karsta,nusibodo
Sianakt,jau antra naktis is eiles,kai einant miegot isgeriu savo piliules nuo spaudimo ir sirdies,pajauciu silpnuma,sirdies virpejima,lyg,bet plaka su triuksmu,lyg arklys suoliuotu,negaliu uzmigt,keiciu padetis,bet ausyse dungsi.Pasimatuoju kr.sp.si ryta,nugi neprisimenu,kada toki turejau 136/79.Visada virs 160,maximum,kai jau nukrisdavo,tai 147/150 sistolinis.Uztai visa diena jauciuos gerai,o isgerus tablete teina tie pojuciai,siandien negeriu,paziuresiu,kaip bus.Mityba susireguliavau-no cukraus ir ju produktams,no miltiniu,bulviu labai retai,ir tai kai labai pasiilgstu viena bulvele,no mesai,retai kada farso turkio su cukinija ir beikonas kai kada ryte,pagrinde darzoves,nejaugi tai itakojo mano spaudima i gera?But nuostabu.Su tokiu galiu gyvent be tablietku.Cukru atstoja avietes,braskes,blueberies.Nedaug,ryte kartais su suriu ir kava,duonos mazute rekute ryte,pilno grudo.Svoriui itakos jokios
Sodas aptvarkytas,verdu juoduodius serbentus.Nedaug,bet vis savo.
Cukinijos kol kas neatsibodo,siandien kaip tik gaminsiu vel blynus,jei iskesiu prie virykles stovet.Norejau vakar kept,MB sake nereikia ,nevark,yra grikiu,pakepe paprikos su omidorais,svogunais,dar kazkuo ten ir buvo skanu ir gana.Kitokiu kruopu nevalgau,retkarciais grikiu.
I tokia Zasliu poilsiaviete tikrai nevaziuociau,ten uri but karsta labai.O zmoniu yra visokiu.
Siaip man gvenimo budas artimesnis Mukai,man sunku kur isjudet,keist kazka,iseit is savo susikurtos komforto zonos.Bet jei man joje blogai,tada keiciu kazka.Labiausiai megstu seslu gyvenima,o ko cia atsitrenkiau,nezinau,bijojau likt viena be seimos,nes visi mano seimos nariai buvo emigrave jau.
I Prancuzija labai noreciau,emigruociau nesusimascius,jei but minus 20 metu atgal.Dabar jau tuoj sidielkos reikes,tai kur jau cia ka bekeisi.