Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 05 29, 16:44)
Visiems rugsėjį bus nelengva, net tiems vaikams, kurie lankė lopšelį visus šiuos metus be pertraukų ir po visą dieną, bent taip sako auklėtojos. Ateis daug bliaunančių naujokų nuo rgs 1, seniokai irgi būna pasimetę ir išsigandę...Aš taip pergyvenau dėl mūsų 2 mėn vasaros pertraukos, bet auklėtojos patikino, kad jokio skirtumo, vis tiek bus adaptacija praktiškai iš naujo.</p>
<p>Tai didelio skirtumo nėra, ar kitą įstaigą pradėsit lankyt, ar būtumėt į darželio grupę perkeltos, ar ten pat liktumėt kur dabar... Beje, tai į lopšelį eis Aurėja ar į darželio grupę? 

Tai kas be ko, rugsėjis visada sunkus. Senam daržely būtų kėlę į daržrlio grupę, tai nauja grupė, auklėtojos, nors gal grupiokai ir matyti būtų, pats pastatas tas pats, valgykla, mokytojai (fizinio, muzikos). Naujokų pas mus reguliariai būna ir dabar, ištisus metus Stulginskis priima, aišku ne tiek daug, kiek rugsėjį. Naujam daržely kiek supratau eis į lopšelio grupę, tiesa nepaklausiau, konkrečiai į kurią, taip netikėtai čia tas skambutis buvo smile.gif

QUOTE(semtama @ 2017 05 29, 20:19)
Į kokį darželį eisit nuo rugsėjo?  g.gif

Parašiau į AZ,  smile.gif

Eis į Brazdžionio mokyklą, ten irgi daugiafunkcis centras kaip ir dabar, kur lanko.

Man irgi baisiai smalsu, ar tu gydytoja? ax.gif
Atsakyti

Man irgi baisiai smalsu, ar tu gydytoja? ax.gif

Taigis rašė Semtamama, kaip visos praleidot  :ax:​ 

Atsakyti

O man šiandien iš darbo skambino, net šaltas prakaitas išpylė, galvojau klaus, ar grįšiu  :bijau2: 

O pasirodo mamom dekrete kelionė organizuojama  :laugh:  Atsisakiau...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 05 29, 21:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71651148" data-time="1496082838"><div><p>Man irgi baisiai smalsu, ar tu gydytoja? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Taigis rašė Semtamama, kaip visos praleidot  ax.gif​ </p>

Jo, rase, bet nors uzmusk, atsimenu tik fakta, kad rase, o ka rase, nepamenu, tai ir nebepatogu klausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 05 29, 20:46)
Taigis rašė Semtamama, kaip visos praleidot  ax.gif​ 

Tikrai praleidau blush2.gif

QUOTE(dontstop @ 2017 05 29, 20:47)
O man šiandien iš darbo skambino, net šaltas prakaitas išpylė, galvojau klaus, ar grįšiu  fear.gif O pasirodo mamom dekrete kelionė organizuojama  laugh.gif  Atsisakiau...

Oho, kaip fainiai skamba, kur organizuoja? O tu jau pranešus, kad negryši?
Atsakyti

Oho, kaip fainiai skamba, kur organizuoja? O tu jau pranešus, kad negryši?

Na lyg per Panemunės pilis su balium Raudondvario pilyje  :rolleyes: 

Nepranešus, neklausė dar niekas. Bijau ir nelaukiu šitos procedūros. Iš kitų mamyčių tik sužinojau, kad skambina mėnesį-du prieš grįžimo datą. Ir ką tada reiks sakyt, palaikykit mane sąrašuose iki X dienos, o paskui aš atsiimsiu popierius ir stosiu į darbo biržą, jei nesusirasiu nieko kito anksčiau?  :hmm:  :blush-anim-cl: 

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 05 29, 20:33)
Eis į Brazdžionio mokyklą, ten irgi daugiafunkcis centras kaip ir dabar, kur lanko.

Cia gal Partizanu g pradzioj, ar as klystu?
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 05 30, 08:15)
>Nepranešus, neklausė dar niekas. Bijau ir nelaukiu šitos procedūros. Iš kitų mamyčių tik sužinojau, kad skambina mėnesį-du prieš grįžimo datą. Ir ką tada reiks sakyt, palaikykit mane sąrašuose iki X dienos, o paskui aš atsiimsiu popierius ir stosiu į darbo biržą, jei nesusirasiu nieko kito anksčiau?  hmm.gif  blush-anim-cl.gif </p>

Puikiai suprantu,koie nemalonus tokie pokalbiai. unsure.gif O jau tikrai nepersigalvosi ir atgal negrisi...

O del mano darbo, kuriom tikrai konkreciai idomu mano pareigos, tom parasiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 30 gegužės 2017 - 09:33
QUOTE(dontstop @ 2017 05 30, 08:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71651470" data-time="1496120937"><div><p>

Oho, kaip fainiai skamba, kur organizuoja? O tu jau pranešus, kad negryši?</p></div></blockquote><p>Na lyg per Panemunės pilis su balium Raudondvario pilyje  rolleyes.gif </p><p>Nepranešus, neklausė dar niekas. Bijau ir nelaukiu šitos procedūros. Iš kitų mamyčių tik sužinojau, kad skambina mėnesį-du prieš grįžimo datą. Ir ką tada reiks sakyt, palaikykit mane sąrašuose iki X dienos, o paskui aš atsiimsiu popierius ir stosiu į darbo biržą, jei nesusirasiu nieko kito anksčiau?  hmm.gif  blush-anim-cl.gif </p>

O neplanuoji gryžt ten net ir trumpam? Tarkim jei kito nesusirandi? Aš tavo vietoj nieko neskubėčiau sakyt, pareiškimą išeit iš darbo visada spėsi parašyt.

QUOTE(semtama @ 2017 05 30, 09:27)
Cia gal Partizanu g pradzioj, ar as klystu?
Papildyta:
Puikiai suprantu,koie nemalonus tokie pokalbiai.  unsure.gif O jau tikrai nepersigalvosi ir atgal negrisi...

O del mano darbo, kuriom tikrai konkreciai idomu mano pareigos, tom parasiau  smile.gif

Taip, Partizanų g.
Atsakyti

Papildyta:

Puikiai suprantu,koie nemalonus tokie pokalbiai. unsure.gifO jau tikrai nepersigalvosi ir atgal negrisi...

Nebent priimtų į kitą skyrių, į kitas pareigas, pasvarstyčiau... :) 

O neplanuoji gryžt ten net ir trumpam? Tarkim jei kito nesusirandi? Aš tavo vietoj nieko neskubėčiau sakyt, pareiškimą išeit iš darbo visada spėsi parašyt.

Ten pat į tą pat skyrių tikrai negrįžčiau net trumpam. Juk jei dirbčiau, tuo metu negalėčiau ieškoti kito darbo, negalėčiau vaikščioti į pokalbius...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 05 30, 10:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71651733" data-time="1496129248"><div><p>Papildyta:

Puikiai suprantu,koie nemalonus tokie pokalbiai. vartotojo įkelta nuotraukaO jau tikrai nepersigalvosi ir atgal negrisi...

</p></div></blockquote><p>Nebent priimtų į kitą skyrių, į kitas pareigas, pasvarstyčiau... smile.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71651833" data-time="1496131447"><div><p>O neplanuoji gryžt ten net ir trumpam? Tarkim jei kito nesusirandi? Aš tavo vietoj nieko neskubėčiau sakyt, pareiškimą išeit iš darbo visada spėsi parašyt.
</p></div></blockquote><p>Ten pat į tą pat skyrių tikrai negrįžčiau net trumpam. Juk jei dirbčiau, tuo metu negalėčiau ieškoti kito darbo, negalėčiau vaikščioti į pokalbius...</p>

Tai tu pasidomėk, gal ką ir pasiūlys tau iš kito skyriaus ax.gif

Aš vis sakydavau, kad man patinka mano darbas, tai va, kiek mėnesių tepraėjo, ir jau nebepatinka biggrin.gif
Atsakyti

Tai tu pasidomėk, gal ką ir pasiūlys tau iš kito skyriaus ax.gif

Aš vis sakydavau, kad man patinka mano darbas, tai va, kiek mėnesių tepraėjo, ir jau nebepatinka biggrin.gif

Matai, personalą pas mus parenka atskira personalo paieškos įmonė. Paskui toliau patvirtina jau mūsų įmonės personalo skyrius. O kitų skyrių vadovai (tuo labiau eiliniai darbuotojai) neturi tam visam procesui jokios įtakos. Anksčiau naujas pozicijas pradžiai siūlydavo saviems, paskui jei jau neatsirasdavo norinčių, ieškodavo "iš gatvės". Dabar tik ieško "iš gatvės", o savi gali siųsti savo CV į personalo atrankos įmonę bendra tvarka ir neturi jokių papildomų privalumų vien dėl to, kad dirba ten pat ir tarkim pažįsta pačią įmonę iš vidaus  :)  Aš kai jau žiūrėsiu skelbimus, tai aišku žvilgtelėsiu, gal bus netyčia vakansija, bet daug vilčių į tai nededu... Prieš dekretą aš ten dirbau 3 metus ir nei vienas pasiūlymas, atėjęs per tą laiką "saviems" man netiko, tiksliau aš neatitikau reikalavimų  :)​ 

O ko tau nebepatinka?  :unsure:  Kitokios sąlygos naujam skyriuje, ar aplamai pasikeitė požiūris po dekreto?

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 05 30, 10:04)

Taip, Partizanų g.

Ten mūsų kaimynų mergaitė lankė lopšelį kaip tik šiuos mokslo metus smile.gif

Mamadienio proga nuvežiau vaikus į Megos lauko žaidimų aikštelę. Nauja atsidariusi. Labai faina ir palyginus didelė: įvairios supynės, čiuožynės, laipynės, kalneliai, kokių aš dar nemačiusi, speciali danga. Ko trūksta, - tai kavinės, kad tėvai galėtų atsipūsti, ir WC šalia. Nes dabar tenka į Megą vaikus tempti. smile.gif
Atsakyti