Labas rytas,
Muka medučio bus

Gal ketvirtadienį privažiuočiau iki senamiesčio ? Jei Tu darbe ?
Kuolus nusipirkau šiemet , radau Meistro kode raitytų ne baisia kaina. Bet neišsisuksiu , teks rišti ... Nenoriu MB prašyti , kad kažką darytų , kiek galima...

Ką nors sugalvosiu šiemet , kaip tuos šniūrus pririšti. Kitais metais gal ir MB ranką pridės , prisuks kokias tai vielas ar kt ...
Apie gydymus ... Man tiek elektriniai aparatai gyvenime nėra padėję

. O po masažo mane mokė bent dvi valandas pagulėti . Šiltai . Jei į darbą po masažo tai pinigai į balą

Kai turėdavau bėdų su nugara imdavau atostogas masažui ... Arba tardavausi vakarais . Net MB prašydavau , kad parveštų - kai gerai atlaužo net vairuoti sunku .
Nebeturim masažistės, nebegyvena ji LT . O taip gaila... Tiek padėjusi mano vaikams, mano MB . Kaip psichologė, masažistė, nuodemklausė ir savų sava mums buvo ... Ragana tokia . Gerają prasme .Mes moterys mokam raganauti
Medučio sukimas ...

Sena šiltnamio nuotrauka, čia birželio pradžia , matosi kuolai ... Žemi mano pomidorai, bet labai tvirti .

O man ir braškes tenka dengti

Špokai puola . Sekmadienį dar nenoko , mano ne ankstyvos ...
Miško gaila man buvo vieną kartą gyvenime , Čekijoje. Išdžiuvusių eglynų ... ten jau teko kirsti nuogai ir skubiai išvežti . O būtų darę sanitarinius kirtimus kaip Lietuvoj daro - neturėtų tokių bėdų . Tas pats Lenkijoje ir Vokietijoje .
Iš tų miškų nelaimės mes dabar gyvenam

Bet vis tiek gaila
Lėksiu iki kaimo šiandien . Vakar gal 14 valandų prie kompo pradirbau. Net pietų nereikėjo gaminti , buvo nuo sekmadienio ... Ravėti reikia , ir dar storiau kloti mulčą . Lietus labai "suvalgo" . Aišku gerai , augalai gauna maisto, kai šienas pūva ...