriai, Belmontas, Rokantiškiai, Markučių dvaras, pravažiavom Tuputiškių serpantinu, nesam anksčiau važiavę, faina  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 05 26, 22:07)
Tik įsivaizduoti galiu, kaip sunku taip plėšytis tarp šalių..  unsure.gif  O kokie argumentai lėmė, kad visgi renkatės Lietuvą, o ne kitą šalį? Kas nepatinka jų gyvenime? Jei galvot apie vaikus, tai jiems gal geresnės perspektyvos būtų gyventi normalioje Europos valstybėje?  g.gif

Cia musu namai, artimieji. Mums tas labai svarbu. Cia mes jauciames savi, o svetimoj saly vistiek esi emigrantas. Cia mes isikure, o ten reiktu viska pradet nuo pradziu. Niekas ten musu nelaukia ir nuvaziavus visai seimai tikrai nebus lengva. Dirbti fabrike ar greito maisto kavinej as nenoriu, o norint kazko daugiau reiktu mokytis ir pan. Ir tiesiog mums ten nemiela. As esu labai prisirisus prie namu ir man butu sunku juos palikti. 3 Metus dirbau airijoj, bet niekaip neapsipratau, vis laukiau, kada vaziuosim namo. Skaiciavau menesius, savaites.
Cia mes gyvenam name su normalaus dydzio kambariais, palyginti erdviu kiemu, o ten mes tokio namo neipirktume, tektu gyvent senos statybos dezej, prasmirdusioj pelesiu ir dulkem. Ir tektu viska perdaryt, nes negaletume gyvent del dukros astmos. O ir as galvoju esu kazkam alergiska...
Zodziu daug niuansu, nemiela man ten ir visai netraukia.

Dontstop - darbas paprastas - gal padesiu draugei rankdarbiu parduotuvej.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 05 28, 06:37)
<p>Na o mes vakar buvom Vilniuje, dičkis laikė stojamuosius egzaminus, sakė buvo sunku...daugiau nieko nepasakojo. Tėvams irgi anketas davė užpildyt, o ten tiek klausimų  doh.gif  Kokias paskutines 3 knygas skaitė vaikas, kiek val su juo užsiimat, ką veikia šeima vakarais, savaitgaliais, kokius žaidimus vaikas žaidžia, kokius žaidžiat kartu, kokius būrelius lanko, kiek val daro pamokas, kiek val trunka būreliai, kiek val trunka žaidimai, kiek val trunka bendra šeimos veikla wacko.gif  Išvardint po 3 priežastis visokiausių dalykų, kodėl jam reikėtų papildomo lavinimo, kodėl vien mokyklos neužtenka, kuom jūs užtikrinat papildomą lavinimą, priežastys kurios įtakoją lavinimo sėkmingumą ir tt ir pan tokiam stiliuje  mega_shok.gif  Pasijutau labai bloga mama, kuri tikrai lavina savo vaiką nepakankamai ir neskiria tiek valandų vidutiniškai per dieną ar per savaitę kokybiškai prasmingai veiklai, kiek reikėtų  laugh.gif</p>
<p>O dar buvo klausimas, ar vaikas jau tiksliai apsisprendė dėl būsimos profesijos  blink.gif</p>

Oho, kokie klausimai blink.gif
Man nereikia nei tokio klausimyno, kad pasijusčiau ne kokia mama. Tikrai per mažai skiriu laiko vaikų lavinimui. Tai, kad pateisinti šią savo ydą, įtikinu save, kad ne mokslas ir žinios gyvenime svarbiausi. huh.gif

O mūsų savaitgalis toks pusėtinas. Pagaliau nuvažiavom į Lenkiją didžiajam apsipirkimui. Tai jau dukroms batukų - basučių nupirkau daugiau negu reikia. Dar vyresnėlei neplanuotai paėmėme dviratuką smile.gif
Sekmadienį didžioji susirgo. Dabar tenka galvoti, ką daryti... Imti biuliotenį, ar kažkaip suktis iš padėties. Ryt pasiėmiau pirmą savo gyvenime mamadienį ax.gif
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 05 28, 08:00)
Cia musu namai, artimieji. Mums tas labai svarbu. Cia mes jauciames savi, o svetimoj saly vistiek esi emigrantas. Cia mes isikure, o ten reiktu viska pradet nuo pradziu. Niekas ten musu nelaukia ir nuvaziavus visai seimai tikrai nebus lengva. Dirbti fabrike ar greito maisto kavinej as nenoriu, o norint kazko daugiau reiktu mokytis ir pan. Ir tiesiog mums ten nemiela. As esu labai prisirisus prie namu ir man butu sunku juos palikti. 3 Metus dirbau airijoj, bet niekaip neapsipratau, vis laukiau, kada vaziuosim namo. Skaiciavau menesius, savaites.
Cia mes gyvenam name su normalaus dydzio kambariais, palyginti erdviu kiemu, o ten mes tokio namo neipirktume, tektu gyvent senos statybos dezej, prasmirdusioj pelesiu ir dulkem. Ir tektu viska perdaryt, nes negaletume gyvent del dukros astmos. O ir as galvoju esu kazkam alergiska...
Zodziu daug niuansu, nemiela man ten ir visai netraukia.

Nesu dirbusi užsienį, bet įsivaizduoju, kad jausčiausi taip pat.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
relita, aš lygiai taip pat nenorėčiau gyvent jokioje kitoje šalyje, man LT mieliausia. Žinoma neprieštaraučiau kuo daugiau atostogaut kokioj nors šiltoj šaly biggrin.gif

Mūsų savaitgalis pas senelius, važiavom dviese su Aurėja. Grįžau turbūt su kokiais +2kg biggrin.gif ir dar pilnom tašėm maisto biggrin.gif

Gera naujiena ta, kad gavom nuo rugsėjo kitam daržely vietą netoli naujų namų bigsmile.gif Vyras praeitą savaitę buvo nuėjęs užrašyt, vietų nebuvo, bet gavo daug dėmesio dėl tos savo rankos subintuotos (visur dabar klausia, gaili). Tai va šiandien skambina, atsilaisvino viena vieta. Biški jaudinuosi kaip seksis naujoj vietoj, vėl adaptacija iš naujo unsure.gif
Atsakyti
Dontstop, o kada suzinosit ar prieme?

Tokie karsciai, kad nera minciu visai, ruosiames atostogoms ir tiek..
Atsakyti

Tai jau dukroms batukų - basučių nupirkau daugiau negu reikia. Dar vyresnėlei neplanuotai paėmėme dviratuką smile.gif

Kokiose parduotuvėse taip šauniai apsipirkot?  :)

Biški jaudinuosi kaip seksis naujoj vietoj, vėl adaptacija iš naujo unsure.gif

Visiems rugsėjį bus nelengva, net tiems vaikams, kurie lankė lopšelį visus šiuos metus be pertraukų ir po visą dieną, bent taip sako auklėtojos. Ateis daug bliaunančių naujokų nuo rgs 1, seniokai irgi būna pasimetę ir išsigandę...Aš taip pergyvenau dėl mūsų 2 mėn vasaros pertraukos, bet auklėtojos patikino, kad jokio skirtumo, vis tiek bus adaptacija praktiškai iš naujo.

Tai didelio skirtumo nėra, ar kitą įstaigą pradėsit lankyt, ar būtumėt į darželio grupę perkeltos, ar ten pat liktumėt kur dabar... Beje, tai į lopšelį eis Aurėja ar į darželio grupę?  :)

Dontstop, o kada suzinosit ar prieme?

Savaitės bėgyje  :)

Pas mus dar maloni vėsa, vakar paplūdimy po ilgom rankovėm sėdėjau  :D​ 

Atsakyti
Labukas smile.gif
Nudegiau kaip vėžys sriuboj, tvarkėmės aplinką savaitgalį. Vaikas tai protingai - jis gi ilgom rankovėm, tai nudegė tik ausis - tundra uždėjau kepurę su snapeliu, bet be ausų ir kaklo apsaugos....
Šiandien pas mus buvo ekskursija - dvi pradinukų klasės atėjo pasižiūrėti mūsų vištų smile.gif
Daugmaž "primečiau", kad šiuo metu yra apie 18 skirtingų veislių vištų smile.gif Iš ryto dar iškepiau vaikiukams pavaišint keksiukų, tai sutarėm, kad žiemą ateis keksiukų kept bigsmile.gif
QUOTE(semtama @ 2017 05 26, 12:42)

Oi, dėl tavo išvardintų grėsmių, žinoma - yra. Tuo labiau, man su dviem mažais vaikais. Kaip be vaikų ligų susisukti?... O aš dirbu su pacientais. Tai niekas nebus patenkintas, jei manęs tektų ilgai laukti, kol grįšiu iš biuliotenio.
Bet, kaip mano vyras sako" negalvok, kad tavo darbas pats geriausias, visada yra geresnių". Na ir tiesiog man būnant nelabai patrauklia darbuotoja, su mažamečiais vaikais ir po ilgų dekreto metų, jau dabar gaunu pasiūlymų dirbti kituose įstaiguose (na maždaug prisidurti, prie dabartinio krūvio). Tai ir padariau išvadą, kad darbuotojai labiau vertinami nei prieš kelis metus. Gal čia tik mano sritį  hmm.gif  Bet šiaip ir vyras sako, kad jų firmai sunku rasti tinkamus žmones.  unsure.gif

Sveikit  4u.gif

Ačiū, mes nei pirmyn, nei atgal su sirgimu.... Gal vistik kažokia alergija jam įtakoja...
Nu parašyk man tą savo sritį konkrečiau, gali ir į AŽ, labai jau įdomi pasidarė

ax.gif
QUOTE(Azazella @ 2017 05 27, 21:56)
Aciu, laikomes  4u.gif  Biski liudna, kad vasara atejo, o as ja pro darbo langa stebiu smile.gif
M sveikas, tik piktas po ligos, issibadaves, tai dabar negaliu atmaitint, visa laika alkanas. As peremiau is jo sirgimo estafete, kosciu kaip is patrankos. Visad nuo jo uzsikreciu jei is darzelio pasigauna infekcija, o jei siaip suserga budamas namie, tai man neperduoda. Idomus toks pastebejimas.

Aha, man irgi baisiai gaila, kad sėdžiu darbe. Linksmiau būna tik algos dieną mirksiukas.gif
Vargšas M, neduodi pakankakamai maisto, matyt...

QUOTE(dontstop @ 2017 05 28, 07:37)

Na, klausimai puikūs, tik kodėl tu nusprendei, kad neskiri jam pakankamai dėmesio, laiko ir pan.? Ką, ten buvo nurodyta, kiek turėtum skirti? Tik tiek, kad tokie klausimai verčia pasijusti tokiais, bet tai nereiškia, kad taip yra. Tavo atveju tai tikrai nepasakyčiau - pačios įvairiausios knygos, žaidimai lavinamieji, užsiėmimai, kelionės.... Būk rami, mums iš tavęs dar mokytis ir mokytis, tu puiki mama 4u.gif

QUOTE(relita @ 2017 05 28, 09:00)

Dontstop - darbas paprastas - gal padesiu draugei rankdarbiu parduotuvej.

Mmmm, kaip faina smile.gif
Atsakyti

Šiandien pas mus buvo ekskursija - dvi pradinukų klasės atėjo pasižiūrėti mūsų vištų smile.gif

Na, klausimai puikūs, tik kodėl tu nusprendei, kad neskiri jam pakankamai dėmesio, laiko ir pan.? Ką, ten buvo nurodyta, kiek turėtum skirti? Tik tiek, kad tokie klausimai verčia pasijusti tokiais, bet tai nereiškia, kad taip yra. Tavo atveju tai tikrai nepasakyčiau - pačios įvairiausios knygos, žaidimai lavinamieji, užsiėmimai, kelionės.... Būk rami, mums iš tavęs dar mokytis ir mokytis, tu puiki mama 4u.gif

Kaip pas jus - į svečius net?  :bigsmile: 

Nebuvo nurodyta, bet iš klausimų formuluočių supratau, kokių maždaug atsakymų tikimasi  :ax: Nežinau net kaip išsireikšt, bet tiesa nelabai gražiai skamba, o kurt nebūtų dalykų pabijojau, vdrug vaikį tuo pat metu kitam kambarį to paties klausinėjo  :happy: Kai ką iš tikrųjų klausinėjo, iš tų pačių dalykų, kiek jis išsidavė (nes nieko iš esmės nepapasakojo). Tai va, neprimeluosi gi, kai gali patikrinti, o tiesiai šviesiai rašyt, kad neužsiimu nei kiek bent jau pastaruosius  2 metus, kažkaip nu  :oh:  Bandžiau pritempt už ausų tas visas keliones, išvykas, na jei tiks toks lavinimas, tai gerai  :D 

Kai buvo mažiukas, užsiimdavau, mokydavau skaityti, darydavom užduotėles... bet visa tai iki mokyklos tik. Dabartiniam amžiuje jis pats save užima ir lavina  :bigsmile: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 05 29, 19:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aguončikas" data-cid="71650856" data-time="1496072094"><div><p>Šiandien pas mus buvo ekskursija - dvi pradinukų klasės atėjo pasižiūrėti mūsų vištų vartotojo įkelta nuotrauka
Na, klausimai puikūs, tik kodėl tu nusprendei, kad neskiri jam pakankamai dėmesio, laiko ir pan.? Ką, ten buvo nurodyta, kiek turėtum skirti? Tik tiek, kad tokie klausimai verčia pasijusti tokiais, bet tai nereiškia, kad taip yra. Tavo atveju tai tikrai nepasakyčiau - pačios įvairiausios knygos, žaidimai lavinamieji, užsiėmimai, kelionės.... Būk rami, mums iš tavęs dar mokytis ir mokytis, tu puiki mama vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Kaip pas jus - į svečius net?  bigsmile.gif </p><p></p><p>Nebuvo nurodyta, bet iš klausimų formuluočių supratau, kokių maždaug atsakymų tikimasi  ax.gif Nežinau net kaip išsireikšt, bet tiesa nelabai gražiai skamba, o kurt nebūtų dalykų pabijojau, vdrug vaikį tuo pat metu kitam kambarį to paties klausinėjo  happy.gif Kai ką iš tikrųjų klausinėjo, iš tų pačių dalykų, kiek jis išsidavė (nes nieko iš esmės nepapasakojo). Tai va, neprimeluosi gi, kai gali patikrinti, o tiesiai šviesiai rašyt, kad neužsiimu nei kiek bent jau pastaruosius  2 metus, kažkaip nu  doh.gif  Bandžiau pritempt už ausų tas visas keliones, išvykas, na jei tiks toks lavinimas, tai gerai  biggrin.gif </p><p>Kai buvo mažiukas, užsiimdavau, mokydavau skaityti, darydavom užduotėles... bet visa tai iki mokyklos tik. Dabartiniam amžiuje jis pats save užima ir lavina  bigsmile.gif </p>

Na, vištas namie auginam, tai pas mus į namus, prašė praėjusią savaitę mokytoja, kad priimtume pasižiūrėt smile.gif
Dontstop, jau vien tai, kad sąlygos jam sudarytos lavinimuisi, priemonės ir pan., tai jau yra daug, plius tikrai tikrai užsiimat su juo, gi ir vyrą verti karts nuo karto kažką su sūnumi padaryti. Suprantu, kad nėra taip, kad kasdien nuo 18 iki 20 val. abu sėdėtumėt ir kartu veiktumėt kažką, bet nėra taip, kad visai neskirtumėt. Juk jis eina pas tave, klausia, domisi, galų gale, pats lavinasi, knygas skaito, ai, nugi viskas gerai pas jus. O norėt daugiau skirt laiko ir jėgų tai visos beveik norim gi 4u.gif
Atsakyti

Na, vištas namie auginam, tai pas mus į namus, prašė praėjusią savaitę mokytoja, kad priimtume pasižiūrėt smile.gif
Dontstop, jau vien tai, kad sąlygos jam sudarytos lavinimuisi, priemonės ir pan., tai jau yra daug, plius tikrai tikrai užsiimat su juo, gi ir vyrą verti karts nuo karto kažką su sūnumi padaryti. Suprantu, kad nėra taip, kad kasdien nuo 18 iki 20 val. abu sėdėtumėt ir kartu veiktumėt kažką, bet nėra taip, kad visai neskirtumėt. Juk jis eina pas tave, klausia, domisi, galų gale, pats lavinasi, knygas skaito, ai, nugi viskas gerai pas jus. O norėt daugiau skirt laiko ir jėgų tai visos beveik norim gi 4u.gif

Na tikiuosi taip ir yra  :) 

Ačiū už gražius žodžius  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 05 29, 14:48)

Gera naujiena ta, kad gavom nuo rugsėjo kitam daržely vietą netoli naujų namų bigsmile.gif Vyras praeitą savaitę buvo nuėjęs užrašyt, vietų nebuvo, bet gavo daug dėmesio dėl tos savo rankos subintuotos (visur dabar klausia, gaili). Tai va šiandien skambina, atsilaisvino viena vieta. Biški jaudinuosi kaip seksis naujoj vietoj, vėl adaptacija iš naujo unsure.gif

Į kokį darželį eisit nuo rugsėjo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 05 29, 16:44)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71650511" data-time="1496059111">
<div>
<p>Tai jau dukroms batukų - basučių nupirkau daugiau negu reikia. Dar vyresnėlei neplanuotai paėmėme dviratuką vartotojo įkelta nuotrauka

</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Kokiose parduotuvėse taip šauniai apsipirkot?  smile.gif</p>

Plazos Martes parduotuvėj nupirkau abiem dukrom vandens basutes. Čia labiau galvodama apie Kretą, bet ir baseinams tiks. Dar kedus abiems ir dviratuką vyresnėlei iš ten pat paėmėm. Gera nuolaida ir fainas dviratukas buvo, tai neatsispyrėm smile.gif. Tos pačios Plazos ccc pardvėj abiem panelėm po basutes nupirkau. Na ir prie Tesco kažkokia batų parduotuvė buvo (neužfiksavau pavadinimo), tai iš ten guminukus nupirkau.
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 05 29, 17:34)
.
Daugmaž "primečiau", kad šiuo metu yra apie 18 skirtingų veislių vištų smile.gif  Iš ryto dar iškepiau vaikiukams pavaišint keksiukų, tai sutarėm, kad žiemą ateis keksiukų kept  bigsmile.gif

Ačiū, mes nei pirmyn, nei atgal su sirgimu.... Gal vistik kažokia alergija jam įtakoja...
Nu parašyk man tą savo sritį konkrečiau, gali ir į AŽ, labai jau įdomi pasidarė

Na ir šaunuolė tu. smile.gif Kaip fainai biggrin.gif

Parašiau į AZ, smile.gif
Atsakyti