Nebe žinau pas mane Polka ar Polena avietės?Labai jau seniai turiu,atvažiuotum iki manęs duočiau kiek nori.Kai įsigyjau buvo dar naujien.Kiek visiems dalinu,pas visu auga,nebent pasodina po medžiais,na atsiprašau kas be saulės augs?
Dusia mes Ikea užsipirkome virtuvinį komplektą,miegamajo,svetainei stalą su kėdėmis ir sofkę.Ai dar spintą,indukcinę,orkaitę.Pirčiai tik visokie kabliukai,spintutė priepirčiui.
Apžiūrėjome sūnaus butą,nu centras ,man trūksta erdvės.Daugiau viskas modern.
Sušalome baisiai,tikiuosi kovido nepasigavome,užtrūkome Ikea 3.5 valandos.

Valandą rinko viską į vežimėlius sandėlyje.
Važiavome ir per sniegą ir saulė plieskė.Galiu ir aš vairuoti,bet kai yra vairuotojas,tai kam vargti dar.
Kai reikėjo ,dičkis stojo į univerą,per atvirų durų dieną atvežiau su draugais,kol jie ten lankėsi,pasidėjau žemėlapį ant priekinės sėdinės,pervažiavau Vilnių iki Gariūnų,nuvariau mašiną pardavimui.Pasedėjau kažkiek ir atgal.Dukra,kai gulėjo ligoninėje ,mb atvarė mašiną paliko,kai reikėjo grįžti,dukrą pasiguldžiau ant sėdynės ir grįžau.Tik buvau išlaikiųsi teises variau privačiai mamogramą pasidaryti,dar buvo naujiena irgi nuvairavau kur reikia.Tai jei ką dabar su navigacija neprapultum.Bet ten tokie greičiai,atpratau.Nenorėčiau ten gyventi.