labas rytas,
Lyja...
Vakar pabėgau į kaimą , išvežiau bakalžanus ir biški pasidarbavau . Baklažanų lapai kaip varnalėšos . O jau nelaimingi patapo šiltnamyje sustatyti , per daug saulės snieguolėms ... Nieko tegul grūdinasi , keliaus į dirvą savaitgalį . Jau penkialitriai bamalaliai pilni šaknų , žeidai sukrauti . Jei oras leis kažką daryti savaitgalį . Dėl namo remonto kaip suprantu Tave Ingrida... Mano MB irgi nei laiko turi , nei rankos tam duotos . Apsodinsiu daržus ir teks pačiai griebti dažus ir teptuką. Bo dažai apsilaupę... Nors tiek bus švariau . Tiek moku.
Vakar pirmą kartą gyvenime pirkau pomidorą . Vienžo praradau nekaltybę

Nes vieną sodindama nulaužiau - prigijo bet nususęs , išmečiau į kampą . Negalėjau žiūrėti , tik per duris įėjus , nervina . Tai tas pirktas kaip liana ... Maniškai gražuoliai , maži , tamsiai žali . Žydi tik betaliuksai ir bumbulą jau turiu

. Kiti ko gero savaitgaliui pražys
Cukinijos , moliūgai , patisonai ištremti į lauką . Jie pagal mano supratimą ne tokie jautrūs kaip agurkai ... Ar auginat patisonus ? Man net skaniau negu cukinijos prie mėsos pakepti . Tvirtesnė struktūra . Savarbu mažus suskinti kad skūra nesukietėtų . Aš šiemet 2 cukinijas įkišau į naują šiltnamį kampuose

Jei labai užknis , ištemsiu paskui į lauką . Mačiau viena jau žiedą krauna

pasiilgus šviežių . Auginu tik krūminisu hibridus . Kaip žiedas taip cukinija . Jokiu ten šliaužančių senovinių , kur būdavo moteriški - vyriški žiedai .
Mano kaimas irgi be jokiu patogumų , nužnikas už kampo , pirtis pakalnėj . Vanduo iš šulnio . Pražioj semdavom ( 12 bonių , gilus) , dabar siurbliukas yra . Tai tąsausi su šlanga - prie namo , prie šiltnamio ir tt. Ir va tokiomis sąlygomis prągyvenau šią žiemą 2+ 1 savaitę , kai namie remontus darė .

. Netgi rūbus prityje prasiskalbiau

rankomis

Žmogui labai nedaug reikia ...
Muka , dėl darbo imk
Ingrida , labai gražūs pusryčiai , dėkui
Pas mane šiandien baldus atvežė , voniai ir prieškambariui ... bardakėlis namie .
Gražios dienos , nesušlapkit