QUOTE(Pou @ 2022 02 01, 14:17)
<p>Aš juk visai ne apie GP. Ten tiek klaidų padaryta.</p><p>Jei reiktų vakcinuotis dėl kažkokio popieriaus, niekada to nedaryčiau. </p><p>Dusia, šiaip, kiek mirštama nuo skiepų, taip pat skaičiuojama. Ir skrodimai daromi. Aš nieko neabsoliutinu, bet ir neneigiu.</p><p>Palyginimą siūliau mirštančių nuo Covid vakcinuotų ir ne. O ne mirštančių nuo vakcinos. Gal klaidinančiai išsireiškiau.</p><p>Neklystančių nėra. Aš tik prieš informacijos selektyvumą.</p><p></p><p></p><p></p><p></p>
Konkreciai mirusiu nuo covido skrodimai nedaromi,jie buvo uzdrausti dar verygos ir iki siol pakeitimai nepriimti.
Konkreciai UK paskaiciuota ir isviesinta,kad vektoriniai skiepai,pilnai neistirti,esantus tyrimo fazeje iki 2023m ir jie atnese daugiau zalos,negu naudos.Tai yra oficiali statistika.Lietuva neveda statistikos atskirai skiepytiems ir ne,arba,jei veda,tai slepia.Uk yra oficialiai paskelbta gov.uk puslapyje apie ta diferenciavima,net pagal metu grupes kas 10 metu,pvz.30-40 grupej,40-50 grupej.Vaiku mirstamumas nuo kovid yra 4 nuliai po kablelio,bendras mirstamumas nesiekia 1 procento,didziausias mirstamumas zmoniu grupej nuo 80 ir vyresni.Jie visi turi papaildomu pavojingu susirgimu .Tokiame amziuje jau nera sveiku.Salyginai.
Mirtingumo vakcinuotu ar ne Uk nemaciau,tik sergamumas,o sergamumas rodo,jog siuo metu,ypac po boosterio,sergamumas vakcinuotu tarpe daug didesnis ir sunkesni.
Bet,neatmetu prielaidos,kad ststistika kazkiek yra falsifikuojama visose salyse.Kiek?geras klausimas,kiek sazininga vyriausybe.Uzkratas nera toks baisus,kaip ji parodo ziniasklaida,kasdiena sedama baime visur,tv,laikrasciai,filmukai ir t.t.Zmoniu suskaldymas valdziai svarbus,juodinant nesivakcinuojancius,stengiantis juos palauzt,kad jie skiepytusi.Loginio patareju mastymo nerasta,patarejais tempa lojalus net rezidentai,kaip Strioga.Kai paklausai kalbu,kartais nusisaut norisi paklausius,kad supratai,jog nieko nesupratai.Nepateisinu prievartos,netikiu valdzios gerumu ir rupesciu zmonemis,nes sveikatos ministrai visur beveik ne medikai.Politikai gydo zmones,mediku nebereikia.Auuu,ar dar jums neaisku.Vektorines vakcinos neistirtos,jos bandymo stadijose iki 2023m.Valdzia zlugdo konstitucines teises zmoniu.Jums normalu?Teise,nueit i kirpykla,i opera,i parduotuve?Jei as esu neatsakinga piliete pagal juos,tai mano asmeninis reikalas,as susirgsiu,numirsiu.Bet mano teise rinktis ,ar gydymas nuo vienos ar kitos ligos man yra priimtinas,tai tik mano teise.Zmones,susirge veziu irgi ne visi renkasi chemine terapija ar svitinima ir yra mase zmoniu,kad jie pasveiksta surade savo buda.Kodel tai vykdo visame 190 saliu valdantieji liberai esantys beveik visu saliu parlamentuose valdzioje siuo metu.?Daud daug ir dar daugiau klausimu,kurie verte mane ieskot atsakymu iki depresijos.Bet as issiaiskinau sau tai,suradau bendraminciu,issikapsciau is depresijos,kai viskas atsistojo i savo vietas.Liko tik is naujo paziuret i santyki su Dievu,ne su religija,ne su vatikanine religija,bet betarpiskai su Dievu,su savuoju as.
To linkiu ir visai zmonijai,kuri nukentejo ar dar nukentes nuo valdziu savivales.
Bukit sveikos.Ne piktos,klausykit ne proto,bet sirdies,nes joje yra dalele kurejo.Proto atejusi mintis jau gali but iskreipta erdveje,o sirdyje ji gyva ir gryna,bet reikia mokytis tai girdet,suprast.Mokausi po truputi.Kiek as perskiaciau,isklausiau visko per pastaruosius du metus,tiiek nebuvau susipazinus per visa savo gyvenima.Aciu pensininkes amziuj,kai turejau daug laiko tam.Dirbanciam tai neimanoma.Todel ir gailiu visu,kurie sutiko be salygiskai ir susibade.Bet tai vel,kiekvieno teise rinktis.Svarbu,kad liktume sveiki ir nesusiskalde.Myliu visas,dziugu,kai jus sveikos,liudna,kai sergat,bet bukim visos savaip laimingos.Nesipykim.