Laba diena,
kas čia seklių morkų gvardiją užsifundyjot? 14 valandą 17 skaito temą,ir tik 1-as narys iš jų.Visa mokinukų klasė sodoininkystės mokosi iš mūsų temos.
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 19, 14:53)
Gruodžio mėnesį buvau, buvo labai labai "skystas" , gal dabar geriau ?
paseno mano info,kai tiek prirašėt.Seminaras buvo siaubingas. Kai siekis būna ne pasidalinti naudinga info,o tik uždirbti- toks rezultatas. Geriausia dalis seminare buvo pietūs,o ir tie ne pačio aukščiausio lygio. Gaila laiko ir išmestų pinigų,absoliučiai nieko naujo, tik pletkų apie iSaf ir iVaz. Neisiu vėl 4 metus, neverta mokėt nė pusės tiek kiek prašo.
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 20, 18:55)
sveikutės
o aš tai nemėgstu iš sėklų auginti- man nepatinka palangių laistyt ir t.t. nueinu turgun, į žalią stotelę ar į šiltnamius ir ten nusiperku...
Jūs rimtai nemėstat vaisių ir uogų? nu keistuolės kokios... aš tai labai mėgstu
MŽ, aš,tiesą sakant,net ir neturiu kur augint.Namie katė po palanges neršia,darbe kažkaip negražu, be to-alergizuoja mane stipriai pomidoro kvapas,pastebėjau,kad nuogom rankom jei į šiltnamį einu,tai net nupliko,kaip kokia rūta. Apie mėgimą patyliu,turbūt reik pamėgt,bet man visi žemės ūkio darbai per negaliu. MB irgi ne pagalba man šioj srity,pievą nušienaus,bet koks šiltnamis ar kt- jam bereikalingi dalykai.
Šiaip,jei kuri per daug užsisodinsit ir nebebus kur kišti- mielai nupirksiu iš jūsų daigų.Rinkos kaina:)
Šiemet viliuosi,kad bus investicijų į aplinkos tvarkymą,bet sumos tokios,kad galo nesimato,tai net pradėti nesinori.
Svoris taip gerai laikėsi porą sabvaičių,kol kažkas užplaukė,ir vėl sudėtinga. Realiai tai vienintelis būdas-MĖ. Nes ne visad po ranka tas kas pagal dietą priklauso.Chazanas tinka ir patinka,bet reik gamint:)