Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 02, 12:48)
Jo ,cia per ankstesne krize ,kai buvo ,is pradziu lenkai visas pirkejas is litwos kohankom vadino ,paskui kai jau antpludis uzejo kazkodel kohankos kurwom tapo. biggrin.gif
Siuose krastuose analogiskai turkijos ekonomika remiama.Ten irgi viskas pigiau .

Ai, nežinau, kaip ten ką vadina, bet va Kauflande vietinė senjorė kaip geranoriškai puolė padėt daržoves pasisvert - biškį nesusigaudėm iš karto biggrin.gif
Jo, gerai turėt gerus kaimynus, ypač kai jie taip visai netoli, kaip kad mums rolleyes.gif
Atsakyti
Ziurekit tik taplieriskaja W legalizavo ir galima ta zodi be cenzuros papostint biggrin.gif
Waje ,lenkijoje netik virusas nepuola ,bet ir pilieciai geru manieru nepamirso.
https://www.youtube....h?v=BY6Zd-_1fmw
Nezinau ar buvo mineta lietuvoje ,bet lenkai uz savo isitikinimus moka pakovot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 vasario 2022 - 13:15

Luety, Dusia puikiausiai atsakė.

Atsakyti
Ex ne gydymui o daržovėm galvoju gal geriau koks raugas, nei išnešioti humusą po lysves ir paskui sumalti su kultivatoriumi.
Atsakyti
Aha,ilgai aiskinausi,ir issiaiskinau,kad nelegalus sitas herbas.Pasirodo,net Lietuvos spauda jau tai nagrinejo,bet,kai Grybes laikais Lietuva paverte korporacia,tada ir seimininku simbolius pridejo prie herbo ir mulkina tauta.
https://www.alfa.lt/...aliais-vyciais/
O simboliai daug ka reskia ir negalvokit,kad cia tik siaip sau viskas.
Vsio,atsipalaiduoju.Ikvepiu giliai.Einu ikalt,kad visai stresa nuimt.Negaliu ziuret i tuos balbokus salia Vycio,kerta per kojas iskart.Nu durna,ale ka padarysi,dar yra patriotiskumo liekanu,rudimentas siais laikais matyt,nes didesniai daliai zmoniu viskas pfk.
Pas mus brangsta maistas,bet va Lietuviska pensija padidejo net 42 eurais.Ir is kur tas gerumas valdzios biggrin.gif biggrin.gif bet manes nenupirks. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Luety 4u.gif
Kovotoja Tu pas mus .

Muka raugas labai gerai yra palaistyti auglaus . Apie arbatėlę rašiusi ne kartą , ten dedasi humuso. Dilgynių raugu nelaistau , man nereikia nitratų savose daržovėse . O be to smarvė baisi smile.gif Aš kai jautri kvapams .
Na ką - korona baigėsi . Nauja tema , karas biggrin.gif
Vandens ir grikių nusipirkot ?
Atsakyti
Luety , na ar reikia kovot su tais vienaragiais ir grifonais dabar?Ir sitas tavo piktinimasis ,tai atleisk joks patriotizmas.Tu gi lyg gyveni multikulturineje terpeje ,visgi tai turetu tave kazkiek veikti.Nes veikia,pati ant saves jauciu.
Geriausiai nitratus is dirvos nutraukia piktzoles.Bulgarai nesupranta ,ko as nelaikau juodos zemes ,cia neiprasta darza zalesni laikyt.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 02 02, 09:50)
Queen gerbėjos ar matėt filmą Rapsodiją ? Man visai patiko

Man laaabai patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 02 02, 12:47)
Ale įsivaizduoju, kaip mes užknisam vietinius – per mūsų pilnus vežimus kiek aniems laiko eilėse stovėt reikia biggrin.gif

Aš irgi kažkada pagalvojau, kad pasienio lenkai užsiknisę turėtų
būt tiek parkinge vietų beieškant, tiek eilėse stovint smile.gif
Atsakyti

Važiuočiau ir aš pas lenkus ką nors nupirkt, paremt kaimynus. Tik nežinau ko man reik ir ar išvis reikia tiek kelio grūstis dėl kokių dviejų vištos kulšių. Argi čia parama.. 

Luety nerimsta :D energijos ir laiko perteklius. Gerai kad tuoj pavasaris, sukišit rankas ir nosis į žemę, nereiks dairytis kur kokia vėliava su vienaragiu ant stiebo kabo. 

Einu sniegą vėl kast. Ištisai sninga, ryt anksti ryte neišsikapstysiu, jei dabar patingėsiu sau kiemą prasistumdyt. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 02 02, 12:13)
Luety  4u.gif
Kovotoja Tu pas mus .

Muka raugas labai gerai  yra  palaistyti auglaus . Apie arbatėlę rašiusi ne kartą , ten dedasi humuso.  Dilgynių raugu  nelaistau , man nereikia  nitratų savose daržovėse . O be to smarvė  baisi smile.gif Aš kai jautri kvapams .
Na ką - korona baigėsi . Nauja tema , karas biggrin.gif
Vandens ir grikių nusipirkot ?

https://www.youtube....h?v=6ama9sas_2E

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 02, 12:22)
Luety , na ar reikia kovot su tais vienaragiais ir grifonais dabar?Ir sitas tavo piktinimasis ,tai atleisk joks patriotizmas.Tu gi lyg gyveni multikulturineje terpeje ,visgi tai turetu tave kazkiek veikti.Nes veikia,pati ant saves jauciu.
Geriausiai nitratus is dirvos nutraukia piktzoles.Bulgarai nesupranta ,ko as nelaikau juodos zemes ,cia neiprasta darza zalesni laikyt.

kaip kaimieciui neismus niekas kaimo,taip ir lietuviui jokia multikultura neismus meiles savo mazai saliai,tautai.
Man ne tas pats kas vyksta siuo metu mano mazoj saly.Ir nezinau ar kada nors bus tas pats.
Su tais baibokais gali kovot tik visa tauta,nes per toli nueita,kad kovot pavieniui,bet puse tautos nemato ar nenori matyt,kita puse abejinga.Vat ir viskas.
Atsakyti
Labos smile.gif

Dusia apie tą arbatėlę žinau aš tik galvoju, gal geriau į dirvą įsiskverbtų darant tokius laistymus atmiežus sliekyno humuso. ai nesuksiu galvos išmėtys ir sumalsime ax.gif
Luety na ir tu turi tu daug laisvo laiko blink.gif tokių klausyti skaityti... nežinau kiek tu tuom įtiki, bet žinau viena toks žinojimas ne į naudą verysad.gif Na bet tau spręsti 4u.gif
O visa kita po senovei 4u.gif
Laukiu kavos tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti