Nesuk sau galvos, A.Alta šįvakar padaugino to savo šampaniečio

Labas rytas.
Dusia, tokiam amziuj kotiko nezinoti https://www.google.l...t&client=safari
nu kokia nuostabi ziema uzejo, vakar taip smagiai nuo kalnu paslidinejom. kalnai aisku tik pavadinimas, bet procesas nuostabus
Siemet labai skanu padariau avieciu vyna, irgi galvis neskauda, sausas, kvapnus. pernai baltu vynuogiu buvo, irgi neblogas, bet muskatas gal perstipriai jautesi

AA klausausi Queen tik be šampaneco

Luety neduok die tavo aplinkoje susirgtu kaip mano mama sirgo.... niekam nelinkiu lapkriti susirgo balandį tik pradėjo atsigaudinėti .. taip kad nesakyk kad žmonės serga lengvai.
O visa kita palaikau Ex nenoriu kišti smegendėžėn to ko pakeisti negali.
Skiepijausi nes mačiau kaip mama sirgo ir plius norėjau atostogų. Mano mama skiepijosi nes bijojo vėl sirgti o ką ką ji jau tikrai žino tai nepaneigsi.
MB sesers vyrui teigiamas o jie gyvena su uošviais .... duok die lengvai persirgtų....
Pou širduke čiupk

Statistika ..... na nuo dūšios galiu pasakyti, kad tai viena iš melo rūšių kaip noriu taip pakrepsiu tik labai labai tikiu su corone to nedaro....
Jamu kavos

Papildyta:
Oho prašom receptą baltų vynuogių ar naudoji pridėtines mieles ar naudoji nuskaidrintojus? O muskata dėjai ar čia poskonis išėjo ?
Labos
Papildyta:
Oho prašom receptą baltų vynuogių ar naudoji pridėtines mieles ar naudoji nuskaidrintojus? O muskata dėjai ar čia poskonis išėjo ?
recepto kaip ir nera, viskas eksperimento budu. vynuoges sutryniau, turiu cukringumo matuokli toki pludureli, paskaiciavau, kiek cukraus prideti norimam stiprumui, mieles naturalios nuo uogu, nuskaidrintoju nenaudoju. muskatas nuo veisles. pernai vynuogiu buvo tiek, kad nesuvalgem niekaip. aisku pakartoti identiskai negaleciau, nes vynmedziai visi skirtingi, tai gaunasi kaip gaunasi.
beje, pazistama gyvena moldovoj, tai jie fermentuoja vyna atviru budu, backoj pridengtoj, sake vis paragauja to sampaniuko, kai nusprendzia, kad jau geras, tada i rusi, tik neissiaiskinau, kaip fermentacija uzbaigia, reiks kada i svecius ir praeiti mokymus gal 😊
Vaje ,ziurekit ,humusas naudojamas zmonems gydyt.Pernai prisipirkau visokiu naujovisku isradimu augalams ,ten nemazai tos humuso rugsties.
Cia toks net man makabriskas pastebejimas

Dėkui Ingrida už kavą

Muka , vaje tave vynas metė? Tvarkykis virškinimą

Naminio vyno nebegaminu, niekas nebegeria ...
AA ainu mokytis zologijos

Sninga Kaune, gerai kad šiandien vairuoti nereikia. Vakar apvažiavau pusę miesto , susirinkau , susitvarkiau ir tt.
Queen gerbėjos ar matėt filmą Rapsodiją ? Man visai patiko .
Nežinau kodėl Lietuvoj Ozarko įkelta tik 7 serijos? Nervina , nežinau pabaigos ...
PS skubančioms , pasakysiu labai gerą rytinį ritualą, jogos trenerė mokė . Atsikėlus iki tuliko einam ant pirštų , nuo tuliko iki virtuvės ant kulnų . Tada išgeriame stiklinę šilto vandens ir padarom pilvo teliuškavimo pratimuką 3 kartus . Orą iškvepiam - pilvą įtraukiam ir tada pastumdom pirmys atlgal . Pamankštinam savo žanyną .
Gražios dienos


Papildyta:
Oho prašom receptą baltų vynuogių ar naudoji pridėtines mieles ar naudoji nuskaidrintojus? O muskata dėjai ar čia poskonis išėjo ?</p></div></blockquote><p>recepto kaip ir nera, viskas eksperimento budu. vynuoges sutryniau, turiu cukringumo matuokli toki pludureli, paskaiciavau, kiek cukraus prideti norimam stiprumui, mieles naturalios nuo uogu, nuskaidrintoju nenaudoju. muskatas nuo veisles. pernai vynuogiu buvo tiek, kad nesuvalgem niekaip. aisku pakartoti identiskai negaleciau, nes vynmedziai visi skirtingi, tai gaunasi kaip gaunasi. </p><p>beje, pazistama gyvena moldovoj, tai jie fermentuoja vyna atviru budu, backoj pridengtoj, sake vis paragauja to sampaniuko, kai nusprendzia, kad jau geras, tada i rusi, tik neissiaiskinau, kaip fermentacija uzbaigia, reiks kada i svecius ir praeiti mokymus gal 😊</p>
MB kažkaip sunkiai sekais su tuo cukringumo matuokliu


Dusia koks teliuškavimas pilvas net neįsitraukia
