Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sveikos,
As su tokiom naujienom, kad vakar pas mus atkeliavo ankstukė dukrytė Danielė wub.gif nors tik 34sav, bet gime stipri ir sveika - 3015g ir 50cm 4u.gif Neprireike ir inkubatoriaus, apžiūrėjo ir atidavė man iš kart. Beje pagimdžiau pati rolleyes.gif
Atsakyti

Sima_1, didžiausi sveikinimai mamytei ir dukrytei :yahoo:

Tai gal jus ir paleis greit? Svoris juk tikrai geras? :)

Kaip tavo savijauta?

Ar sesės susitiko jau, kaip Aurėja reagavo? :wub:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 10 23, 10:43)
<p><strong>Sima_1</strong>, didžiausi sveikinimai mamytei ir dukrytei yahoo.gif
</p><p>Tai gal jus ir paleis greit? Svoris juk tikrai geras? smile.gif
</p><p>Kaip tavo savijauta?
</p><p>Ar sesės susitiko jau, kaip Aurėja reagavo? wub.gif
</p>

Laukiam seses, tuoj atvažiuos susipažint biggrin.gif
Aš gerai visai, nepalyginus geriau nei po cp.
Kaip greit paleis bus matyt, kaip maitinsis, svoris augs, geltos ir kt rodiklių, sunku ką prognozuot.
Aciu ;)
Atsakyti
Sveikinu Sima. 4u.gif
Kaip mano mama buna sako, man nereikia draugiu, turiu dvi dukras.
Paaugs, turesi ir tu drauges iki gyvenimo galo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 10 23, 10:02)
Sveikos,
As su tokiom naujienom, kad vakar pas mus atkeliavo ankstukė dukrytė Danielė wub.gif nors tik 34sav, bet gime stipri ir sveika - 3015g ir 50cm 4u.gif Neprireike ir inkubatoriaus, apžiūrėjo ir atidavė man iš kart. Beje pagimdžiau pati rolleyes.gif

Sima1 - sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tikrai, kad didelė pagal amžių. Net nepasakyčiau, kad anksčiau gimus. Su tokiais rodikliais tuoj važiuosit namo rolleyes.gif
Labai gražus vardas wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Sveikinu! wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Sveikinimai dideliausi. Papasakok issamiau viska kai atsigausi smile.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2018 10 22, 23:17)
Kokiam čia kaime?  unsure.gif

Veprių
QUOTE(sima_1 @ 2018 10 23, 11:02)
Sveikos,

Sveikinimai wub.gif Visai nemaža pagal savaites, mano dukra laiku gimė 3090 g ir 51 cm. Linkiu kuo grečiau sugrįžti į namus. Kaip Aurėja reaguoja į sesytę?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2018 10 24, 11:24)
Sveikinimai dideliausi. Papasakok issamiau viska kai atsigausi smile.gif

Aciu visoms ;)

Taigi jei trumpai istorija tokia - nakti is sestadienio i sekmadieni uzejo skausmai lengvi, per daug nesureiksminau, tik pagalvojau, kad tases dar esu nesusidejus. Ryte atsikelus nubego vandenys. Tada jau ne juokas buvo. Islekiau su greitaja i klinikas, vyras liko namie su Aureja, sveciuose dar jo sunenas buvo. Klinikose patikrino, tikrai veikla vyksta, saremiai. Suleido vaistu plauciam subrandinti, man dave tableciu, kad stabdyt saremius, reikejo islaukti para, ka ir pavyko padaryti. Na o paskui jau prasidejo, bet su epiduru buvo tikrai geriau. Gimus ivertino gerai, nereikejo vezti niekur stebejimui, iskart man atidave. Vakar tik panele buvo isvezta pasisildyt po lempom.
Zodziu gimdymas netiketas ir nelabai kada spejau ka suvokti smile.gif

QUOTE(relita @ 2018 10 24, 15:42)

Sveikinimai  wub.gif Visai nemaža pagal savaites, mano dukra laiku gimė 3090 g ir 51 cm. Linkiu kuo grečiau sugrįžti į namus. Kaip Aurėja reaguoja į sesytę?

Taip, kaip 34sav ji nemaza. Aurejai baisiai rupi leliukas, kasdien lanko po du kartus jei tik iseina, glosto, buciuoja, nori palaikyti, padeti viska daryti ;) neidomu tik kad ji miega biggrin.gif
Atsakyti
Sima1 - ir kaip auga mazoji? Ar auga svoris? Kaip sekasi maitinti? Kiek zinau, ankstukams svarbiausia ir sunkiausia ismokti valgyti. Tada jau buna viskas paprasciau.

Mes ryt dukras isvezam pas senelius iki lapkricio. Nusprendziau padaryti atostogas. Siais mokslo metais intensyviai lanko darzeli, kad net man pagailo.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 10 28, 09:51)
Sima1 - ir kaip auga mazoji? Ar auga svoris? Kaip sekasi maitinti?  Kiek zinau,  ankstukams svarbiausia ir sunkiausia ismokti valgyti.  Tada jau buna viskas paprasciau.

Mes ryt dukras isvezam pas senelius iki lapkricio.  Nusprendziau padaryti atostogas.  Siais mokslo metais intensyviai lanko darzeli,  kad net man pagailo.

Mažoji gerai, iš žandų panašu, kad soti ir laiminga smile.gif kasdien nesveria, svarbiausia tuštinasi, šlapinasi. Maitinti sekasi gerai, iškart ėmė krūtį, nebuvo bėdų su tuo, įsisiurbė kaip siurbėlytė biggrin.gif O šiaip viskas gerai, pavalgo ir miega, ramus leliukas, kas man yra labai neįprasta smile.gif
Atsakyti