Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 06 27, 08:09)
Kodėl taip anksti nutraukėt? Ar atostogos ten?
Vakar nuėjau į daržą paimti botų. Ogi nėra biggrin.gif ryškiai uždėjo kitam vaikui (nes tada buvo lauke visi ir paliję) ir apsimetė kerpėm..nu ką darysi..bet man nelabai patiko tas, nes mums jų būtų prireikę manau..nusimato lietūs nemaži

Aš pati išeinu liepą atostogų. Tai ir mažės neleisiu. Rugpjūtį dar vyras atostogaus, gal seneliai truputį padės. Taip pratempsim vasarą. O nuo rugsėjo jau eis į kitą darželį.

Mane irgi būtų supykdę, jei šitaip. Aš jaučiu vis tiek būčiau pasiėmusi.
Atsakyti

Dontstop, o ką išrašė jums kai traiškanojo akys? Kažkokių stipresnių lašų? Kraują darė?

Pavadinimo jau neatgaminsiu, bet taip, išrašė stipresnių, receptinių, lašinti ir į akį, ir į ausį (nes su ausim traiškanojimas buvo susijęs). Tobrex irgi vartojom, abiem vaikam  :4u: Ir kraują darė, ir pasėlį dar...

Kaip šiandien Kajus? Yra kokių negerų simptomų?

Vakar nuėjau į daržą paimti botų. Ogi nėra biggrin.gifryškiai uždėjo kitam vaikui (nes tada buvo lauke visi ir paliję) ir apsimetė kerpėm..nu ką darysi..bet man nelabai patiko tas, nes mums jų būtų prireikę manau..nusimato lietūs nemaži

Turi grąžint  :4u:

Aš tai pasakiau mūsų auklėtojom, kad gali imti mūsų atsarginius rūbus ir pampius, ir visą kitą, jei kuriam vaikui prireiks. Sūnaus būdavo irgi paskolindavom, na kažkaip grąžindavo tvarkingai  :)  Bet tai aš nunešiau į daržą į atsarginius jau išaugtus rūbus, kurių taip ar taip nebenaudojam, tai negaila  :irnesakyk:

Mum liko kelios dienos darželio, ir pertrauka iki rugsėjo...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 27 birželio 2017 - 09:08
QUOTE(semtama @ 2017 06 27, 08:38)
Ir ką tada darot? Antibiotikai?  unsure.gif

Aguončikai - kaip sekasi atsigauti po operacijos? Turbūt jau namuose?  ax.gif

Aš šiandien surinkau daiktus iš mažės darželio. Taigi, kaip ir baigėm reikalus su privačiais darželiais. Tikiuosi valstybiniam rudeni bus geriau arba bent jau neblogiau.

Tai duodu Ibuprofeno nuo skausmo ir gydom slogą, buvo dar išrašę lašiukų nuo ausų skausmo, bet nelašinau. Kai ima sloga mažėt ir skausmas ausų praeina.
Atsakyti
QUOTE(ale-ruta @ 2017 06 27, 09:30)
Tai duodu Ibuprofeno nuo skausmo ir gydom slogą, buvo dar išrašę lašiukų nuo ausų skausmo, bet nelašinau. Kai ima sloga mažėt ir skausmas ausų praeina.

Tai jums gerai. Mums paprastai ausų skausmai baigiasi antibiotikais unsure.gif
Atsakyti
labas,
Mano dukrai dažnai būna paskauda ausis, bet būtent pučiant nosį. o pučia ji netaisyklingai, matyt dėl to. reikia pūsti po vieną šnervę, ji abi iš karto.

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 06 27, 09:05)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71695839" data-time="1498541040">
<div>
<p>Dontstop, o ką išrašė jums kai traiškanojo akys? Kažkokių stipresnių lašų? Kraują darė?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Pavadinimo jau neatgaminsiu, bet taip, išrašė stipresnių, receptinių, lašinti ir į akį, ir į ausį (nes su ausim traiškanojimas buvo susijęs). Tobrex irgi vartojom, abiem vaikam  4u.gif Ir kraują darė, ir pasėlį dar...</p>
<p>Kaip šiandien Kajus? Yra kokių negerų simptomų?</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71695902" data-time="1498543777">
<div>
<p>Vakar nuėjau į daržą paimti botų. Ogi nėra vartotojo įkelta nuotraukaryškiai uždėjo kitam vaikui (nes tada buvo lauke visi ir paliję) ir apsimetė kerpėm..nu ką darysi..bet man nelabai patiko tas, nes mums jų būtų prireikę manau..nusimato lietūs nemaži</p>
</div>
</blockquote>
<p>Turi grąžint  4u.gif</p>
<p>Aš tai pasakiau mūsų auklėtojom, kad gali imti mūsų atsarginius rūbus ir pampius, ir visą kitą, jei kuriam vaikui prireiks. Sūnaus būdavo irgi paskolindavom, na kažkaip grąžindavo tvarkingai  smile.gif  Bet tai aš nunešiau į daržą į atsarginius jau išaugtus rūbus, kurių taip ar taip nebenaudojam, tai negaila  irnesakyk.gif</p>
<p> </p>
<p>Mum liko kelios dienos darželio, ir pertrauka iki rugsėjo...</p>

dėl tų botų tai jos aišku neprisipažino biggrin.gif nu bala nematė..
Kajus normaliai. Tik rodo kelias dalis tempos. Iš po nakties akys nekažką buvo, bet dabar dienos eigoje visai nepūliuoja..tai va ir nesuprasi.. Bet nueisim pas gydytoją šiandien dėl viso pikto
Atsakyti

dėl tų botų tai jos aišku neprisipažino biggrin.gifnu bala nematė..
Kajus normaliai. Tik rodo kelias dalis tempos. Iš po nakties akys nekažką buvo, bet dabar dienos eigoje visai nepūliuoja..tai va ir nesuprasi.. Bet nueisim pas gydytoją šiandien dėl viso pikto

Tai gal netyčia atidavė kitam vaikui, gal tyčia, bet juk turi grąžint  :hmm: Aš tai skambtelčiau į grupę, paklausčiau, ar neatsirado, juk jum reikalingi jie bus kelionėje  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 06 27, 10:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71696114" data-time="1498550172"><div><p>dėl tų botų tai jos aišku neprisipažino vartotojo įkelta nuotraukanu bala nematė..
Kajus normaliai. Tik rodo kelias dalis tempos. Iš po nakties akys nekažką buvo, bet dabar dienos eigoje visai nepūliuoja..tai va ir nesuprasi.. Bet nueisim pas gydytoją šiandien dėl viso pikto</p></div></blockquote><p>Tai gal netyčia atidavė kitam vaikui, gal tyčia, bet juk turi grąžint  hmm.gif Aš tai skambtelčiau į grupę, paklausčiau, ar neatsirado, juk jum reikalingi jie bus kelionėje  unsure.gif​ </p>

dzn, įdėsiu daugiau atsarginių porų. Per patį lietų specialiai gal ir nebūsim. Noriu pasaugoti jį nuo tų peršalimų. Tik va man gerklė parėjo jau..
Atsakyti
pasipuošėm vadinasi šiandien :/ buvom pas senelius ir Kajus pylė tiesiai į lovos kojūgalį :/ tarp akių didelis mėlynas kalnas dabar. Atrodo kaip gnomikas. Nu taip skauda žiūrėt verysad.gif
gavo lašų į akis, kraujas nėra blogas, leukocitų ir dar kažko ten čiut virš normos. Stebėti tik sakė.
Dar bajeris pasirodo, kad vis dėlto viešbutis neužsakytas biggrin.gif užsakėm iš naujo.
Ir dviejų metų topas - šiandien Kajus per pietus išprašė mane lauk ir pareiškė, kad nori miegoti su TĖČIU. bigsmile.gif Dabar jau tikiu stebuklais bigsmile.gif dabar va vėl su tėčiu migdosi. Negaliu patikėti biggrin.gif nebereiks rikdyti ir man atseit eiti 'pienuko'..jėė
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 06 27, 22:43)
Ir dviejų metų topas - šiandien Kajus per pietus išprašė mane lauk ir pareiškė, kad nori miegoti su TĖČIU.  bigsmile.gif  Dabar jau tikiu stebuklais  bigsmile.gif  dabar va vėl su tėčiu migdosi. Negaliu patikėti biggrin.gif nebereiks rikdyti ir man atseit eiti 'pienuko'..jėė

Aš niekaip nesugalvoju, kaip įkalbėt Joną, kad jau laikas jam užmigt pačiam, kaip sesei... bet jis niekaip, iškart prasideda mam pažiūrėk koks aš mažas, aš labai mažas, aš tik su tavim miegosiu...
Atsakyti
QUOTE(ale-ruta @ 2017 06 27, 22:10)
Aš niekaip nesugalvoju, kaip įkalbėt Joną, kad jau laikas jam užmigt pačiam, kaip sesei... bet jis niekaip, iškart prasideda mam pažiūrėk koks aš mažas, aš labai mažas, aš tik su tavim miegosiu...

ai apie tokį levelį dar negalvoju biggrin.gif aš ir taip apakus dėl tėčio. Nejau tikrai ateina tas laikas, kai tėvas bus pirmoj vietoj bigsmile.gif penkis kartus klausiau jo ar tikrai tikrai tikrai nenori mamos biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 06 27, 21:43)
pasipuošėm vadinasi šiandien :/ buvom pas senelius ir Kajus pylė tiesiai į lovos kojūgalį :/ tarp akių didelis mėlynas kalnas dabar. Atrodo kaip gnomikas. Nu taip skauda žiūrėt verysad.gif
gavo lašų į akis, kraujas nėra blogas, leukocitų ir dar kažko ten čiut virš normos. Stebėti tik sakė.
Dar bajeris pasirodo, kad vis dėlto viešbutis neužsakytas biggrin.gif užsakėm iš naujo.
Ir dviejų metų topas - šiandien Kajus per pietus išprašė mane lauk ir pareiškė, kad nori miegoti su TĖČIU.  bigsmile.gif  Dabar jau tikiu stebuklais  bigsmile.gif  dabar va vėl su tėčiu migdosi. Negaliu patikėti biggrin.gif nebereiks rikdyti ir man atseit eiti 'pienuko'..jėė

ojej koks "gražus" važiuos atostogaut biggrin.gif tai jau šiandien išvažiuojat?
Liuks dėl migdymosi mirksiukas.gif

QUOTE(ale-ruta @ 2017 06 27, 22:10)

Aš irgi apie tokius dalykus nesvajoju, man pilnai užtenka, kad išmiega visą naktį, ir kad daugmaž savo lovytėj miega, jau visi kartu tryse miegam smile.gif
Atsakyti