Muka

dėl kelionės .
Mes ryt anksti turėtume iš namų pajudėti . Tikiuosi
Niekas nekarauta... vakare sumesiu kuprinytę ir gana . Mes kokiom 5-6 diemons . Tai kiek tų daiktų ? Švarus apatinis trikotažas, atsarginė pora džinsu , ir pora bliuzonų . Žygiams geresni kedai , norim kelis nacionalinius parkus apžiūrėti . Važiuojam kol dar sveikatos turim

Nors mano buvęs kolega ir 60 + po Europą važiuodavo kas metai .
Maisto niekada neimu . Kam ? Išalksi , sustosi pavalgyti. Ne į Suomija važiuojam ... (Ten kainos !)
Į Čekiją mudu išvažiavome dar neženoti būdami -1994 metais , autobusu. Pirma meilė

. Maistas geras, alus ir vynas skanus ir pigus
Darbinių reikalų neturi jau Čekuose. Šiuo metu vabalas kraustosi į Prancūziją, iš paskos ir jie ... perką medieną ten . Čekai jau susitvarkė su kenkėju . Išsikirto , išsivežė ir tt.
Su darbu susiiję tiek , kad Kinijoje nuo spalio 1 savaitė švenčių, niekas proto negadins . Kiniečiai išeiginių neturi , bet turi kelis kartus metuose šventes - Nauji metai , darkono diena ir man rodos revoliucijos metinės ?
Mums bepiga , mes abudu vairuojam . Lenkijoje keliai geri . Pasistatė. Pamenu prieš 15 metų ... Dabar gėda pasidaro įvažiavus į Lietuvą .
Kas liečia keliones lėktuvu , mane visada nervina tos patikros . Laukimas . Jau kai sėdi lėktuve ramu

O dabar dar daugiau tų patikrų , kodai ir tt. Skrydžio baimės visai neturiu . Skristi taigi saugiau , negu mašina važiuoti. O tas grožis pakilus virš debesų , viską atperka . Ar pietų kraštų krašovaizdis . Ar dykumos ir kalnai apačioj srendant . Stebuklas , kokia graži ta mūsų žemė ! Lėktuve nėra aukščio baimės , nes nėra atskaitos taško . Ant skardžio stovėti baisiau .
Muka kelionių adrenalinas sveikas

. Ne tas darbinis , kasdieninis , ėdantis ...