Labos,
Mudu su MB kaime, nežinau ar pavyks ką padaryti ? Lynoja . Vakar aš daug obels šakų sumaliau, MB palygino man šiltnamio vietą . Aš siūliau kitur statyti , bet jei jam reikia ten kur nelygu , tegul lygina...
Ingrida ar tos gulbės blynų netims ??? Nors aš kai miltų nevagau, tai galiu ir pašerti gyvulius

. Dėkui brangioji , gražus vaizdas

Pau kaip rankos reikalai ?
Ingrida , kaip Tavo skausmai ? Ieškokit kito traktoristo , yra tokių tirintukų . Ne negali pasakyti , o laiko neturi . Aš 100 tujų nepasodinčiau pas save

. Nusibaigčiau . Pas mane sodinimas yra rimtas reikalas . Nors nesu lepūnė. Miško esu pasodinus ir po 1000 eglių per dieną

Pas tave žemė gera, tai greitas darbas

Pas mus bus tokia reta nekarpomų tujų sienelė, kažkur apie 15 tujų . Atsitverti nėra nuo ko, kaimynai toli . Erdvės norisi .
Muka ar pamatei jūrą? Baltiją mačiau Gdanske praėjusią vasarą... O kodėl nori koloninės slyvos ? Man visad gražiau paprastos

Pabandyk pas Sodaitytę. Man labai patiko . Puikiai sprogsta iš jos ir vyšnia ir slyva. Ir taip smagiai pabendravom
Luety nepyk ... Bet negalima tiek negatyvo . Bus kaip turi būti , o mes turime tikėti , kad bus gerai

Mums , mūsų vaikaims . Ir visus žiniuonis siųsti po velnių . Jie nežino , kas bus , jei tik gali norėti , manyti , galvoti . Nemaitinkim negatyvo dar ir mes savom mintim. Imk
Yra labai gražus filmas Debesų žemėlapis . Aš beveik visada apisverku jį žiūrėdama
Mes visi su visais susiėję . Reikia tikėti
Gražios ir darbingos dienos