Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

liniuxxxxx, jau vis tiek viską apie mus žinai per tiek laiko - užeik, ir mes apie tave norim sužinot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 01 vasario 2017 - 23:15
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 01, 21:07)
100 grivnų apie 3,5  EUR .

aha ir as vertinejuos konvertinejuos.Preaparats-038,pasiuntimas 2,9 musu pinigu,tai bendroj sumoj neblogai.Tik nezinau ar geras kuri issirinkau.Suprantu,kad ten yra labai puikiu,bet kad siuo metu nera pardavime,reiktu laukti.Ir niekur neraso sudeties.koki preaparatai,veiklioji medziaga.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Ką mielosios džiugu girdėti apie jūsų pasiekimus, aš apie juos tyliu, nes kaip priaugau tai tas pat...
Na čia baisiai melsvaižalia aprašei apie tuos kaliošus eina sau ... mano va mamulis vėl gibse... jau kalcį leido į pilvą ir t.t. ale kaip trapūs taip trapūs kaulai... gerai baigėsi tau kavasucitrina dabok save 4u.gif
apie fungicidus ir kitus gėrius pas aš čia nieko neišmanau... ačiū die mokinuosi neprisipirkti visokiausių sėklų tai dabar saraše moliūgai ir pomikai Toro ax.gif kažkodlė toks mažokas ai dar šparaginių pupelių ir žirnių tų kur su ankšitm galima valgyti ai dar morkų ai dar paprikų ... mnu joo tuoj ir pripildysiu rolleyes.gif Reikia žemės jau prikti ir sę\ėja prasdidėti nors paprikos čialiai ir salierai ax.gif pomikai kovo palauks 4u.gif O tiesa Dusia37 o tu nebandei pastarnokų sodintis rasodo ?
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 02 vasario 2017 - 07:48
labas rytas

KSC tavo mergaite 4u.gif
Koks ten prakeiksmas Jūsų šeimoj, tau nosis operuotina , mergaitei žandikaulis smile.gif smile.gif smile.gif Ramiau , ramiau gyvenkit.

Pasiekimai svorio srity nerealūs ... Sveikinu 4u.gif Ateis pavasaris ir į mano kiemą.

Pastarnokų , morkų , šakninių petražolių negalima persodinėti ... ATMINKIT . Jei prigis ir augs - tai šaknis bus labai šakota, ką valgyt nerasit . Na nebent augintumėt dėl lapų smile.gif

Daržų nenoriu dar smile.gif Žinau , kad visko auginsiu mažiau ...
Nu ir pomidorais nesigundau dar ...
Gerai gundaus - kas turite Sibiro karalių ? gal ? pasidalintumėt ? Jei neturit - nereikia . Nes tikrai visko gana ....

PS dėkui už kavą. Miegojau kaip kūdikis ... Vakar joga antistresinę išsikaulinau. Tai lūžau ir be sapno iki ryto .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 vasario 2017 - 09:02
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 02, 11:00)
labas rytas

KSC tavo mergaite  4u.gif
Koks ten prakeiksmas Jūsų šeimoj, tau nosis operuotina , mergaitei žandikaulis smile.gif smile.gif smile.gif  Ramiau , ramiau gyvenkit.

Pasiekimai svorio srity  nerealūs ... Sveikinu  4u.gif  Ateis pavasaris ir į mano kiemą.

Pastarnokų , morkų , šakninių petražolių negalima persodinėti ...  ATMINKIT . Jei prigis  ir augs - tai šaknis bus labai šakota, ką valgyt nerasit . Na nebent augintumėt dėl lapų smile.gif

Daržų nenoriu dar smile.gif  Žinau , kad visko auginsiu mažiau ...
Nu ir pomidorais nesigundau dar ...
Gerai gundaus - kas turite Sibiro karalių ? gal ? pasidalintumėt ? Jei neturit - nereikia . Nes tikrai visko gana ....

PS dėkui už kavą. Miegojau kaip kūdikis ... Vakar joga antistresinę išsikaulinau. Tai lūžau ir be sapno iki ryto  .

oo fainai, kad miegojai žinai man pamažinus kiekį vyno irigi miegas ramesnis buvo, kiba tikrai jis ten kažką ne tą duoda...
Ačiū už patarimus nepersodinsiu tadu tieisia in dirvą ir retinsiu smile.gif
Nenoriu ir aš daržų... o pomiko tolio neturiu verysad.gif
Atsakyti
sveikos,
ale tiksliai, Dusia - mums su dukra abiems su kūno stogu problemos biggrin.gif.
Jau kaip man reikia LOR'isto ieškotis, tai labai reikia...
Dėl jūsų miego tai man baisu net... Baisu prisiminti savo nemigas... Ačiū dievui, dabar kol kas viskas šitoj srity tikrai labai gerai. Ar su vynu, ar be jo smile.gif. Beje, raudonas vynas man tiesiog būtinas, tiesiog kaip vaistai dėl vidurių problemų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 02, 09:17)
sveikos,
Dėl jūsų miego tai man baisu net... Baisu prisiminti savo nemigas... Ačiū dievui, dabar kol kas viskas šitoj srity tikrai labai gerai. Ar su vynu, ar be jo smile.gif. Beje, raudonas vynas man tiesiog būtinas, tiesiog kaip vaistai dėl vidurių problemų ax.gif

Labas rytas,

Miegas,turiu pasakyt,kai dirbau,buvo geresnis gal.Nors sianakt miegojau labai gerai.Man po vyno buna,uzmiegu greitai,bet anksti pabundu ir negaliu uzmigt,ir nepriklauso,koki kieki jo isgeriau.

Pelargonijos sudygo 100%,gumbiniai salierai apsipyle visos seklos baltom uodegytem,turetu dabar kabintis i zeme ir pradet zaliuot.Laukiu labai,nes jos setos su experimentu,zinant,kad pernai nedygo,siemet net istabu.Braskes dar nejuda,isburke,bet nedygsta.
Reik atrinkt chilius ir paprikas sejai.Pas mus pardavime buvo labai graziu,storasieniu papriku raudonu,tikriausiai jos bus setos is hibridiniu seklu,nu bet seklos tokios grazios,dideles,kad susigundziau,issiemiau kelias ir zadu paeksperimentuot,kas gausis.
Kol buvau lovoj,saulyte spindejo,atsikeliau ,apsiniauke.
Papildyta:
Siuolaikiniai vaikai zino ko jiems reikia;

https://www.facebook...hc_ref=NEWSFEED

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 vasario 2017 - 11:42
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 02, 13:17)
sveikos,

nesupratau tai ką vynas vidurius tvarko t.y. nebūna užkietėjimo unsure.gif

Luety tai tu dabar eksperimentatorė visa 4u.gif pasakok kaip pylei ar nat sėklos ar ant žemės ir t.t. viską padrobniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 02 02, 11:51)
nesupratau tai ką vynas vidurius tvarko t.y. nebūna užkietėjimo unsure.gif

Luety tai tu dabar eksperimentatorė visa  4u.gif pasakok kaip pylei ar nat sėklos ar ant žemės ir t.t. viską padrobniai  4u.gif

aga, laisvina kažkiek... ax.gif

Viskas, savo mergai ieškau kito gyd. Žiauru kažkas darosi - blogiau, nei buvo ir niekas neaišku, ir iš vis... Rekomendavo Kaune, paskambinau - registruoja gegužei unsure.gif. Dar deruosi...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 02 02, 12:51)
*nesupratau tai ką vynas vidurius tvarko t.y. nebūna užkietėjimo unsure.gif

Sutinku , ypač raudonas.
Ir dar labai padeda kokoso aliejaus šaukšukas kas rytą .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 02, 14:13)
Sutinku , ypač raudonas.
Ir dar labai padeda kokoso aliejaus šaukšukas kas rytą .

man nepadeda unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 02 02, 13:50)
Labas rytas,

Siuolaikiniai vaikai zino ko jiems reikia;

https://www.facebook...hc_ref=NEWSFEED

ir ne tik lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 02 02, 12:31)
man nepadeda  unsure.gif

kas? Vynas ar kokosas?
Jei vynas, tai faktas, kad per maža dozė biggrin.gif