Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

kol kas viskas gerai ir su akim. Na tokia viena labiau pabrinkusi. Bet nei jis peršalęs nei ką man unsure.gif pamenu tada tai slogą turėjo ir vaistinėj sakė, kad būna taip priedo su akim. Apie ligas kalbant tai jis palyginus su kitais vaikais dar sveikuolis. Aišku nelankė daržo dar šaltuoju metu..tada viskas pasimatys. Bet kol kas realiai turėjo du kartus kosulį kai jau reikėjo brontexo, kelios slogos..ir lyg viskas. Arba nepamenu biggrin.gif Draugų vaikai kas dvi savaites varo..ir sesers unsure.gif kaip nelaukiu rudens..
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 06 24, 11:47)
kol kas viskas gerai ir su akim. Na tokia viena labiau pabrinkusi. Bet nei jis peršalęs nei ką man  unsure.gif  pamenu tada tai slogą turėjo ir vaistinėj sakė, kad būna taip priedo su akim. Apie ligas kalbant tai jis palyginus su kitais vaikais dar sveikuolis. Aišku nelankė daržo dar šaltuoju metu..tada viskas pasimatys. Bet kol kas realiai turėjo du kartus kosulį kai jau reikėjo brontexo, kelios slogos..ir lyg viskas. Arba nepamenu biggrin.gif Draugų vaikai kas dvi savaites varo..ir sesers  unsure.gif  kaip nelaukiu rudens..

Tai gal ir nebus iš sergančių jis smile.gif

dzeuse, kaip judviejų sveikatos?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 24 birželio 2017 - 12:29
Labas,
Semtama, kodel norejai skiepyt nuo vejaraupiu?
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 06 24, 13:50)
Labas,
Semtama, kodel norejai skiepyt nuo vejaraupiu?

Kiek domėjausi, kad šis skiepas yra kartu ir nuo herpes viruso (lūpų pūslelinės). Žmogus užsikrėtęs vėjaraupiais, jau bus nešiotojas ir to herpes viruso. Kuris pasireiškia, kai nusilpsta imunitetas.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 06 24, 16:06)
Kiek domėjausi, kad šis skiepas yra kartu ir nuo herpes viruso (lūpų pūslelinės). Žmogus užsikrėtęs vėjaraupiais, jau bus nešiotojas ir to herpes viruso. Kuris pasireiškia, kai nusilpsta imunitetas.

Bet ar jis visam gyvenimui? nereikia kartoti?
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 06 24, 14:29)
Bet ar jis visam gyvenimui? nereikia kartoti?

Tiek smulkiai dar nesidomejau. Tik turejau omeny, kad per vasaros atostogas reikes suskiepyti. Dabar kai susirgo, tai atkris sis darbas. Siaip ir brangus sie skiepai. Apie 50 euru.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 06 24, 11:28)
dzeuse, kaip judviejų sveikatos?

Adelija sveiksta.
Man nieko gero, ketvirtadieni dalis kraujo atsakymu buvo, pirmadieni paskutiniai ateis, imsiu vyra su savim, daug medicininiu terminu, kad normaliai viska suprasti.
Itaria reumata, bus matyt..
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2017 06 24, 13:45)
Tiek smulkiai dar nesidomejau. Tik turejau omeny, kad per vasaros atostogas reikes suskiepyti. Dabar kai susirgo, tai atkris sis darbas. Siaip ir brangus sie skiepai. Apie 50 euru.

Sveikit.

Pas mus sitas skiepas prie privalomu.
Atsakyti

Beja, kazkada ten kabejo uzrasas: " su netramdomais vaikais - nesilankyti" smile.gif

Oi, tai mūsų nė neįleistų  :lol:

Tai aš tą pačią ir turiu omeny, nežinau oficialiai ar neoficialiai ji vadinama Milano mirksiukas.gif

Kaip tai, juk adresai jų skirtingi, Pas Paolo - S. Daukanto g. 17, Milano - A. Mickevičiaus g. 19  :hmm: 

Aš kavinėse valgau jei ne cepelinus, tai kt bulvinius patiekalus, picerijose - makaronus, azijietiškos virtuvės - spring rolsus (sušių ir visokių traškių kiaulienų nemėgstu taip pat, nebent naminį variantą)  :) 

Atsakyti

Adelija sveiksta.
Man nieko gero, ketvirtadieni dalis kraujo atsakymu buvo, pirmadieni paskutiniai ateis, imsiu vyra su savim, daug medicininiu terminu, kad normaliai viska suprasti.
Itaria reumata, bus matyt..

Laikykis  :4u:​  O su akim kas, dar nenustatė?

Atsakyti

Pas mus šiandien turininga diena buvo. Buvom pasiruošę važiuoti į gamtą, bet ryte lijo, tai nuvažiavom į bazes sūnui uniformos ieškot, buvo paprotinusios kitoj temoj mamos, kur žiūrėt. Uniformos nenupirkom, nes nebuvo jo dydžio, bet palikom telefoną, kai tik atveš, mum paskambins. Ankstesnę siuvom mokyklos rekomenduotoj siuvykloj už 64 eur, pirkti bazėse gatavą vilnonę galima už 25 eur  :bigsmile: , ir kokybė tikrai geresnė, nešiau su savim pernykščią, kad atitaikyt atspalvį, nėra net ką lygint  :victory2:

Paskui nuvažiavom visgi maršrutu Žemoji Panemunė - Kriūkai - Ilguva - Plokščiai - Gelgaudiškis. Tai tas pats kelias, kaip per Panemunės pilis, tik kita Nemuno puse  :bigsmile: Yra pakeliui keli piliakalniai, keli dvarai, 2 pažintiniai takai,  Vaiguvos upė-gatvė įdomi, gražiai sutvarkyta aplinka, ir pagrindinis objektas - Gelgaudiškio dvaras su parku. Parkas vienas didžiausias Lietuvoje, tikrai galima skirti pusdienį viskam apeiti, mes išvažiavę po 12 val tiek laiko neturėjom. Yra piknikui skirtų vietų ir stovyklaviečių. Oras ne super pasitaikė, karts nuo karto lynojo, bet viską pamatėm ir labai smagiai praleidom laiką :super:  Pajudėjus iš Kauno iš ryto būtų galima prijungti dar Simną ir Sudargą, mes anksčiau jau esam buvę, tai šį kartą programą trumpinom, kad grįžt vakarienės laiku  :laugh:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 06 24, 17:21)
 O su akim kas, dar nenustatė?</p>

Apziurejo, nieko nekomentavo, sake, pirmiau palauksim visu atsakymu.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 06 24, 18:20)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71691737" data-time="1498292544">
<div>
<p> Beja, kazkada ten kabejo uzrasas: " su netramdomais vaikais - nesilankyti" vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Oi, tai mūsų nė neįleistų  lotuliukas.gif</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71691830" data-time="1498296452">
<div>
<p>Tai aš tą pačią ir turiu omeny, nežinau oficialiai ar neoficialiai ji vadinama Milano vartotojo įkelta nuotrauka

</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kaip tai, juk adresai jų skirtingi, Pas Paolo - <span>S. Daukanto g. 17, Milano - </span><span>A. Mickevičiaus g. 19  hmm.gif</span><span> </span></p>
<p> </p>
<p><span>Aš kavinėse valgau jei ne cepelinus, tai kt bulvinius patiekalus, picerijose - makaronus, azijietiškos virtuvės - spring rolsus (sušių ir visokių traškių kiaulienų nemėgstu taip pat, nebent naminį variantą)  smile.gif​</span><span> </span></p>

Ta aš apie Karininkų ramovę, kad ten Milano vadinasi mirksiukas.gif
Aš kavinėse valgau viską, ko pati negaminu biggrin.gif
Atsakyti