Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 06 07, 15:07)
nu tragedijos dėl to nedarysiu, nors manau jis pats nevalgys. Mane tik labai nustebino tokie užsilikę 'patiekalai' biggrin.gif
mūsiškio meniu pavyzdys:
vartotojo įkelta nuotrauka

na negi jis toks brangesnis stipriai..kažkaip nesitiki

Jūsiškis tikrai geresnis.
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2017 06 07, 10:12)
IruteB, Dontstop, mano vyresnėlė sveria 32kg., 134cm.

Sūnėnas 3,5mėn jaunesnis už Tadą 133cm 37kg, nors valgo perpus kiek Tadas 😁

Kosto darželiui gamina mokyklos valgykla, tai meniu 3sav sudarytas - vieną kartą būna ir dešrelės, o šiaip tikrai panašus į Uogos sūnaus meniu 🙂
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 06 07, 15:23)
O tai koks meniu jūsiškiam dabartiniam privačiam? Nėra sasyskų ir kitų išvardintų tavo dalykų?

Maniskiam privaciam darze desreles buna maximum karta per savaite, idesiu savo darzo meniu zemiau.
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 06 07, 15:34)
Tikrai nėra..galėsiu įmesti foto kažkur turiu. Nieko ypatingo, maistas paprastas, bet bent subalansuotas mano akimis. O kas geriausia, kad tokį patį iš esmės namie gauna

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 06 07, 16:07)
nu tragedijos dėl to nedarysiu, nors manau jis pats nevalgys. Mane tik labai nustebino tokie užsilikę 'patiekalai' biggrin.gif
mūsiškio meniu pavyzdys:
vartotojo įkelta nuotrauka

na negi jis toks brangesnis stipriai..kažkaip nesitiki

Panasus meniu ir pas mus. Tiek taviskiame, tiek mano darzlio meniu man smarkiai truksta kiausiniu patiekalu, nesuprantu, kodel vietoj eilines koses pusryciams, ar bulviu vakarienei negalima vaikams pora kart per savaite pasiulyti omleto arba virto kiausinio. Savame darzelyje jau tris menesius apie tai vedeja tarkuoju, rezultate, viena karta per menesi pamaciau vakarienei omleta, o toliau ir vel kose varske bulves.

QUOTE(ale-ruta @ 2017 06 07, 16:22)
Sveikos, galėsiu įmesti kokie mano vaikų darželių meniu šią savaitę. Kaina skiriasi dviguvai! Valstybinio visos dienos maistas kainuoja apie 2,5 eur; o privataus - apie 5 EUR. Kokykėb negaliu palygint, nevalgiau nė vienam, tik pas durą visada saldi arbata arba kompotas arba kakva; o pas Joną vanduo arba sultys. Dar privatus veža maistą, valstybinis gamina vietoj.

Imesk, labai idomu.

O cia musu meniu :

Pirmadienis 06 05 1 sav

Pusryčiai: Troškintos daržovės su padažu, duona (balta), agurkai, kefyras.
Pietūs: Kopūstų sriuba; Plovas su kalakutiena, pomidorai; sultys
Vakarienė: Varškės pudingas, uogienė; Aviečių arbata;

Antradienis 06 06

Pusryčiai: Avižinių dribsnių košė, uogienė; Juod. arbata su citrina
Pietūs: Daržovių sriuba; Žuvies šnicelis, virtos bulvės, burokėlių salotos ; Ananasų-razinų kompotas
Vakarienė : Bulvių kotletai su varške, grietinės padažas, kefyras.

Trečiadienis 06 07

Pusryčiai: „Senelio“ kruopų košė, griet.pad.; Sultys
Pietūs: Žirnių sriuba su perlinėm kruopom; Kiaul. guliašas, bulvių košė, Pekino-pomidorų sal. su aliejum; Obuolių-kriaušių kompotas
Vakarienė: Kepti varškėčiai, uogienė; Melisos arbata

Ketvirtadienis 06 08

Pusryčiai: Kvietinių dribsnių košė, uogienė; Arbata su pienu;
Pietūs: Barščiai su pupelėm ir bulvėm; Kepta paukštienos filė, bulvių košė, Troškinti kopūstai; Obuolių kompotas
Vakarienė : Makaronai su sūriu, pomidorų padažas ;

Penktadienis 06 09

Pusryčiai: Grikių kruopų košė, padažas, pienas.
Pietūs: Agurkų sriuba su ryžiais; Žuvies kepinukai, makaronai, salotos, Sultys
Vakarienė: Virtinukai su varške, griet. padažas; Čiobrelių arbata su citrina

Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 06 07, 14:35)
labas,
aš galvoju visur visokių darželių yra, turbūt jūs nelabai pataikėt, uoga. aš darželiu kur lankė dukra ir kurį lankys mažius esu patenkinta, bet va kai reikėjo dukrai rinkt mokykla, tai irgi ilgai mėčiausi ir galvojau, nu netraukia manęs tos valstybinės, pas mus mieste jos nepergeriausios, dabar tie vaikai išnaglėję ir dar baisesnės jųs supermamytės. tikiuosi pasirinkom teisingai  unsure.gif

As turiu patirties ir su darzeliais ir su mokyklomis ir su valdiskomis ir su privaciomis. Ir mano poziuryje valstybiniai neturi jokiu pliusu, na, gal labai noredamakoki pliusiuka rasciau, bet riebus minusai tuos pliusus nurezia absoliuciai.

QUOTE(sima_1 @ 2017 06 07, 14:42)

O kas jus nugasdino? Irgi slogus vaizdas?

Tik uzejus i ptalpas pigios valgyklos ir chlorkalkiu smarves misinys, is karto nuteike neigiamai (as siaip labai jauciu ir labai esu jautri kvapams, galeciau pedsekiu sunimi gal laisvalaikiu uzdarbiauti), bet ir vyras sake, kad dvoke smile.gif, tada patalpos baisios kaip karas, turbun nuo pastatymo dienos pries 40 metu darzelis nemate ne tik kad kapitalinio, bet ir kosmetinio remonto, baldai, iranga, viskas viskas kaip sovietmecio barake, na ir dar daug visokiu niuansu, apie poziuri i vaika, apie tai neoriu cia plestis. A, dar buvo topas, sakau, mano vaikas netoleruoja laktozes, kaip uztikrinat tokiu vaiku mityba, tai atsake, kad ne, jie niekam nieko atskirai negamina, ir negales kitaip maitinti nei kitu. Nors as aiskiai zinau, kad pateikus gydytojo pazyma, privalo.
Atsakyti
Azazella kaip tik norėjau klaust ką darysit dėl maisto. Dėl kiaušų kažkaip nepagalvojau. Bet gal ir gerai, kad pas jį neduoda, nes kasdien namie gauna. Bet iš tikro kiaušai gi toks patogus ir pigus maistas, keista, kad neduoda..įdomu koks bus meniu pas mus
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 06 07, 17:06)
Azazella kaip tik norėjau klaust ką darysit dėl maisto. Dėl kiaušų kažkaip nepagalvojau. Bet gal ir gerai, kad pas jį neduoda, nes kasdien namie gauna. Bet iš tikro kiaušai gi toks patogus ir pigus maistas, keista, kad neduoda..įdomu koks bus meniu pas mus

Ka turi omeny, kur ka darysim?
Atsakyti

Azazella, cia privataus idejai?

Man tai kliuva visokios arbatos/kompotai, pvz juoda arbata, ji gi su kofeinu ir aisku cukraus prideta. Dar daug bulviu/ryziu pasirode. Jau tikrai kiausu galetu duot vietoj bulviu vakarienei.

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 06 07, 16:09)
Ka turi  omeny, kur ka darysim?

na kaip versitės su valstybiniu maistu? Ar jūs nekeisit daržo
Atsakyti
QUOTE(mimimimimimimi @ 2017 06 07, 17:17)
<p>Azazella, cia privataus idejai?
</p><p>Man tai kliuva visokios arbatos/kompotai, pvz juoda arbata, ji gi su kofeinu ir aisku cukraus prideta. Dar daug bulviu/ryziu pasirode. Jau tikrai kiausu galetu duot vietoj bulviu vakarienei.</p><p></p>

Privataus
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 06 07, 17:22)
na kaip versitės su valstybiniu maistu? Ar jūs nekeisit daržo

Jeigu eitų į tą valdišką daržą, išsireikalaučiau, kad neduotų to ko negalima, bet aš tikrai nemanau, kad M į jį leisiu.
Atsakyti
Mūsų meniu labai panašus, kaip Azzazella įkėlė. Būna karts nuo karto ir omletai. Man nepatinka aišku visokios sultys, arbatos, kakavos saldžios. Vanduo aš taip suprantu tik grupėje duodamas. Bet pas mus gamina atskirai, jei pateiki pažymą apie alergijas ir pan., jokių atsikalbinėjimų, pažįstamos mergaitė lanko, kuri alergiška.
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Mūsų darželio meniu toks:

0_135ba1_a5fa04f4_XL.jpg

Būna ir manų košė, ir pieniškos sriubos, ir sasyskos, ir glaistyti sūreliai, ir batonas, ir kompotas. Meniu mano akim nėra super sveikas, bet ir namie taip valgom  :ax:  Aš pretenzijų neturiu, juolab maitinimo kaina nėra didelė. Pvz dičkį man brangiau buvo maitinti namie, nei darželyje, visad pasijausdavo ant išlaidų maistui jo atostogos  :ax: Alergikams pas mus atskirai negamina. Džiaugiuosi, kad yra vanduo atskirai kuleryje, ko anksčiau nebūdavo  :) 

Ir man patinka tas maisto kvapas koridoriuose  :P  :happy:​ 

Atsakyti
meniu neratrodo baisus. Aišku kai ką tikrai išimčiau biggrin.gif Dėl taupymo pritariu. Man labai pasijautė kai Kajus darže pradėjo valgyt. Tik dar sakau reikia išguiti vieną valgymą paverčiant į užkandį, nes niekaip neišsitenkam laike. O beje darže duoda užkandžius į tarpus?
Atsakyti

meniu neratrodo baisus. Aišku kai ką tikrai išimčiau biggrin.gifDėl taupymo pritariu. Man labai pasijautė kai Kajus darže pradėjo valgyt. Tik dar sakau reikia išguiti vieną valgymą paverčiant į užkandį, nes niekaip neišsitenkam laike. O beje darže duoda užkandžius į tarpus?

Pas mus duoda tarp pusryčių ir pietų dar sausainių, bandelę arba spurgą  :D  O popiet nežinau ar duoda, mes gi tik iki pietų lankom  :)​ 

Atsakyti