Labos,
saules mazai,bet silta,16 silumos.Veziausi zamokulka persodint,vazone jau vietos net vandeniui nebeliko,tai isskaidziau i 100 daliu,bet pasilikau tik 3.Tas,kur bulve grazesne,jaunesne.Taip nyku namie be zalios geles.Viena turiu is lapo issiauginus,tai jau 3 sakeles turi.Gajus jie labai.
Sode per para laiko viskas taip susoko,tiesiog smagu ziuret.Nepajegiau visko paliet,tai tik siltnami pasiliejau ir persodintus svieziai vakar i zeme daigus.
Muka,tikrai esu laiminga,kad soda turiu.Man vasara tai sielai ir protui atgaiva.As tiesiog kaifuoju jame,kaip ir megzdama ziema.Nezinau,ka veikciau,jei jo nebutu.Pavydeciau jums skaitydama.Savaitgaliui ir ktai savaitei oru prognozes iki 21 silumos,jei nesuges.Tikekimes,kad ne,nes raudonas blogas menulis jau isejo.
Laukiu skambucio is dukriuko,sutarem 13 val.sildosi valgyt ir skambisimes,pasiilgau.
Pou,turbut rasiau,kad turejau skaudama ranka per peti kaire,negalejau atgal ja atvest,nakti ant to sono gulet,bet atsiminiau,kad turiu valtarolio tableciu,pageriau savaite ir dabar tik kazkiek jauciu kai ryte manksta darau.Dar nera laisva visiskai,bet nepalyginamai geriau.
Dusia,kai as buvau paaugle,tai man darzai buvo,kaip prakeiksmas,kancia,o sensti ir traukia prie zemes.