QUOTE(dontstop @ 2017 06 30, 06:23)
Dzeuse, kaip sveikatos reikalai?
Adelija baigus antibiotikus pasveiko, grizo i vezes.
O man si vasara suknista..
Skyre gydytoja prednizolona ir nuo skausmo vaistu, nes plinta vis i kitus kaulus, rytais vos nezliumbdama keliuos..
Skauda ir sutines jau visas menuo pirstas didysis(aciu D bent kaires rankos), bet man Adelija vis tiek ji uzkliuna n kartu per diena..
P e d a s stipriai skauda, riesa ir peti hormonai 'apramino'.
Parase siuntima pas reumatologa, apskambinau kelis, talonai gruodi, sausi. Ejau vel pas gydytoja, paskambino su vienu susitare, kad priims kita ketvirtadieni, vaziuosiu i kita miesta, toliau biski.
Jeigu nebutu prieme niekas, butu guldzius i reumatologijos klinika irgi tolokai nuo namu. Bet kad sitas sutiko apziuret, tai namie esu.
Vyras sako, geriau butu pagulde ir istyre kaip reikiant.
Tai va, gerai, kad neturiu pasaliniu kokiu rupesciu ar fiziniu darbu, tai dar dar.. bet va vakar tvarkiau spinta, perrinkau rubus Adelijos, pries atostogas buvau sujaukus skyrius. Batus musu visu tvarkiau. Nakti ojezaujezau, toks pedu ir pirsto skausmas...
Kraujo tyrimai nera labai blogi, bet kai turiu issetine, tai organizmas savaip reaguoja matyt, nes pvz., kai gydziaus pylori kaip blogai jauciaus, o vyrui kaip niekur nieko..
Jogaile atrodo biski padykus ir judri.

Maniske namuos visokia buna, negaliu ramia vadinti, megeja oziuotis, zyzti vis dar, verkslenti nezinia ko..
Sveciuos dazniausiai ramiai elgiasi, nauja, idomu, kitu vaiku zaislu randa. Sveciavomes pas Melka Lietuvoj, tai Adelijos ne girdet neveik nebuvo, juru kiaulytes, arkliukas suptis, siaip po buta slampinejo.
Motiejus irgi ramus Azazellos.
Namuos visi atsiskleidzia, mamos pasonej.
Mano seses vyresnysis ir isaukletas, ir mandagus prie svetimu, ziuriu ir pakalbeti moka su vyresniais. Namie atrodo, kad jis miske auges ir metu ne 9, o 5.