QUOTE(Aguončikas @ 2017 06 24, 07:21)
Labas rytas, operacijos praėjo sėkmingai, plačiau papasakosiu po ligoninės, kokį antradienį, vakar viskas normaliai buvo, šiandien bus sunkiausia diena, nes jau naktį kėlėsi kelis kartus iš skausmo. Bet vistiek viskas neblogai, tik jau dabar baimė nežmoniška baltiems chalatams, sesutė vakare tik pro palatis kampã atnešè vaistus ir ant spintutės padėjo, greit iš palatos movė, tai verkė nenuraminamas pusvalandį, ir kai pamato rankã su kateteriu, verkia, tai tà rankà laikau pridengtà,
Man Kaune skaniausia pica Karininkù Ramovėj, kur "Trys milžinai" ( "Pas Paolo")
Tai aš tą pačią ir turiu omeny, nežinau oficialiai ar neoficialiai ji vadinama Milano

Sėkmingai atsigaut jums
QUOTE(dontstop @ 2017 06 24, 07:30)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71691257" data-time="1498241939">
<div>
<p>Man nėra skanesnių picų nei Milano picerijoj/Pas Paolo

nuo studentavimo laikų dar. Visokiuose macdonalduose ir pan tai neatsimenu, kada buvau, nevažiuojam ten dėl Aurėjos, nenoriu ir pratint prie tokio maisto, o ir tokiose vietose nebūna jos reikalaujamo patiekalo - sriubos
Net ir nežinau, kur čia skanu labai, Legendoj visai skanu, tik brangu, mano minėtoj Lokio pastogėj skanu būdavo (šiemet dar nebuvom ten).. Aišku skonio reikalas, kas ką mėgsta

</p>
</div>
</blockquote>
<p>Legenda buvo mano darbovietės mėgstama vieta, daug kartų ten ir susirinkimus, ir balius organizuodavo

Buvom ir su vyru be darbo nuėję, į vakarinę programą su koncertu. Na man kažkaip ne itin ten... Pas Paolo ir Milano labai populiarios vietos, negirdėjau neigiamų atsiliepimų, bet man ne itin

Makdonalde ir neturiu ką valgyti, neskanus toks maistas, bet vyras miršta dėl tų burgerių

Man kavinėse būna, kad nėra ką užsisakyti, jei nėra cepelinų

, nes tarkim kepsnių, sriubų, salotų, desertų, picų, burgerių aš nevalgau...</p>
<p>Dar iš tų senesnių laikų, kai vaikas buvo tik vienas ir kiek paaugęs, ir leisdavo kur nueiti, tai mum patikdavo su vyru tokios vietos: Seni vartai - dėl gruzinų virtuvės, labai skanūs chačapuriai ir visa kita, ką ragavom

, Portofino - padori vieta, mum nuo namų labai netoli, ir Piccola Italia - labai jaukus restoranas, gražiai pateikiamas skanus maistas, puikus aptarnavimas

</p>
Nebuvau nei vienam iš šitų

tiksliau senuose vartuose buvau, bet ne valgyt
Eh apie maistą šnekam, o aš jau 4 diena praktiškai ant bado dietos. Lievos Joninės šiemet tikrai, vyro gimtadienis, nedarom jokio baliaus, nesinori užkrėst šita nesąmone
O tai ką tu mėgsti valgyt? Cepelinus tik?
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 06 24, 09:58)
Labas rytas. Vyras nabagas darbuojasi su remontu (perremontuoja remontą kitam bute, kad teisman nepaduodų boba durna

), o mes kiurksom namie prisivalgę bandelių su šokoladu
turiu klausimą dėl akių. Kajus atsikėlė su traiškanom padžiūvusiom. Pamenu turėjo tokį reikalą kadais, padėjo lašiukai ocuheel. Gal buvo kažkurios vaikui? Ar gali dar šalia kažkas išlįsti? Kol kas nieko jam. Lašinsiu du kartus po lašiuką. Nors rašo kad tik nuo 6 metų tris kartus lašint. Bet pamenu padėjo tie mums..kiba iš daržo parnešė zarazą kažkokią
Traiškanotom akim pavalyt ramunėlių arbata. Arba lašiukai, bet jau su gydytojos nurodymu. Nepamenu pavadinimo, kokius mes lašinom, bet ne šitus, kur paminėjai. Mums buvo toks virusas, sloga + akys. Sako ir nuo slogos dažnai į akis nueina. Bet ir dažnas virusas toks daržely. Stebėk tu jį