Labukas

Nudegiau kaip vėžys sriuboj, tvarkėmės aplinką savaitgalį. Vaikas tai protingai - jis gi ilgom rankovėm, tai nudegė tik ausis - tundra uždėjau kepurę su snapeliu, bet be ausų ir kaklo apsaugos....
Šiandien pas mus buvo ekskursija - dvi pradinukų klasės atėjo pasižiūrėti mūsų vištų

Daugmaž "primečiau", kad šiuo metu yra apie 18 skirtingų veislių vištų

Iš ryto dar iškepiau vaikiukams pavaišint keksiukų, tai sutarėm, kad žiemą ateis keksiukų kept
QUOTE(semtama @ 2017 05 26, 12:42)
Oi, dėl tavo išvardintų grėsmių, žinoma - yra. Tuo labiau, man su dviem mažais vaikais. Kaip be vaikų ligų susisukti?... O aš dirbu su pacientais. Tai niekas nebus patenkintas, jei manęs tektų ilgai laukti, kol grįšiu iš biuliotenio.
Bet, kaip mano vyras sako" negalvok, kad tavo darbas pats geriausias, visada yra geresnių". Na ir tiesiog man būnant nelabai patrauklia darbuotoja, su mažamečiais vaikais ir po ilgų dekreto metų, jau dabar gaunu pasiūlymų dirbti kituose įstaiguose (na maždaug prisidurti, prie dabartinio krūvio). Tai ir padariau išvadą, kad darbuotojai labiau vertinami nei prieš kelis metus. Gal čia tik mano sritį

Bet šiaip ir vyras sako, kad jų firmai sunku rasti tinkamus žmones.
Sveikit
Ačiū, mes nei pirmyn, nei atgal su sirgimu.... Gal vistik kažokia alergija jam įtakoja...
Nu parašyk man tą savo sritį konkrečiau, gali ir į AŽ, labai jau įdomi pasidarė
QUOTE(Azazella @ 2017 05 27, 21:56)
Aciu, laikomes

Biski liudna, kad vasara atejo, o as ja pro darbo langa stebiu

M sveikas, tik piktas po ligos, issibadaves, tai dabar negaliu atmaitint, visa laika alkanas. As peremiau is jo sirgimo estafete, kosciu kaip is patrankos. Visad nuo jo uzsikreciu jei is darzelio pasigauna infekcija, o jei siaip suserga budamas namie, tai man neperduoda. Idomus toks pastebejimas.
Aha, man irgi baisiai gaila, kad sėdžiu darbe. Linksmiau būna tik algos dieną
Vargšas M, neduodi pakankakamai maisto, matyt...
QUOTE(dontstop @ 2017 05 28, 07:37)
Na, klausimai puikūs, tik kodėl tu nusprendei, kad neskiri jam pakankamai dėmesio, laiko ir pan.? Ką, ten buvo nurodyta, kiek turėtum skirti? Tik tiek, kad tokie klausimai verčia pasijusti tokiais, bet tai nereiškia, kad taip yra. Tavo atveju tai tikrai nepasakyčiau - pačios įvairiausios knygos, žaidimai lavinamieji, užsiėmimai, kelionės.... Būk rami, mums iš tavęs dar mokytis ir mokytis, tu puiki mama
QUOTE(relita @ 2017 05 28, 09:00)
Dontstop - darbas paprastas - gal padesiu draugei rankdarbiu parduotuvej.
Mmmm, kaip faina