Labos,
vakar nulijo mazai,tik atvesino vienu laipsniu ora,po to vel saule buvo.Kazkur sonu nuejo ir lietus ir perkunija.
Siandien vel kepina.
Sodas palietas,agurkai ,pomidorai surinkti,vistom dvi girliandos suvertos,paganytos,pasertos,narvo zeme sulieta,kad but joms vesiau.juodieji serbentai nusknti,mes namie,geriu kava,valgau pusrycius velyvus ir aplankiau jus.
Dusia,o man kaime ypatingos civilizacijos vasara ir nereiktu.Interneto tik,nes viskas dabar tvarkoma internetu,WC gali but lauke,dusa galima pasidaryt lauke,virykle irgi,ir vasarai gana tos civilizacijos.Va ziema,tai sunkiau ir su dusu ir su WC ir su virykle,bet esu macius Rusijoj kazkur verda ir ziema lauke ir civilizacijos neturi ir gyvena.Ipratom i gerumus visi,o anksciau eidavom i lauka nakti,i pirti penktadieniais,niekas voniu neturejom,tik kubilus,ir vaikams maudyt mazesnes talpas.Prie gero greit pripranti ir sunku sugryzt i praeiti.
Man tokio namelio nesinoretu.Nera romantikos jame
https://www.prieezer...s-tik-tau-2958/va cia tai kaifas ir romantika,dar patiktu tame mazyciame,kur Ingrida vaisina kroasantais ir kava,ten matosi is po to grazaus krumo langelis trobeles.
Uzdarymas prasides rugseji,ir ko gero paskutine vasara,kai gerai gyvenam,taip planuoja PEF.O kaip bus,taip,reikia dagyvent.
Vakar Londone buvo didele demonstracija pries visa ta baranofikuso demija.dalis policininku prisijunge prie demonstrantu ir ejo isvien,kitoj miesto daly,policininkai nusove i burna gulincia moteri,prispaude kelenais.Kai toks ziaurumas zmoniu su uniforma,gero nieko nelauk,kol nebus vienybes,o vienybei isgaut,laiko nebera.Nebent didele beda suvienytu visus,todel dziaukimes karsciu,lietumi,kas ka turime,gyvenkim sia diena,kelkim savo vibracijas,kurkim pozityva,mylekim vieni kitus,nebesiciklinkim ant turtu,ju tuoj visai nebereiks.
Keliaut dabar reikia daug pinigu,vien testai kiek kainuoja,o ju bent UK reikia tiek su ciepu,tiek be jo.
Draugams gryzt is Ispanijos namo reikia prie bilietu kainos pridet 2po 2 testu kainas.Vieno 70 euru,tai 4x70-280,plius du testai UK per sav.dar 140.Gaunasi labai brangus malonumas.Neziurint i tai,kad jie persinge Ispanjoj ir pragyvenimui reikejo daugiau nei planavo.Niekur negali dabar vaziuot.Prasau,kaip jiems,taksiste uzkrete taxi,nors ir su kauke,bet jau kosejo,o lektuve sedi vienas prie kito ir kosti ir snargliuoja,kad ir su maske.Nu ok,persirgai ir 6 men,ramu.Tarp kitko draugai persirgo labai lengvai,apart silpnumo ir temperos vakarais 37,8 vyras rytais paskosti,o jai nieko.Truputi skonio nejaucia.Tai del to reikia uzdaryt visas salis.
Muka,as jau ijungiau savo durniu,nenoriu negaminu valgyt,MB ismoko pats ir man tada padaro ir dar skaniau.Nenoriu nesikeliu is lovos,tau sunkiau,darbas,nenoriu neraviu,viskas pagal nuotaika,savijauta,norus,pakeite mane depresija kazkiek.Gal ji ir buvo siusta tam,kad suprasciau visa tai.Ir nesugriuna kol kas santykiai,dar net geriau,ateina supratimas,kad moteris irgi zmogus

Nu cia as taip ismasciau,bet man gerai.
MYliu jus visas,bukit sveikos kuo ilgiau.Einu megzt.Izabelei megztinis per mazas,Gabrieles dar nezinau,vakar neradau namie,bet uztat Izabele issimatavau,dabar bus gerai.Trecias kartas nemeluos,o as vezys,as niekada nieko nepadarau iskar.