Labos,
pagaliau namie.Visa nakty pyle ziaurus lietus,paryciais nurimo,ryte visai grazi diena,tik vejas niekadejas didelis,bet idienojo ir labai puikus oras patapo,tai pasere vistas graziai pasidarbavom sode.Greiciau pasiimtu vistas,planai musu grandioziniai,visiem seniam taip buna,kuo senyn,tuo planu daugiau

Sutvarkem ir tai ne galutinai gal tik sestadali sklypo.MB ejo komposto semt,jam trukde moliugas,pasodintas pavasari ant komposto,nieko manes neklause,nurove,o kad zemai nutyse du moliugai dar auga,jam dzin.Akli tie vyrai,pikciausia,kad neklausia,jam piktzole cia.

Buvau supykus,bet atsileidau
Bulves kibiruose jau iskise nosutes,kai dar kiek paaugs,apipilsiu vel zeme,tikiuosi,kad uzaugs kazkas.
Parsiveziau savo ciklamenus,susodintus i vazona ir laiveli,isbujojo,grazuoliai patapo ir jau pradeda zydet.Baltas kiek smulkesnis,o ruzavieji labai atsigavo dirvoj.Naslaites balandziai apskabe,tie choleros baigia nervus isgadint,jiems naslaites delikatesas.As galvojau,kad jie tik ziedus megsta,bet pasirodo ir rasoda mano apede,i kelis net isrove betempdami.Nu nesinori rudeni dangstyt geliu.u bet ka daryt,kovot neina,nepagausiu,nenupesiu plunksnos is uodegos gi.O noreciau.
Ryt man pas kirpeja,labai prastai auga po depresijos,anksciau reikedavo kirpt kas 5-6 savaites,dabar kas 2-3 menesius.Plaunu su dilgeliu muilu,lyg kazkiek maziau slenka,reiks dar ricina istept saknis nakciai,o ryte isplaut.
Ingridel,vaje ,kaip baisu,MB vazineja i soda daznai dviraciu,o ateity teks dar dazniau,nes si ryta vaziavo 5:30 benzino eilej stovet,tai tik trecioj degalinej buvo benzino ir tai to brangaus 99 oktaninio,jei nesuges masina,tai gerai.O brangybe 1.40 musu pinigu uz litra.MB sake sankabos nebereikia spaust,tik vos vos paliest.Nu as neismanau.
Be to mano mamute mirtinai partrenks sunkvezimis vaziuojancia dviraciu is darbo.Tai man baisu tie dviraciai,o UK isvis niekas i juos demesio nekreipia,mieste nera jokiu taku jiems tik uzmiestyje.Man turi nupirkes ta mazais ratais,bet as dar nevaziavau,dabar ziuri trirati pirkt,cia daug bobuciu su suaugusiu triratukais vazineja

nu jei benzinas bus toks brangus,arba jo isvis nebebus,tai ka darysi,vis geriau nei pestute.