Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Labas rytas  :) 

Aguončikai, ačiū už komplimentus  :4u: 

Sveikatos Patrikui, operuotis - tai šalinti adenoidus? :unsure: 

Kai tik tiek miegi, kada spėji pagamint visus tuos skanėstus?? Iš ko šitie? Labai skaniai atrodo  :4u: 

Semtamama, net nežinau, kokioj srity, pirmiausia žiūrėsiu į atstumą nuo namų ir darbo valandas, nedaug manau bus variantų, kad netoli ir nuo 8:30 iki 17 max (planuoju tartis dėl trumpesnių darbo valandų pietų pertraukos sąskaita, kaip ir ankstesniuose darbuose). Na jei jau tikrai būtų koks pasirinkimas, tai ieškočiau panašaus kaip prieš tai dirbau, su vertimais arba pirkimai/tiekimas. Kažką nuo nulio pradėt mokytis naujoj srity kažkaip mano amžiuj jau nebesinori...Norėčiau, kad darbas būtų be bendravimo su klientais ir ne komandinis, toks kad sėdi ramiai dokumentus tvarkai/dirbi su kokia nors kompiuterine programa techninio pobūdžio darbus. Man tokie darbai ir sekasi ir prie charakterio labiau tinka  :hmm: 

IruteB, na ir šaunuolis Tadas, ir mokykla kokia faina, siunčia į kelionę  :bigsmile:  Pas mus lapą duoda ir viskas. Įdomu ką ortopedas sakys, maniškis irgi kūprinasi, rekomendavo sportuot ir tiek. Dėl ūžesio su pana eisiu pas kardiologą. Aš irgi turiu ūžesį, nieko rimto ten, greičiausiai ir mažajai nieko rimto. Auga vaikai kaip ant mielių :blink:  Palyginimui mano dičkis 124 cm ūgio ir 33 kg svorio  :blush-anim-cl:  

Azazella, nu vargšas Motiejus, sveikatos jam  :4u:  Kur skrendi? Kad tik viskas pavyktų  :4u: Dėl naktinio miego  :clap:​ 

Atsakyti
labas rytas biggrin.gif
Azazella, sveikatos tavo vyrukui ir smagu dėl ramesnių naktų pas jus 4u.gif

IruteB, Dontstop, mano vyresnėlė sveria 32kg., 134cm.
Atsakyti

IruteB, Dontstop, mano vyresnėlė sveria 32kg., 134cm.

Kokie skirtingi vaikai maždaug panašaus amžiaus  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 06 07, 09:26)
<p>Labas rytas  smile.gif </p><p></p><p><strong>Aguončikai</strong>, ačiū už komplimentus  4u.gif </p><p>Sveikatos Patrikui, operuotis - tai šalinti adenoidus? unsure.gif </p><p>Kai tik tiek miegi, kada spėji pagamint visus tuos skanėstus?? Iš ko šitie? Labai skaniai atrodo  4u.gif </p><p></p><p><strong>Semtamama</strong>, net nežinau, kokioj srity, pirmiausia žiūrėsiu į atstumą nuo namų ir darbo valandas, nedaug manau bus variantų, kad netoli ir nuo 8:30 iki 17 max (planuoju tartis dėl trumpesnių darbo valandų pietų pertraukos sąskaita, kaip ir ankstesniuose darbuose). Na jei jau tikrai būtų koks pasirinkimas, tai ieškočiau panašaus kaip prieš tai dirbau, su vertimais arba pirkimai/tiekimas. Kažką nuo nulio pradėt mokytis naujoj srity kažkaip mano amžiuj jau nebesinori...Norėčiau, kad darbas būtų be bendravimo su klientais ir ne komandinis, toks kad sėdi ramiai dokumentus tvarkai/dirbi su kokia nors kompiuterine programa techninio pobūdžio darbus. Man tokie darbai ir sekasi ir prie charakterio labiau tinka  hmm.gif </p><p><strong>IruteB</strong>, na ir šaunuolis Tadas, ir mokykla kokia faina, siunčia į kelionę  bigsmile.gif  Pas mus lapą duoda ir viskas. Įdomu ką ortopedas sakys, maniškis irgi kūprinasi, rekomendavo sportuot ir tiek. Dėl ūžesio su pana eisiu pas kardiologą. Aš irgi turiu ūžesį, nieko rimto ten, greičiausiai ir mažajai nieko rimto. Auga vaikai kaip ant mielių blink.gif  Palyginimui mano dičkis 124 cm ūgio ir 33 kg svorio  blush-anim-cl.gif  </p><p><strong>Azazella</strong>, nu vargšas Motiejus, sveikatos jam  4u.gif  Kur skrendi? Kad tik viskas pavyktų  4u.gif Dėl naktinio miego  clap.gif </p>

Skrendu į Oslą trim dienom, pas brolį. Tikiuosi, kad Skrendu smile.gif
Atsakyti
na kas norit paverkt biggrin.gif https://www.youtube....h?v=d-uU8Wxczp4
grįžau iš valstybinio daržo, tai biški norėjosi paverkt biggrin.gif kažkodėl tikėjausi, kad bus kažkas bent pasikeitę nuo sovietmečio. Bet kiek pamačiau, gal tik sekretorė pasikeitusi biggrin.gif graudu iš tikro..apie direktorę patyliu. Jai tikrai reikia poilsio..
Atsakyti

grįžau iš valstybinio daržo, tai biški norėjosi paverkt biggrin.gifkažkodėl tikėjausi, kad bus kažkas bent pasikeitę nuo sovietmečio. Bet kiek pamačiau, gal tik sekretorė pasikeitusi biggrin.gifgraudu iš tikro..apie direktorę patyliu. Jai tikrai reikia poilsio..

Na kažko su daržais jumei nesiseka  :)  Pas mus nors valstybinis, bet nepasakyčiau, kad primena sovietmetį  :hmm: Ką ten tokio baisaus pamatei?  :)  Remontų gražių nėra ar kas?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 06 06, 18:56)

Mes kaip visada po senovei - dabar visi atostogaujam. Tadas pirmą klasę baigė su pagyrimu - važiuos į pirmūnų kelionę plaukt laivu bigsmile.gif

Šiandien praėjom didžiųjų TA mokyklai-darželiui. Tadas 133cm 22,5kg (+11cm ~0,5kg per 1m), Kostas 105cm 17,5kg (+7cm ~2kg per 1m, jei gerai pamenu), Agnė 6500g (+600g nuo 05.12d, ūgio nematavom), Alekso nesivežėm kartu. Tadui reikia pas ortopedą, nes kūprinasi, o Kostui girdisi širdies ūžesys, tai pas kardiologą registruosim...

Agnytė ir toliau rami neverksniukė - išmiega naktį 7-9h ir pavalgius toliau miega (labai retai atsikelia anksčiau nei po 6h miego), bet dieną miega mažai 🙂 Šiandien 3mėn wub.gif

Susidariau įspūdį, kad šios temos mokinukai, labai gabūs. smile.gif Šaunuolis Tadas 4u.gif
Kad lyginam vaikus, tai aš prie tavo Kosto palyginsiu saviškę - 107cm;15,5kg (+9cm; +3kg per 1metus).
Sveikinimai Agnytei su 3mėnesiais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 06 07, 06:43)

Del nemigos dabar man belieka tave uzjausti. As nebeduodu M nieko su laktoze ir vaikas eme miegoti naktim. Gal sutapimas, o gal desningumas.
Irute, kaip faina, tave paskaitai, taip man viskas pas jus faina, be itampos.

Čia turbūt temos sensacija bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Sveikit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 06 07, 08:26)
<>Semtamama</strong>, net nežinau, kokioj srity, pirmiausia žiūrėsiu į atstumą nuo namų ir darbo valandas, nedaug manau bus variantų, kad netoli ir nuo 8:30 iki 17 max (planuoju tartis dėl trumpesnių darbo valandų pietų pertraukos sąskaita, kaip ir ankstesniuose darbuose). Na jei jau tikrai būtų koks pasirinkimas, tai ieškočiau panašaus kaip prieš tai dirbau, su vertimais arba pirkimai/tiekimas. Kažką nuo nulio pradėt mokytis naujoj srity kažkaip mano amžiuj jau nebesinori...Norėčiau, kad darbas būtų be bendravimo su klientais ir ne komandinis, toks kad sėdi ramiai dokumentus tvarkai/dirbi su kokia nors kompiuterine programa techninio pobūdžio darbus. Man tokie darbai ir sekasi ir prie charakterio labiau tinka  hmm.gif 

Tokio, ne itin įdomaus ieškai tongue.gif
Kągi, sėkmės paieškose. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 06 07, 10:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71664657" data-time="1496825725"><div><p>grįžau iš valstybinio daržo, tai biški norėjosi paverkt vartotojo įkelta nuotraukakažkodėl tikėjausi, kad bus kažkas bent pasikeitę nuo sovietmečio. Bet kiek pamačiau, gal tik sekretorė pasikeitusi vartotojo įkelta nuotraukagraudu iš tikro..apie direktorę patyliu. Jai tikrai reikia poilsio..</p></div></blockquote><p>Na kažko su daržais jumei nesiseka  smile.gif  Pas mus nors valstybinis, bet nepasakyčiau, kad primena sovietmetį  hmm.gif Ką ten tokio baisaus pamatei?  smile.gif  Remontų gražių nėra ar kas?  smile.gif​ </p>

Vat, man irgi įdomu, kas ten tokio, kad reikėtų verkti? unsure.gif Jei dėl senos direktorės, - tai čia dar nieko, juk ji su tavo vaiku nedirbs.

O aš kaip tik jau laukiu valstybinio. Kadangi turiu patirties su privačiais ir valstybiniais, tai būčiau nepopuliari, ir rinkčiausi valstybinį. Jie turi daugiau ką pasiūlyti vaikams.
Atsakyti

Tokio, ne itin įdomaus ieškai tongue.gif

Nieko įdomaus iš tikrųjų  :)  Aš net ir nesitikiu, kad darbas gali patikti, teikti malonumą... nesu to patyrusi. Gal kad mano visi tokie darbai buvo, ofiso planktono pareigos  :P​ 

Atsakyti
remontai man nerūpi, nors kažkiek nustebino, kad tiek metų neremontuota. Direktorė visą gyvenimą ten dirba. Įdarbinta ir dukra. Pradėjo pasakoti, koks jos anūkas gimė bailys, kaip visko gyvenime bijojo, apie mušimą užsiminė kažką aš tada pakėliau akis nuo dokumentų, sako na žinot kaip būna, neklauso, tėvas paukšt per užpakalį. Ok galvoju, ignoras. Nenutrūkstama tirada tada apie savo vaikystę, kaip augo tarp 10 brolių sesių. Bet dabar jau šešis brolius palaidojo (pradėjo verkt). Tada pradėjo čiuožt ant dukros vyro kažką. Tada atėjo sekretorė ir abi net palinkusios klausinėjo kokios sąlygos dabartiniam mūsų darže. Nu tokios cekavos biggrin.gif Sekretorė normali pasirodė. O dirikė damušė pokalbį dėl sauskelnių kai prasitariau, kad galėtų eiti ir į vyresnių grupę, bet neatsisako sausklenių. Ta sako labai blogai, darykit ką nors. blink.gif o ką aš sakau galiu padaryt..ai žodžiu. Nu nepatiko pati atmosfera kol kas, aišku tiek ir tebuvau. Viliuosi, kad auklėtojos geros papuls. Bet vėl gi, visos gerokai pabrendusios. Toks užsistovęjęs vietoj tas daržas pasirodė..Kas gerai, kad sakė laisvai galiu vesti ne pilną dieną. Kada noriu tada pasiėmu
taip taip aš labai išranki daržams turbūt biggrin.gif
sveikatos Motiejui 4u.gif
Atsakyti

taip taip aš labai išranki daržams turbūt biggrin.gif

Na tikriausiai išranki, nes kokia bebūtų direktorė, vargu ar dar turėsi kokį kontaktą su ja  :) 

Kad auklėtojos pabrendusios (senos tarkos, ar kas?  :D) , tai nežinia kas geriau, sena, bet su patirtim, ar jauna, bet nieko nemokanti  :hmm:  Mūsų grupėje nuo rugsėjo nebedirbs pensininkė, užtat priėmė studentę. Na ką aš žinau, kol kas nėra kuo džiaugtis, tikiuosi malonus šiltas žmogus bus, bet norėtųsi patirties su vaikais  :ax:​ 

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 06 07, 11:55)
na kas norit paverkt biggrin.gif https://www.youtube....h?v=d-uU8Wxczp4
grįžau iš valstybinio daržo, tai biški norėjosi paverkt biggrin.gif kažkodėl tikėjausi, kad bus kažkas bent pasikeitę nuo sovietmečio. Bet kiek pamačiau, gal tik sekretorė pasikeitusi biggrin.gif graudu iš tikro..apie direktorę patyliu. Jai tikrai reikia poilsio..

Pritarsiu tavo ispudziams. M irgi gavo valstybini darza. Buvom su vyru pirmadieni apsiziureti jame. Kalbejom su direktores pavaduotoja (su dirktore siaip buvau sutarus del dienos ir laiko, bet kai atvaziavom pasirode, kad direktore buvo skubiai iskviesta i savivaldybe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , aha, jo, 16.30, taip ir patikejau), apziurejom patalpas, pasikalbejom. Po visko ejom link masinos, tai beeinant mano vyras pasake viena sakini - kol as gyvas, mano vaikas i sita darzeli neis.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 06 07, 12:52)
Pritarsiu tavo ispudziams. M irgi gavo valstybini darza. Buvom su vyru pirmadieni apsiziureti jame. Kalbejom su direktores pavaduotoja (su dirktore siaip buvau sutarus del dienos ir laiko, bet kai atvaziavom pasirode, kad direktore buvo skubiai iskviesta i savivaldybe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , aha, jo, 16.30, taip ir patikejau), apziurejom patalpas, pasikalbejom.  Po visko ejom link masinos, tai beeinant mano vyras pasake viena sakini - kol as gyvas, mano vaikas i sita darzeli neis.

'smagu' girdėti, kad ne man vienai toks jausmas biggrin.gif Nieko čia aišku dar nereiškia tas įspūdis, vėliau vis tiek turėtų geriau viskas pieštis. Bet bent man kažkoks slogumas užėjo. Lyg būčiau aš sugrįžusi į daržą, kurio irgi nelabai mėgau. Tos storulės šeimininkės, kvankštelėjusi direktorė, pieniškos sriubos (gal bent jų nebeliko???), aliejinės sienos..viskas akyse stovi biggrin.gif aš bent turėjau vieną mylimą auklėtoją, kuri ir mane labai mylėjo biggrin.gif viliuosi, kad auklėtojos pataisys tą jausmą mano..
mano vyras išvis labai gaili Kajaus..kas liečia daržą. Čiuožia biški ant manęs, kad alia išvariau jį iš namų. Man pačiai gaila, ypač kai jis toks nepastovintis už save. Bet bus dar ne taip ateity..tenka susitaikyt pamažu
Atsakyti