Man irgi toks kai kurių pedagogų požiūris nepatinka.
Mes perkam rūbus užsieny (ir DK taip pat, dabar planuojam rudeniop važiuot apsipirkt) ir skabiklio visada parsivežam. nežinau ar pigiau, bet kokybė tikrai skirias, nors prekės ženkas ir ne. Rūbų skirias ir kaina ir kokybė. Važiuojam visad į outlet'us.
Mum vyras, reguliariai vykstantis į DE, būna atveža rūbų iš C&A ir Ernstings. Tai jie tikrai brangesni, nei čia aš perku LT. Žiūrint su kuriom parduotuvėm lyginti. O Lenkijoje Pepco tai išvis piguma...Tai žo, veža vyras ne dėl to, kad pigiau, nes tikrai taip nėra, o kad labai nori dovanų kažką nupirkti, tai aš galiu išrinkti internetu, ko vaikam reikia, kad nepirktų nesąmonių savo nuožiūra...
Dontstop, Adelija darzely nevalgys.
Tai vis tiek matysi meniu kur pakabintą Maniškė gi irgi nevalgo. O kiek aš čia prikarksėjau apie mūsų maistą
Pas mus irgi moko apie šiukšlių rūšiavimą, šventes, siūlo pervesti 3% nuo pajamų mokesčio.
Šį penktadienį reikia Joninių vainiką atnešt, švęs Jonines
Šią savaitę buvo paskaitėlė apie dantų priežiūra, kažkas ten buvo atvažiavę, lyg gydytojai stomatologai su programa Pas dičkį irgi bent porą kartų per jo darželio karjerą važiuodavo