Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jau turbūt organizmas prašosi išeiginių?Šiąnakt nuo 23 iki 1 nakties pamiegota,daugiau kaip žinote prasideda planų kūrimas............ir porą serijų detektyvo pažiūrėta ir vėl išjungta..........taip ir rytas atėjo. mirksiukas.gif
Dėl svorio,tai patenkinta.Ryte pasisvėriau,vakare jau gal 72 nebe sversiu. ax.gif Na bet baigsis mano lakstymai,per žiemą aptuksiu vėl. ax.gif
Atsakyti
Labos ,
Ingrida dėl vaiko 4u.gif 4u.gif 4u.gif ... Man tai labai baisu tokie dalykai .
O kavos gražumas 4u.gif Gražu labai dumplainai , tik nelabai man skanu . Auginau kelis metus tuos mažulius . Vaikai kažkiek valgydavo , man tai iš bado tik . Turi poskonį .
Vakar popiet kaime buvom. Bjauriausią daržo kampą sukasiau , porą lysvių . Pasėjau garstyčias. Dar reikia sparagines nurauti , ir sukasti lysvę česnakams . Spalį spėsiu man rodos . Ir parsivežiau didelį krepšą paprikų , netikėjau , kad dar tiek rasiu . Marinuotų niekas nevalgo , sušaldžiau nemažai , kaip ir nebereiktų . Derlius geresnis augusiu lauke . Daugiau jokių šiltnamių paprikoms . Lankai , iš pavasario agroplėvelė, o paskui paleisti į laisvę . Gal reikia padžiovinti ir miksą su pomidorais padaryti ?
Svoriu visą gyvenimą esu nepatenkinta biggrin.gif Nors į senatvę svarbiau sveikata negu kg ...
O hormonai pas mane visą gyvenimą siautėja smile.gif O dabar dar prieš MM prasidėjo prakaitavimas ir noras ėsti " kaško " ... Suprantu , kas darosi , bet nuo supratimo ne lengviau biggrin.gif
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti

Ingrida, kaip baisu dėl sūnaus. Gerai, kad viskas laiminga.

Mano darbe kolegoms keli incidentai buvo su dviračiais: mano kolegą ant dviračio buvo nutrenkę, gerai, kad nukentėjo tik dviratis ir koją kiek susimušė. Ir dar tokia bjauri vieta yra: šalia didelio pastato eina gatvė su dviračių juosta iškart, už pastato yra įvažiavimas į automobilių stovėjimo aikštelę ir už žingsnio pėsčiųjų perėja. Tiesiog užprogramuota bėda su tuo dviračių taku, nes per mašinas nesimato pėsčiųjų, taip sugrūsta. Tai mano kolegė, kuri suko į aikštelę ant kapoto pavėžino dviratininką, kuris lėkė beprotišku greičiu su ausinuku ir užlėkė ant jos mašinos. O kitas dviratininkas kolegę nutrenkė einančią per tą perėją. Jie ten laksto, kaip išprotėję. Jai labai sunki trauma buvo. Neteko sąmonės, sutrupino petį, raktikaulį. 

Dusia, aš anksčiau kai auginau šparagines, jas nuderėjus prieš šalnas nukirpdavau ir palikdavau kambliukus kiek dirvoje, kad atiduotų dirvai savo azotą iš šaknų gumbelių. Kitąmet toje vietoje puikus derlius, nes ankštiniai praturtiną dirvą azotu.

Man visą gyvenimą prieš MM yra padidėjęs apetitas, kaip aš sakau "einu griauti šaldytuvo".

Atsakyti
Labos smile.gif

Plaukai nurumpinti antakiai pamaliavoti po piet manikiūras pedikiūras eina sau kaip sunkiai gavau vietą unsure.gif gaila mano manikiųristė nedaro pedikiųro verysad.gif na kon darysi eisiu pas naują ax.gif Duok die viską atsiboginau iš sodo unsure.gif tas gyvenimas per kelis namus užmuša pabėdavojau rolleyes.gif Vakare bus drapanų matavimasis deliojimas o MB visą gyvenimą pats dedasi man ramu šiuo klausimu žinia visad per mažai įsisdeda ax.gif pamenu vieną kart net man sudėjo nes skubiai išlėkti reikėjo nieko surado rolleyes.gif
Luety oho kokie kriminalai pas jumi blink.gif
Svoris oi tas man ruduo tiek uždėjo svorio, kad gyvenime tiek nesvėriau unsure.gif reikės gal turkijoje paieškoti to papildo unsure.gif
IngridaB jazau ačiū die nieks nelūžo unsure.gif
Pou o leidotės į rūsį kur vienuoliai palaidoti, šiaip labai graži vieta nuostabi wub.gif
O jau kavos grožis wub.gif
Atsakyti

Muka, pačioj bažnytėlėj? Nusileidom į rūsį, bet aš tik trumpą maldelę sukalbėjau, nenorėjau trikdyti mirusiesiems ramybės. Aš nežinojau, kad ten kriptos yra.

O pačiam muziejuje nebuvo, vyras kažkaip nenorėjo, sako, bus nuobodu. Tai nesiveržiau viena. Tuo labiau, kad diena buvo nuostabi, tad nuvažiavom iki piliakalnio, visą kol aplaipiojom.

Kiek mačius ankstesnes nuotraukas, jis anksčiau apaugęs labiau buvo, dabar gražiai sutvarkyta, takiukai platūs, gražiai akmenimis įrėminti, krūmynai šviežiai iškirsti. Aš bijau aukščio, bet ten visai nebaisu buvo.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 09 29, 12:18)
<p>Muka, pačioj bažnytėlėj? Nusileidom į rūsį, bet aš tik trumpą maldelę sukalbėjau, nenorėjau trikdyti mirusiesiems ramybės. Aš nežinojau, kad ten kriptos yra.</p><p></p><p>O pačiam muziejuje nebuvo, vyras kažkaip nenorėjo, sako, bus nuobodu. Tai nesiveržiau viena. Tuo labiau, kad diena buvo nuostabi, tad nuvažiavom iki piliakalnio, visą kol aplaipiojom.</p><p>Kiek mačius ankstesnes nuotraukas, jis anksčiau apaugęs labiau buvo, dabar gražiai sutvarkyta, takiukai platūs, gražiai akmenimis įrėminti, krūmynai šviežiai iškirsti. Aš bijau aukščio, bet ten visai nebaisu buvo.</p>

Pačiam rūsyje karstai, bent kaip mes buvome prieš kokius 15 metų. Jo gamta ten nuostabi wub.gif tas didingumas kartu išlaikytų subtilumu wub.gif
Atsakyti

Pačiam rūsyje karstai, bent kaip mes buvome prieš kokius 15 metų. Jo gamta ten nuostabi wub.giftas didingumas kartu išlaikytų subtilumu wub.gif

Buvom, tik aš prieš nusileisdama, nežinojau, kad ten palaidoti mirusieji.

Jei buvot prieš 15 metų, galite pakartoti, dabar ten sutvarkyta viskas kitaip, įrengtos apžvalgos aikštelės, medžiai, krūmynai praretinti, visur stendai su informacija, suoliukai viršuj įrengti. Tuo labiau, kad šalia Druskininkų, o ten šonus kartais su vyru pašildai procedūrose.

Atsakyti
Labos, 4u.gif
pagaliau namie.Visa nakty pyle ziaurus lietus,paryciais nurimo,ryte visai grazi diena,tik vejas niekadejas didelis,bet idienojo ir labai puikus oras patapo,tai pasere vistas graziai pasidarbavom sode.Greiciau pasiimtu vistas,planai musu grandioziniai,visiem seniam taip buna,kuo senyn,tuo planu daugiau biggrin.gif biggrin.gif Sutvarkem ir tai ne galutinai gal tik sestadali sklypo.MB ejo komposto semt,jam trukde moliugas,pasodintas pavasari ant komposto,nieko manes neklause,nurove,o kad zemai nutyse du moliugai dar auga,jam dzin.Akli tie vyrai,pikciausia,kad neklausia,jam piktzole cia. unsure.gif unsure.gif Buvau supykus,bet atsileidau tongue.gif
Bulves kibiruose jau iskise nosutes,kai dar kiek paaugs,apipilsiu vel zeme,tikiuosi,kad uzaugs kazkas.
Parsiveziau savo ciklamenus,susodintus i vazona ir laiveli,isbujojo,grazuoliai patapo ir jau pradeda zydet.Baltas kiek smulkesnis,o ruzavieji labai atsigavo dirvoj.Naslaites balandziai apskabe,tie choleros baigia nervus isgadint,jiems naslaites delikatesas.As galvojau,kad jie tik ziedus megsta,bet pasirodo ir rasoda mano apede,i kelis net isrove betempdami.Nu nesinori rudeni dangstyt geliu.u bet ka daryt,kovot neina,nepagausiu,nenupesiu plunksnos is uodegos gi.O noreciau. biggrin.gif biggrin.gif
Ryt man pas kirpeja,labai prastai auga po depresijos,anksciau reikedavo kirpt kas 5-6 savaites,dabar kas 2-3 menesius.Plaunu su dilgeliu muilu,lyg kazkiek maziau slenka,reiks dar ricina istept saknis nakciai,o ryte isplaut.
Ingridel,vaje ,kaip baisu,MB vazineja i soda daznai dviraciu,o ateity teks dar dazniau,nes si ryta vaziavo 5:30 benzino eilej stovet,tai tik trecioj degalinej buvo benzino ir tai to brangaus 99 oktaninio,jei nesuges masina,tai gerai.O brangybe 1.40 musu pinigu uz litra.MB sake sankabos nebereikia spaust,tik vos vos paliest.Nu as neismanau.
Be to mano mamute mirtinai partrenks sunkvezimis vaziuojancia dviraciu is darbo.Tai man baisu tie dviraciai,o UK isvis niekas i juos demesio nekreipia,mieste nera jokiu taku jiems tik uzmiestyje.Man turi nupirkes ta mazais ratais,bet as dar nevaziavau,dabar ziuri trirati pirkt,cia daug bobuciu su suaugusiu triratukais vazineja biggrin.gif biggrin.gif nu jei benzinas bus toks brangus,arba jo isvis nebebus,tai ka darysi,vis geriau nei pestute.vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 29 rugsėjo 2021 - 15:11
Sveikos mergiotes,

Luety, man labai reikia tokio dviracio, dabar jau tikrai noriu. Labai grazus jie man, kazin ar lengvi minti.

Mukute jau plunksnas issikedenus i kelione issiruose wub.gif Mano mergytes irgi vakar i Lietuva isskrido pavieseti savaitelei. Kazkaip susigalvojau, kad, kai mamos nebebus, tai ir reikalo jokio i Lietuva vaziuot nebeliks unsure.gif

Merginos, kai paskaitau kiek jus veiklos turit ir kiek suspejat, tai mane panika apeme. Pasijauciau tokia tingine, tik i darba ir is darbo, daugiau nieko neveikiu, savaitgaly namus apsitvarkau, viskas. zole atvaziuoja zmogus nupjauti, nes MB dabar nebegali, o as nemoku su tuo traktoriuku. Vienu zodziu, esu baisi tingine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2021 09 29, 17:09)
Sveikos mergiotes,

Luety, man labai reikia tokio dviracio, dabar jau tikrai noriu. Labai grazus jie man, kazin ar lengvi minti.

Mukute jau plunksnas issikedenus i kelione issiruose wub.gif Mano mergytes irgi vakar i Lietuva isskrido pavieseti savaitelei. Kazkaip susigalvojau, kad, kai mamos nebebus, tai ir reikalo jokio i Lietuva vaziuot nebeliks unsure.gif

Merginos, kai paskaitau kiek jus veiklos turit ir kiek suspejat, tai mane panika apeme. Pasijauciau tokia tingine, tik i darba ir is darbo, daugiau nieko neveikiu, savaitgaly namus apsitvarkau, viskas. zole atvaziuoja zmogus nupjauti, nes MB dabar nebegali, o as nemoku su tuo traktoriuku. Vienu zodziu, esu baisi tingine smile.gif

JustDi,as is pradziu buvau labai skeptiska tiems triraciams,man atrode vaikiska.Bet MB nuveze i soda ta mazais ratukais dvirati,atrodo patogus,smagus bus,bet as jau bijojau ant jo lipt.Esu gana stora,o tas dviratukas trapus,nebeisdrysau,bijojau,kad MB neislaikys.
Ar tas triratis vaziuoja lengvai,turbut,nes yra 6 pavaros.Atsiliepimai labai geri,raso,kad lengvai minasi.Zadu pirkt.Bus ir sportas ir sutaupysim benzina.Reikia ziuret,ar buna ju sulankstomu,kad butu galima nusivezt uz miesto,kur geri dviracio takai,kad smagiai pasivazinet.O jei ne,tai teks anksti ryte vaziuot,kol dar nedaug masinu.
Buvo labai grazi ir darbinga diena,neziurint to,kad sianakt vel nemiegojau iki 3:30.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida rado Vasaros biggrin.gif . Dėkui Brangioji už kavą 4u.gif Kaip mėlyniauti sekėsi ?
Tokių dviračių nemačiusi ax.gif Bent jau Lietuvoje . Man tai biški juokingi . Bet saugūs 4u.gif
Pou aš visada kuo ilgiau žirnius ir šparagines laikau nenurautus , kad žemę man gerintų. Ir dažnaiusiai po šparaginių sodinu česnakus, šeimet irgi . O sukasiau tą kampą kur prie šiltnamio buvo susodintos cukinijos , moliūgai, patisonai . Nurovus radau bele kiek žolių . Be to ir sodinta buvo į nekastą žemę. Iškasiau duobes , piliau gersenės žemės, sodinau daigais augalus ir smarkai šienu mulčiavau . Tai norėjau tą likusį mulčą apkasti ( kaip mėšlas supuvusi žolė ) , žemę pagerinti, dažą palyginti . Labai matosi mano smėlynuose kur daržas seniau , kur šviežas . Mulčas labai atgerina žemę, net splava pasikeičia .
Šiandien tekinom , prieš mini atostogas ax.gif .
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti