Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos smile.gif

Lapcikiūras sutvarkytas garbanos patrumpintos liko dar viena procedūra ir lyg viskas. Kažkaip iki lagamino nepriėjau vakar šiandien truk plyšk reikia mažu ką sode būsiu palikusi tuomet reiks lėkti unsure.gif
Nuo dūšios galiu pasakyti jau stresuoju dėl kelionės kaip man sunku judėti iš vietos verysad.gif laukiau atostogų o kaip artėja jau bijau verysad.gif durnė ir tiek ...
JusDi žinok ne tu viena tokia aš tau poron nieko negaliu daryti po drabo verysad.gif rankos nekyla nors tu ką kaip miunhauzenas už pakarpos viską per prievartą verysad.gif
Luety gražus dviratukas 4u.gif
Pou žinai jau noriu pakartoti kelionę tokią mažu ada ir susigundysiu tongue.gif
Dusia lagaminau jau sukrauti ryt išvažiuojate? MB su darbo ar tiesiog nutarėte papromogauti. Man tokios kelionės kosmosas blink.gif
Čiumpu kavos 4u.gif
Atsakyti
Muka 4u.gif dėl kelionės .
Mes ryt anksti turėtume iš namų pajudėti . Tikiuosi smile.gif
Niekas nekarauta... vakare sumesiu kuprinytę ir gana . Mes kokiom 5-6 diemons . Tai kiek tų daiktų ? Švarus apatinis trikotažas, atsarginė pora džinsu , ir pora bliuzonų . Žygiams geresni kedai , norim kelis nacionalinius parkus apžiūrėti . Važiuojam kol dar sveikatos turim biggrin.gif Nors mano buvęs kolega ir 60 + po Europą važiuodavo kas metai .
Maisto niekada neimu . Kam ? Išalksi , sustosi pavalgyti. Ne į Suomija važiuojam ... (Ten kainos !)
Į Čekiją mudu išvažiavome dar neženoti būdami -1994 metais , autobusu. Pirma meilė wub.gif . Maistas geras, alus ir vynas skanus ir pigus biggrin.gif
Darbinių reikalų neturi jau Čekuose. Šiuo metu vabalas kraustosi į Prancūziją, iš paskos ir jie ... perką medieną ten . Čekai jau susitvarkė su kenkėju . Išsikirto , išsivežė ir tt.
Su darbu susiiję tiek , kad Kinijoje nuo spalio 1 savaitė švenčių, niekas proto negadins . Kiniečiai išeiginių neturi , bet turi kelis kartus metuose šventes - Nauji metai , darkono diena ir man rodos revoliucijos metinės ?
Mums bepiga , mes abudu vairuojam . Lenkijoje keliai geri . Pasistatė. Pamenu prieš 15 metų ... Dabar gėda pasidaro įvažiavus į Lietuvą .
Kas liečia keliones lėktuvu , mane visada nervina tos patikros . Laukimas . Jau kai sėdi lėktuve ramu smile.gif O dabar dar daugiau tų patikrų , kodai ir tt. Skrydžio baimės visai neturiu . Skristi taigi saugiau , negu mašina važiuoti. O tas grožis pakilus virš debesų , viską atperka . Ar pietų kraštų krašovaizdis . Ar dykumos ir kalnai apačioj srendant . Stebuklas , kokia graži ta mūsų žemė ! Lėktuve nėra aukščio baimės , nes nėra atskaitos taško . Ant skardžio stovėti baisiau .
Muka kelionių adrenalinas sveikas biggrin.gif . Ne tas darbinis , kasdieninis , ėdantis ...
Atsakyti
Labas rytas,
kokia salta naktis buvo,siaubas.Ir diena apsiniaukus,beveik sviesos reikia namie,o silumos norisi jau ,bet dar taupom,dar su megztuku ir timpkem ir vilnonemkojinem pakenciama.
Siandien pas vistas nevaziuosiu,MB vienas vaziuoja,nes man tuo metu reikia pas kirpeja.
Muka,as grynai tokia.Man isjudet kur nors kryzius baisinis.Dar su masina savo nieko,bet tos visos sienu kirtimai,muitines,varo streso.Esu po 1990 metu papuolus du kartus i situacijas stresines,kad net iki siolislikes tas stresas.Jau buvo gerai,kai viskas buvo aisku,ka reikia turet,o dabar dar visokie testai tai dienai,anai dienai,kodai deklaracijos,nu neeee aciu,sedziu namie geriau.Gal dagyvensiu iki to,kai tas beprotizmas baigsis.
Mano telefonas vis meta,kad atmintis pilna,o telefonas tuscias,tai siandien ejau i youtube ir ziurejau pagal modeli,kaipissivalyt ir radau.Jau mete,kad as turiu tik 127GB is 128GM talpyklos,o pagal video pasidariau kad tik 31GB uzimtas.O tai jau reiktu nauja telefona pirkt.Ir MB iphona truputi pravaliau,nors ten sudetingiau.
Kava labai skani ir grazi,siluma,zaluma..Ingrida,kaip savijauta?
Ex ,kur dingai,ar darbai uzkniso,ar ten tiek triubu vedziojimai?
Na,tai savaitgali Dusios ir Mukos nematysim cia?Nu rasykit bent kaip sekasi.Bus liudna be jusu.Geros keliones,smagiu atostogu,puikiu ispudziu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Geros keliones, keliauninkems, smagiai praleiskit laika 4u.gif

As tai net nezinau, ar megstu keliauti, man tai daugiau nutarta, ir keliaujam, streso nera, daiktais neapsikraunam, tai susimeti per kelias minutes lagaminuka, MB pats kraunasi savo. Net nezinau dabar kada galesim kur lekti, reikia mirtinai i Lietuva, ten dar like nekilnojamo turto, reik parduot ir mama aplankyt, kol dar ne velu. Labai noreciau i Kanarus, tiesiog praleisti kelias savaites, bet nezinau kada MB jau gales keliauti. Tikekimes anksti pavasari kur nors issijudinsim.

Vakar dukra atsiunte nuotraukas, kur jos su mociute. Tik dabar realiai pamaciau, kad is mano mamos beliko senuciuke unsure.gif Liudna unsure.gif
Atsakyti
Mūms vaikai padaro spyrį užpakalin kelionėms.Nuperka,pasako datą,nori nenori turi važiuoti. ax.gif Man iš namų irgi pajudėti,,,,,och. ax.gif

Mėlynių tingėjau rinkti,4 litrus kažkur pasirinkau ir grybauti,grybauti..........Du kibirus pasirinkau(pusę kibiro voveraičių)užėjau,pilna.Bet pavažiavau tolokai.Ir kelias kirtėjų taip duobėtas,gal 10 km važiavau pirmu-antru bėgiu.Kad karterio nepramuščiau. blink.gif Girdėjau elnio baubimą ir nebijojo ir kirtėjus girdėjau burzgiant su pjūklais. ax.gif
Šiandien dviese pjovėme žolę,aš su žoliapjove,mb su trimeriu,gal jau paskutinį kartą šiemet? bigsmile.gif
Mausiu į savo miškelį,paiilsėti,gal dar ką rasiu? ax.gif
Luety,šiąnakt išsimiegojau,viskas gerai,ačiū. 4u.gif Nors vakar,kai grįžinėjau,taip ėmė miegas,galvojau,kad tik laimingai parvažiuočiau. ax.gif
Atsakyti
Aš dar jauna , todėl nebijau keliauti ...
Čia juokauju . Tokia gimiau . Nuo vaikystės man visada viskas įdomu...
Patirčių turiu visokių . Jaunystėje po studijų , iki vaikų daug dirbau - teko keliauti į Rusiją, Baltarusiją, Kaliningradą ... Su nuotykiais .
Čekija ir Lenkija be jokių kodų . Lenkijoje jau senai virusas pasibaigė , o Čekuose gal prieš savaitę QR kodus panaikino .
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš nesakau,kad nemėgstu keliauti,bet prisiruošti jau tokiame amžiuje kaip sunku.Tarybiniais laikais,oho kiek keliavome. blink.gif Aplamai maršrutas Maskva-LT buvo vos ne kas savaitę deficitų.Į traukinį sėdi,per naktį jau Maskvoje.Paskui su žiguliu po Rusiją. blink.gif Kažkaip jauniems buvo lengviau Baltarusija,Ukraina,Gruzija,Armėnija.............Dabar man asmeniškai su kalba sunku kur keliauti.
Na bet keliaujančioms gero oro,smagių įspūdžių. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
Nežinau ar pasenau nors juk ne jaunyn, bet mano lagaminas tik ištrauktas ir kelios šlepetės įmestos nėra ukvatos kažką krautis nors tu ką verysad.gif MB jau viskas susidėjo o aš kažko laukiu vis, bet šiandiena viskas būtinai turiu susidėti, nes 2.30 reikia išvažiuoti lėktuvas 6.15 unsure.gif Nors ačiū die grožio procedūros atliktos nail.gif flirt.gif Neįlendu į daug drabužių reiks po turkų spintą peržiūrėti verysad.gif na dabar toks etapas ....
Darbe paskutinės ataskaitos nes iki 15 yra keletas kur reikai pateikti tai būsių pirmūnė ax.gif ir ilgai nesedėsiu tikiuosi nikes nesutrukdys ax.gif
Keliauti nelabai mėgėja nei mano tėvai taip pat, toliausiai iki Palangos lėktuvu tongue.gif ai dar Nida. Aš irgi tokia, bet va tos šilumos reikia rudeniop o ir sode nemoku ilsėtis tai turkiukai tinka wub.gif Su mašina na aš viena vairuoju ir žinau, kad visas kelionės planavimas ir t.t. tai ir lieka toks keliavimo būdas 4u.gif
JustDi joooo sensta tėvukai kažkaip ir man širdį suspuadžia, kad mažai susitinkame nors ir namai šalia ale vasarą sodas rudenį žiemą kiti reikalai ....Kažkaip susigraudinau močiutės jau nėra metai metinės ant nosies ..... O dėl sveikatos TB viskas bus gerai nenukabink nosies toks jausmas tau ir tie akmenukai dėl pergyvenimo susikaupė unsure.gif NT rinka Lietuvoje pasiutpolkę šoką eina sau kainos kaip ant mielių gal ir laikas pardavimui 4u.gif
Viskas papurtau garbanas ir į darbiukus 4u.gif
IngridaB mmmm toks lengvai provanciškas stiliukas biggrin.gif jamu kavos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 01 spalio 2021 - 07:23

Labos. Jaunystėje ir mums paprasčiau viskas buvo... Bet dar nesinori pasenti. Muka gero tau poilsio ! Mes šiandien iki Wrotslovo. NeLenkiskas. Labiau vokiškas miestas, su daug nykštukų. Oras geras žadamas...  Gražios dienos!

Atsakyti

Gerų atostogų!

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
Dusia lengvo vaziavimo,Mukute,lengvo skrydzio. 4u.gif 4u.gif Pailsekit,kiekviena savaip,lauksim ispudziu.
Taip,visi senstam,tik mano tevulis ne biggrin.gif biggrin.gif ax.gif Jam skaiciai auga,o jis uzsikonservaves.Bet jauciu tai ateis staiga,nei is sio,nei is to.Tevu kartos tik mano tevulis(95)ir mamos sesuo(91) belike gyvi.Liudna.Bet jie atgims dar.Tokia Dievulio valia.
Pas mus ruduo ore.Vakar net valandai laiko buvau siluma ijungus.Paziurejau savo energijos tiekejo puslapio mano saskaita,tai virs 400 svaru i pliusa.Siandien pridaviau skaitliuku rodmenis,bijau,kad bus riebus minusas,nes virs metu nekoreguoti duomenys.Bet pati kalta.O siaip baisus vejas,vakar net ziemine kaldra isitraukem.Ir dangus tokios spalvos,kad ziuret nesinori,sukelia nerima man,pykti ir ilgesi.
Ingrida,pas mudvi kazkokia bendra liga biggrin.gif biggrin.gif Abi nemiegam kartu,abi miegam kartu.Bet atskirai biggrin.gif biggrin.gif
Aciu uz grazia kava.Pasivaisinsiu vienu blyneliu,ryte galima truputi angliavandeniu.Graziai,apetitnai paserviruota,neatsilaikiau.
Ruosiuos i soda,nors labai nemegstu tokiu oru ten lankytis,bet kol vistukai dar su mumis,tenka.
Atsakyti
Labos smile.gif oro uoste . Aciu už linkėjimus, pažadu sau ir jums pailsėti ;) buckas
Atsakyti