<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="72489693" data-time="1566756852">
<div>
<p>Mes penktadienį pas mano sesę į Vilnių važiavom ir grįžom šiandien🙂
Penktadienį palikom daiktus pas mano sesę (nes jai mama mėsos ir panašiai pridėjo, tai nelaikė mašinoj iki vakaro) ir iškeliavom į miestą. Aplankėm Gedimino pilį (šventės proga bilietai žymiai pigiau); Kostas bijo aukščio, tai užvilioję į viršų, pažadėjom, kad nuo kalno nusileisim funikulieriumi, jei nulips laiptais nezyzdamas 😁 Paskui pro Katedrą nuėjom į Žaislų muziejų, pažaidėm ir su miegančia Agne ant rankų 3 troleibuso stotelės parėjom į mašiną ir pas sesę. Pavalgėm ir jau su visa jos šeima (prisijungė ir vyro sesė) ėjom į koncertą Katedros aikštėje vaikams koncertas buvo dzin, bet matėm daug nusileidžiančių lėktuvų, skraidė dronai, sraigtasparnis, tai žiūrėjo išsižioję 😁 Mačiau ir berniuką, kuris tiesiog sėdėjo ant žemės ir skaitė knygą, kol jo tėvai koncerto klausėsi 😁
Šeštadienį apvaikščiojom Senamiestį, Užupį, Bernardinų sodą ir žaidimo aikštelėje ilgokai prabuvome, o vakare mano vyro gimtadienį su tortu ir vynu atšventėme 🙂
Šiandien visi (ir sesės šeima) buvom Trakuose aš irgi pirmą kartą, tai l abai įdomu ir patiko, bet žmonių daugybė 🙂 Trakuose su sese atsisveikinome ir namo Agnė tik likus 2km iki namų pabudo 😁
Nuo antradienio Kostas jau pradeda repetuoti Rugsėjo 1-osios šventei, nes visgi bus pirmokas 🙂 Ir man antradienį į darbo biržą, bet nelabai yra darbo, kuris man tiktų ir patiktų, tai nelabai ko ir tikiuosi 😁 Tuo labiau, kad esu pasiryžusi vieną renginį mokykloje suorganizuoti rugsėjo mėnesio pabaigoje, tai šitam irgi laiko reikia skirti 🙂</p>
</div>
</blockquote>
<p><strong>IruteB</strong>, smagi jūsų išvyka gavosi

Ar paragavot Trakuose kibinų?

</p>
<p> </p>
<p>Ką tu toj darbo biržoj pasakoji? Ko ten klausinėja? Ar duoda kokius pasiūlymus, ar laukia tavo ataskaitos, kaip ieškaisi darbo? Aš taip bijojau eiti antrą kartą, bet išdrįsau prisipažinti, kad darbo neieškau, nes lankau kursus ir nematau jokios prasmės dabar kandidatuoti ten, kur be sertifikato nė nežiūrės. Gal man papuolė supratinga konsultantė, nes nieko nesakė ir kitam kartui užrašė tik po kelių mėnesių

</p>
<p> </p>
<p>Kokį renginį organizuosi?

</p>
Gera ir maniškė konsultantė, o ryt apsilankyti reikia, nes viena iš pageidaujamų darbo vietų esu įrašius mokytojo padėjėjo, tai gal jau bus atsiradę tokių skelbimų (kol kas nėra) 🙂
Renginys bus Naminių gyvūnėlių paroda 🙂