Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(ale-ruta @ 2017 06 21, 16:03)
Nuo Kylio iki Hamburgo 100 km.; yra ir arčiau, neatsimenu tiksliai kaip vadinas - Desiner outlet kažkoks​, nesu busvus šituos, mes apsipirkinėjom prie Berlyno Desiner outlet prekybiniam miestelį.
Vaikams perku Primark parduotuvėj, pvz. rudenį pripirkau maikučių po 3 EUR/vnt vyresnėliai, Jonui po 2,5 EUR/vnt, sportinės kelnytė 2 vnt - 7 EUR; tympos dukrai buvo po 4 EUR/vnt. Sau maikučių pirkau irgi po 3 eur.
Sau visada apatinių Calvin Klein perku - 3 kelnaitė 10 EUR; liemenukai po 19-21 EUR, tokia pat kaina ir lietuvoj yra tik ne tos firmos ir ne tokie patogūs. Mėgstu Levis džinsus, ten 2 perki vienus gauni dovanų, tai kelnių kaina gaunas apie 30-50 EUR, nepigu, bet lietuvoj už tiek neradau. Žieminių strukių kainos panašios kaip lietuvoj buvo, tik modelių mačiau man labiau patinkančių, bet buvau jau čia nusipirkus. Dar kedus/laisvalaikio batus Lloyd firmos odinius už 50 EUR pirkau (šitais esu labiausiai patenkinta smile.gif ); Bet pvz. vyriški marškiniai buvo brangiau (vyras sakė, aš jų kainų nežinau); vyriškas kostiumas Mango parduotuvėj kainavo 50 EUR.
Dar dėl kitokio prekių asortimento man patinka pirkt užsienį.

mes uk aplankem keletą outletų, labai patiko, papirkom nike kedų, aš laisvalaikio suknelę už 20 svarų. apie primarką nekalbu, ten ir taip žymiai pigiau ir drabužiai madingi. na kokybė nesuperinė, bet ir kaina pagal tai.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 06 21, 13:26)
apie primarką nekalbu, ten ir taip žymiai pigiau ir drabužiai madingi. na kokybė nesuperinė, bet ir kaina pagal tai.

Primark daznai girdziu minint zmones, bet nieko neturiu, kas ten per parde, visai viskas papigiaj?
Airijoj daug kartu esu buvus, ten kazkokia penny parduotuve labai pigi, naminiu rubu pirkau, Anglijoj neteko buti.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 06 21, 16:54)
Primark daznai girdziu minint zmones, bet nieko neturiu, kas ten per parde, visai viskas papigiaj?
Airijoj daug kartu esu buvus, ten kazkokia penny parduotuve labai pigi, naminiu rubu pirkau, Anglijoj neteko buti.

tai cia tas pati parde man atrodo. tie patys atmosphere drabužiai kaip rasei dar rebel vaikams. vaikam kasdienai, į darželį trint pats tas. aš ir sau nusiperku. ir kaina normali, ne taip kaip pas mus maximoj mergaitėm suknelė 19,99 euro. nenormalu.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 06 21, 11:42)
Tai vis tiek matysi meniu kur pakabintą  smile.gif  Maniškė gi irgi nevalgo. O kiek aš čia prikarksėjau apie mūsų maistą  biggrin.gif 

Rimtai, gi matysiu kur nors pakabinta.
O kaip moko apie siuksles?

Adelijos grupej maciau mini konteineriukus su skirtingom dangciu spalvom. smile.gif
Realiai tai rusiuojam i 5 skyrius, nepatogu buvo pirmais metais, kol pripratau, dabar automatiskai viska atskirai sumetau.
Atsakyti
Labas 🙂 Sveikatos ligoniams!

Vyras dar nedirba (iki liepos pradžios biuletenis dar), tai bevažinėdami netoli namų (25km) atradom "Genių atodangą" ir "Genių ąžuolą" - net nežinojom apie tokius 🙂 Reiks Pagramančio regioninį parką rimčiau patyrinėti 🙂

O šiaip nieko naujo pas mus, tik per likusias 2sav, kol vyras namie, reikia malkas susitvarkyt, tai po truputį darbuojamės, kiek vaikai leidžia...

Aleksas praeitoj savaitėj angina sirgo, antibiotikus gėrė, dabar Agnė sloguoja ir kosti, o lauke vėjuota, tai nedažnai ir išlendam lauk, nes vežime ji neguli, jei nemiega, o gultuke vėjuotą dieną laikyt nesinori... Taip ir sukamės su Tado pagalba 🙂
Atsakyti

Labas visoms,

dėl darželio, gavom ir mes. Užsirašėm nuo rugpjūčio 20d. lankyti. Po vieną naują vaiką kas antrą dieną į grupę įmes. Grupė iki 3m.

Ar visos leidžiat vaikus į grupes iki 3m. ?

Gal kas nors į vyresnę grupę eisit?

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

O kaip moko apie siuksles?

Pas mus yra taip - kiekvieną savaitę vaikai praeina kokią nors temą, ta tema jiems ir pasakoja, ir skaito, ir užsiėmimus veda, ir piešia apie tai, ir žaidimai ta tema ir tt. Pvz šią sav pas mus tema Joninės. Tai taip kelis kartus per visus metus būna tema šiukšlių rūšiavimas. Vaikas, pabaigęs darželį, žino, ką kuris konteineris reiškia, kam reikia rūšiuoti šiukšles. Bet realiai nei pats darželis, nei mes namie nerūšiuojam  :angel_not:

Vyras dar nedirba (iki liepos pradžios biuletenis dar), tai bevažinėdami netoli namų (25km) atradom "Genių atodangą" ir "Genių ąžuolą" - net nežinojom apie tokius 🙂 Reiks Pagramančio regioninį parką rimčiau patyrinėti 🙂

Šaunuoliai, kad keliaujat  :4u:

Agnei sveikatos  :4u:

IruteB, ne tu kažkada rašei, kad gavai iš giminaitės visą Noros Roberts knygų seriją? Aš paėmiau bibliotekoj atsitiktinai kažkokią trilogiją, galvojau bus šiaip moteriški meilės romanai, o ten uchh, šiek tiek mistikos, šiek tiek senovės, įtraukė nerealiai  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(ale-ruta @ 2017 06 21, 13:54)

Tai va, kad pas mus kainos dėvėtų, kaip pas jus naujų...
Aš dukrai išvis turiu labai rinkt batus, perku pagrinde Geox, jai labai prakaituoja pėdos, visuose batuose, jau nekalbu apie kokius ten inkariukus, juose iš vis šlapios kojos būna. Visad į darželį dedu papildomų kojinių, kad grįžus iš lauko galėtu persiaut, nes prakaituoja ir basutėse, nesvarbu koks padas odinis ar ne.

nebandei aiskintis kodel tai prakaituoja pedutes?
Papildyta:
QUOTE(rutast @ 2017 06 21, 18:17)
<p>Labas visoms,</p>
<p>dėl darželio, gavom ir mes. Užsirašėm nuo rugpjūčio 20d. lankyti. Po vieną naują vaiką kas antrą dieną į grupę įmes. Grupė iki 3m.</p>
<p>Ar visos leidžiat vaikus į grupes iki 3m. ?</p>
<p>Gal kas nors į vyresnę grupę eisit?</p>

Motieju norejo i vyresne 3-4 metu grupe ideti. Bet as nesutikau, tai pasake, kad galima ir i maziuku perkelti kur 2-3. Nes musu vakai pagal amziu yra per viduri, tinka ir ten ir ten. Bet mes nutarem neleisti i valdiska darza, tai apsisprendimo problema atkrito.
Atsakyti
Labas rytas,
Sergu, blyn.... Užkimus tai nuo sekmadienio, ale galvojau nieko baisaus, praeis - nu negaliu pakęst vaistų gėrimo.... Rupupai, kosčiu kaip rūkalius, su kiekvienu kostelėjimu žali skrepliai, jau reiks nuvaryt šiandien pas daktarę, kad bent paklausytų.
Patriką operuoja ryt, guldo į skyrių iki pirmadienio. Nusimato smagus savaitgalis blink.gif
Atsakyti

Labas rytas,
Sergu, blyn.... Užkimus tai nuo sekmadienio, ale galvojau nieko baisaus, praeis - nu negaliu pakęst vaistų gėrimo.... Rupupai, kosčiu kaip rūkalius, su kiekvienu kostelėjimu žali skrepliai, jau reiks nuvaryt šiandien pas daktarę, kad bent paklausytų.
Patriką operuoja ryt, guldo į skyrių iki pirmadienio. Nusimato smagus savaitgalis blink.gif

Sveikatos ir sėkmingos operacijos  :4u:  Laikom kumščius  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 06 21, 15:02)

Realiai tai rusiuojam i 5 skyrius, nepatogu buvo pirmais metais, kol pripratau, dabar automatiskai viska atskirai sumetau.

Mes I du skyrius namie rusiuojam. O darbe ne. Tai buna ten pasiimu popieriaus lapa ir galvoju kur mesti. Jau irgi pripratau prie keliu skyriu.
Atsakyti

Mes vakar bare buvom, turbūt ilgai dabar su pana neisiu  :karsta:  Trumpai pasėdėjo už stalo, kol valgė, ir paskui lakstė po visur. Buvo ten 2 salės, lauko terasa, tualetas, tai davėsi ratais po visą teritoriją. Prie kiekvieno staliuko priėjo, labas svetimiems žmonėms pasakė, pašniukštinėjo kas ką valgo. Šoko per vidurį salės, šūkavo, rėkavo, bėgiojo, šokinėjo  :mega_shok:  Į lauką išbėgdavo be megztinio, o vakare jau ganėtinai vėsu buvo. Iš pradžių brolį paleidom paskui ją lakstyt, bet tas greit atsisakė, nes svetimus žmones kalbina, tie irgi atsako, per daug dėmesio ir gėdos jam. Tai jokio poilsio nepatyrėm, vienas valgo, kitas laksto iš paskos  :oh: 

Su sūnum tokio amžiaus buvo lengviau, jis visko bijojo, tai tyliai sėdėdavo nė nekrutėdavo  :lol:​ 

Atsakyti