Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Dusia,pas mus lyg tai jau nuo pirmadienio isigaliojo,kad su pilnu skiepu bagazu isvaziuojant ir gryzus jokiu testu,jokiu karantinu,bet nezinau ar tai tiksliai taip.Tiesiog spaudoj skaiciau,bet neuzfiksavau.Viska galima perskaityt gov.uk.Ir man tai atrodo juokingai,norint "suvaldyt"infekcija. biggrin.gif biggrin.gif Isvadas darykit pacios.Lyg skiepyti nenesioja ir negali atsivezt viruso. biggrin.gif biggrin.gif Logikos jokios.
Del testavimo,ta nesu testavusis ir nezadu begt del kiekvieno sss,nebent tikrai susirgsiu su rimtais simptomais,kad uzsiregistruot jog persirgau.O ir tai dar nesu tikra.Draugai sirgo tikriausia korone ,o testai rode ,kad sveiki.jie nebenori,kad daug zmoniu turetu priezasti nesiskpt.Ir jau girdziu ne is vieno.Gryni anekdotai.Zmogus serga,PRG testas rodo pieno riebuma,o tuo metu potecialus ligonis eina i parde ar vaistine ir platina infekcija.Tikras epidemiologas,o ne pirktas,jau seniai butu sustabdes ta pdmia.
Siandien man mezgimo diena.Numezgiau viena kojine jau.Reikia siulu kojinem,as jau galvojau nebemegzt ju,kazkaip isijauciau i megztinius,vakar ieskojau,nu zinoma,sezono matu kainos kosmines.Dar radau pora vietu normalesnem kainom,uzsakiau,o kol atsius mezgu is likuciu heliksu.Tikiu budu mezgant.sueina visi likuciai ir kaina galima zemesne laikyt,o ta helikso technika zmones megsta pirkt,nes jos atrodo storesnes,tvirtesnes.Jei ka domina,labai geras master klas video sitos autores.
https://www.youtube....l=MadebyMarinai

O cia to megztuko rombais video,nuo A iki Z labai geras,neikyrus ir informatyvus.https://www.youtube.com/watch?v=4Q1VMxqaOI8&t=557s
Jei kas megzit ir bus neaisku,klauskit tikrai zinosiu kaip patart. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 13 spalio 2021 - 16:42
Luety dėkui už filmukus 4u.gif
Nesu mezgusi nuo apačios. Jaunystėje kažką panašaus turėjau juodos spalvos nusimezgusi ... Gražu buvo smile.gif

Dėl viso kito ... Lietuvoj VISIŠKA ŠIKNA. Ypač miestuose smile.gif Kaimuose tos problemos kaip ir nėra. O 100 km nuo Kauno į vakarus visiška laisvė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nepasisekė Lietuvai su valdžia sunkiu periodu . Bet kada jai sekėsi ? Pradedant Smetona ... Kritinėse sitacijojse moterys pasimeta ir užsisipiria . Taip gamtos surėdyta ax.gif Seksitė aš biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Siūlams turiu imunitetą biggrin.gif Įgavau . Vakar buvau labai gražių siūlų parduotuvėje, niekas neužkabino. Ten man visada tiek grožio būdavo smile.gif brangaus ... Šiandien teko būti urme, negundė pigiukai. Norisi kokybės , babinukių , kad mazgų nebūtų .
Ingrida kaip Tavo rankos? Vis dar skauda naktim ? O veranda prie seno namo tvarkysit ar prie pirtukės statysit ?
Atsakyti
Dusia,nesupratau dėl laisvės? bigsmile.gif
Prie seno namo,nugriovėme po didele kriaušę supuvo veranda,dabar statome iš naujo.Noriu mezgimui su mašina kažkokio kampelio sau.Na bet atšals jau nebe pamegsiu,bet kol pabaigsime ateis ir pavasaris. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 10 13, 21:05)
Dusia,nesupratau dėl laisvės? bigsmile.gif
Prie seno namo,nugriovėme po didele kriaušę supuvo veranda,dabar statome iš naujo.Noriu mezgimui su mašina kažkokio kampelio sau.Na bet atšals jau nebe pamegsiu,bet kol pabaigsime ateis ir pavasaris. ax.gif

Suvalkuose žmonės nerūšiuojami į lygius ir lygesnius . Nei kaukių , nei pasų , nei susirgimų ... Tik 100 km nuo Kauno . Kaip taip ?

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nu joooooooo Suvalkai............ ax.gif
Gerai jaučiuosi,gal tik peršalimas buvo?Nes ,kai kasiau jurginus,buvau sukaitųsi,gal perpūtė?Iš kur pas mus kaime covidas? biggrin.gif biggrin.gif
Reikia vėlynėms pradėti ruoštis.MB sakė nebandyk.Atvažiavau į turgelį viena kita klientė laukia puokščių.Kaip pavesti žmones?Šiandien reikia susipirkti medžiagas.Pradėti galvoti,didelių puokščių tikrai nedarysiu,vargas nusivežti. ax.gif Vainikų irgi nepinsiu,tik minimaliai. ax.gif
Gismeteo rodo kitą savaitę dar aukštą temperatūrą. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą 4u.gif Kokios gražios rožės !
Pasitikrinau akis vakar smile.gif Galvojau blogiau bus . Akiniai tik skaitymui ir kompui . Kai daug metų daug valandų prie kompo dirbu , dar negaliu dejuoti smile.gif
O kad kvietų nepažystų tai čia ne akyse , o galvoj bėdos biggrin.gif
Dėl mezgimo verandoje jei šalta galima nusipirkti Infraraudonųjų spindulių šildytuvą. Mes turim kaime. Naudojam tiek pavėsinėje , tiek trioboj . Geras dalykas smile.gif Trioboj kai atvažiuojam ir dar pečius nepakurtas labai šalta būna ... Įsijungi ir iš karto maloniau.
Savaitgaliui laukiu vaikų . Pasiilgus labai smile.gif Galvoju gal kepenų pašteto pagaminti ? Visi valgo ... O tokio dalyko tik pas mamą gauna smile.gif Tai kaimas šį savaitgalį nuplaukia . MB vis guodžia - ne dėl rezultato mes ten dirbam , o dėl proceso ax.gif
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Buvom mieste ax.gif na ir nieko įdomaus šioje dalyje visi vienodi bet va turgus kiek supratau augintojai nuo daržovių akys raibsta kainos juokingos mums bulves 0,10 nuo alyvuogių akys raibsta kaina apie 3 eurus , o jau sūriu vienas net kailyje brandinamas blink.gif ragauti nedrįsau ax.gif vaistinėje apsipirkome ir viskas daugiau nieko smutkiu nenorėjau o bulvių nereikėjo biggrin.gif vakar lietaus gavome ir šiandiena apniukę
Gražios dienos tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Pas mus irgi apniuke,i ir lietaus zada po pietu,o nuo pirmadienio rodo lietu visa savaite.
Sestadieni teveli atveza man dviem savaitem,brolis su zmona isirenge camperi ir varo i siltus krastus .Blogai,ir jam ,ir mums,kai neturiu atskiro kambario jam,tik salone sofa Atiduociau savo miegamaji ,bet jis antram aukste,o wc pirmam.Mums jau nekas nakti lipt zemyn,o jam butu isvis misija neimanoma .Teks kazkaip taikytis .
I soda nebuvau dvi dienas,kiti darbai buvo svarbesni.MB buvo,mesla suveze i kompostine,paliko kaimynui susivezt savo.O manes dar laukia braskes perkelt i didesnius vazonelius.
Siandien MB turejo uzsibukines masinis technikinei.Tolokai nuo namu,tai teks laukt garazo laukiamajam kol padarys.
Pagaliau kava Ingrida atnese. biggrin.gif Grazu.
Ate,kaip tu ten su tais kvapais?Ar pasigavai virusa!Rasyk,jei ka,tuoj sumesim patarimu ka gert,turiu prisirinkus us visur visokiu,mazu pades. wub.gif
Dusia,ar dar nemezgi nieko?Nuo apacios nemegstu megzt irgi,bet sitas mezgesi labai mielai ir lengvai,juolab video labai informatyvus,net eilem ir cm viska ismatavus ant standartines figuros,tai nesukele jokiu sutrikimu,tik malonuma mezgant Nuvariau net du tokius,su didesniais rombais ir mazesniais .
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 10 14, 11:58)

Dusia,ar dar nemezgi nieko?Nuo apacios nemegstu megzt irgi,bet sitas mezgesi labai mielai ir lengvai,juolab video labai informatyvus,net eilem ir cm viska ismatavus ant standartines figuros,tai nesukele jokiu sutrikimu,tik malonuma mezgant Nuvariau net du tokius,su didesniais rombais ir mazesniais .

Luety mezgu vis dar šaliką , po kelias eilutes vakarais . Siūlai ploni, tai pamažu mezgasi . Vis tik 600 metrų . Spalva džiugina . Laukiu akinių , pradėsiu tamsiai rudą plačiomis rankovėmis . Turiu projektą. Ir dar reikia kapišoninį pribaigti .
Kažkaip nedaug ir laiko man mezgimui lieka... Vis kokie tai reikalai, darbai . Vis tik dirbantis žmogus, o už gražias akis niekas nemoka smile.gif Ir kiek to akių grožio beliko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Reiktų antakių pakėlimo operacijos, paveldėjau iš tėvuko " užkritusias akis" . Genetika, nieko nepakeisi . Dabar dukra visus lai žudo savo žaliai mėlynomis akimis. Mudviejų akys be pastovios spavos... Būna dienų žalesnės , būna dienų melsvos . Šiandien pas dantistą reikia ir neliks pusdienio . O iki pietų darbas prie kompo . Ryte su Kate kelias eilutes numezgėm kavą gerdamos . Dar vakare liks kažkiek laiko , seriją per NX žiūrint .
Atsakyti
Muka ,na ir pasakei.Nieko idomaus turkijoje.Man kaip tik tai idomiausia vieta.
Nx tai netflix? Reiks ir man ta kate paziuret.
Paskutinis idomus buvo the chesnut man,skandinaviskas.Hardcoras ,apie vaiku isnaudojima.
Atsakyti
Na Alanijos regiono miestai visi vienodi va ir nėra ką žiūrėti o siaip kas keliauja taip yra ax.gif o man daugiau Kemero puse ten žaliau, Bodrumas Fetija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 10 14, 12:50)
Muka ,na ir pasakei.Nieko idomaus turkijoje.Man kaip tik tai idomiausia vieta.
Nx tai netflix? Reiks ir man ta kate paziuret.
Paskutinis idomus buvo the chesnut man,skandinaviskas.Hardcoras ,apie vaiku isnaudojima.

Tikrai taip smile.gif
Aš jei noriu megzdama žiūrėti reikia rusų kalbos . Bo anglų reikia biški titrus sekti , titrai rusų kalba .
Dabar žiūrim Sex Education trečią sezoną ...
The Queen's Gambit vienas geresnių .
Ozarkas man patiko , bent jau pirmas sezonas. Apie buhalterį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Muka pailsėk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jei man 2 savaites reiktų su MB būti uždarytai patapčiau našle ...
Madeiroje eidavau vakarais viena pasivaikščioti ir ant vandenyno kranto pasėdėti . Nors visas dienas keliavom ax.gif
Visi mes skirtingi ir tai gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 spalio 2021 - 12:16