audringai jus cia.
AA,nematau del ko cia isizeisti,kad net iseit is grupes,nieko Ingrida nepasake baisaus,issake savo jausmus,o ir visos mes issakom ir nebutinai jie turi buti visu vienodi,kaip ir poziuris i vienus ar kitus dalykus.Daugiau tolerancijos,ir tada pasaulis taps grazesniu.As nepritraiu nei fui,nei ui ir man netrukdo.Taip ,kad gyvenam draugiskai,kol yra dar vieitos visoms po saule.
Karsta,bet aciu Die vejas didesnis,tai kiek gaivina.
Pirmas pomidoras issirpo ir jau suvalgytas.Skonis,kaip Dusios medus

Braskiu labai daug,puse nuveziau vaikams,puse reiks isvirt,gal ziemai lys,bet reiks det cukraus,kad laikytusi.Negi mesi uogas,be cukraus niekas nevalgo,esu trynus,gali taip zaist su trupuciu,bet ne su tokiais kiekiais,nera kur laikyt tokiu trintu.
Na man vistiek baisu sitaip kertami miskai masiskai ir man sunku patiket,kad tai toks geris.Kazkas cia ne taip,kad palieka tokias plynes vien del misku sveikatingumo.Per du metus uzsodinti,o kada jis suaugs?Miskas musu plauciai,deguonies ir taip mazeja atmosferoj.O kokius kitus gamtos kataklyzmus sukelia masinis misku kirtimas.Te bus prakeikta ta Ikeja.Zinau,kad jai parduoti visi miskai.Pinigas zmonems ivares goduli,vis mazai visko.As tikrai nekirsciau taip masiskai savo nuosavo misko,jei tureciau.Bet cia tik as.Man isvis baisu ir pagalvot kist mei,grazu,paciame grazume,tai kaip zmogui duot su plaktuku per galva.