Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labuka,

Luety, svarkas labai grazus 4u.gif Aplamai tavo mezginiai grazus, turi auksines rankas.

O mes kuiciames po namus, MB kol kas dar silpnas, bet stengiasi, daro pratimus, vaiksto lauke, dar nemoka pats apsirengti. Tikiuosi kad ismoks kol man reiks i darba. Nieko,isgyvensim, juk mes kartu viska galim mirksiukas.gif

Dusia, juk nei kvapams nei skoniams draugu nera. Vieni megaujasi, kiti ziaukcioja smile.gif Del to nesam nei blogesni nei geresni vieni uz kitus 4u.gif

Oras pasaka pas mus, saulute sviecia, vesoka, bet nesalta, tikra bobu vasara. MB prikabines daug lesykleliu pauksciams, tai kate itaise dabar jo paukstukus gaudyti, pyksta MB.

Muka jau namo gryzta po maudyniu, pailsejusi. Gyvenimas tesiasi, noreciau ir as kur nors islekt, bet nera galimybiu dabar, gal kita rudeni istruksim paatostogaut, tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 10 15, 12:00)
Luety mezgu sau . Ir nežinau ar noriu ir reikia man tų pirštinių ... Aš jas kas žiemą sėju . Gaila nesulaukiu pavasarį pirštinių medžio. Kadangi siūlai pereinamų spalvų tai ar betinka pušimčio metų moteriškei skirtingų spalvų pirštinės?
Mamukas paskutinius 2 metus niekur iš namų nevažiuodavo . Užsispyrus buvo ji pas mus smile.gif Kažkada išleidau sesę savaitei ar 10 dienų ... pagyvenau pas ją. 200 km nepilakstysi .
Nei patogu , nei smagu svetimuose namuose gyventi , bet jei yra toks reikalas ...
Megztukas NUOSTABUS !!!!
Vau  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Man dar mokytis ir mokytis iki tokio tobulumo ...

Jei siulas pereinamu spalvu,tai gal ir ne labai.Teks ilga salika nesiot. biggrin.gif
Zinau,Dusia,kai reikia,tai reikia.Brolis pasake atves,as nesigincijau.Namai jo,kur esti tevelis,gal nenori,kad mes ten butume,ar pagalvojo,kad man bus patogiau savo namuose,as nezinau.Kas beziuri i sena zmogu,ar jam patogu.Isgyvensim,ner a taip sunku,anksciau vieno kambario bute keletas zmoniu gyveno ir sutilpo.Viskas praeina.
Dusia,sitas megztinis mezgasi be galo paprastai.Du tiesus priekiai be jokiu nuleidimu,viena plati nugara be nuleidimo.Rastas angliskas.Rankoves apnaras blogos akys,toliau isplatini,mezgi anglisku kazkiek eiliu ir pora eiliu praezgi plonesniu siulu panasios spalvos,mano ten,tamsiai rudas ir taip pakartoji du ar tris kartus,uzbaigi tiesia linija.svarbiausia graziai susiuti,kad nesiskirtu sonuose rastas.Cia sunkiausia dalis,bet intike video pilna,ismokstama.Kalnieriu susiuta megztini surenki akis ir numezgi.Pagal aprasyma buvo be pridetiniu akiu,as pridejau po kelias,kad butu grazesnis kalnierius,panasesnis i kalnieriu.Jei kas megzit,duosiu schema.Labai lengvai ir greitai mezgasi.Svarbu stori ir purus siulai.Autore siulo 100g-200m 85% acrylic ir 15% mohair.Arba kiti panasus,kur butu mazdaug 10x10cm-14,5akies ,20 eliu.Raso viso reikia 1200m.Man isejo nepilnai 200m daugiau.Priklauso nuo svarko ilgio.Dukra auksta 170.Ir jokio tobulumo cia nereikia,neperdek.
JustDi,smagu girdet,kad jusu antra pusele taisosi.Dabar tik jums sulaukt savo eiles ir busit pasiremontave.
Pas oras 16 silumos,bet toks be saules,saule kazkur po debesimis,apsiblausus.Buvom sode,beveik mano darbai baigti sode.Braskes susodintos siltnamy,liko sebentai ir agrastai perkelt kartu su MB cia jau dirbsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 15 spalio 2021 - 16:59
Luety,nuostabus švarkas. wub.gif wub.gif Norėčiau tokio. ax.gif Tik neturiu kur eiti. mirksiukas.gif

JustDi,o reabilitacijos nėra mb?Maniškio net į namus neišleido,tiesiai su greitąją į sanatoriją. ax.gif Po trejų savaičių iš sanatorijos sunkiai parsivežiau su mašina. blink.gif
Na tikras ruduo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 10 15, 16:37)
Luety,nuostabus švarkas. wub.gif  wub.gif Norėčiau tokio. ax.gif Tik neturiu kur eiti. mirksiukas.gif

JustDi,o reabilitacijos nėra mb?Maniškio net į namus neišleido,tiesiai su greitąją į sanatoriją. ax.gif Po trejų savaičių iš sanatorijos sunkiai parsivežiau su mašina. blink.gif
Na tikras ruduo. ax.gif

Ingrida,tai nera kazkoks sventinis megztinis,tai sio sezono uzmesukas,ypac tinka vairuojanciom,nes be sagu.Tiesiog toks vietoj striukytes rudens ezonui,kai striukes dar nereikia.Tinka visur ,kai reikia iseit per duris lauk.
Na UK nieko nezinau apie rebilitacija,turbut Airijoj taip pat.Nori,ieskok teinancio zmogaus,kuris darys tau masazus,mankstas,bet pats mokek.Cia tik Lietuva gali sau lesit tokias privilegijas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tai vadinasi pas mus medicina gera? mirksiukas.gif
Dusia,tu turi siūlų nuorodų lobius.Reikia spalvotų siūlų kojinėms. ax.gif Stacionariame kompe namie lygtais buvau išsisaugojųsi,bet čia neturiu sodyboje nuorodos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 10 16, 07:11)

Dusia,tu turi siūlų nuorodų lobius.Reikia spalvotų siūlų kojinėms. ax.gif Stacionariame kompe namie lygtais buvau išsisaugojųsi,bet čia neturiu sodyboje nuorodos. ax.gif

Labas rytas
Ingrida pigūs siūlai čia :
Itališki siūlai
Gal spalvų nėra. Bet pigiau negu kitus kokius 3 kartus . Ir man dar dovanų įdėjo . Ir kiekiai tokie nemenki. Bus keliems metams smile.gif
FB yra kas dažo Kalėdinius . Man labai gražūs : Apmegzta, rankomis dažyti siūlai . Bet ten brangu . Gal turi drauguose?
O jau kavos gražumas 4u.gif 4u.gif Dėkui 4u.gif

Laukiu dukrytės. Vakas neparvažiuos. Mokslai ir darbai užspaudė , sakė niekaip nespėja ... Pasiilgau .
Gražaus šeštadienio 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Nu jau kavos grozis! 4u.gif Oranzine mano spalva,net kava atrodo skanesne biggrin.gif
Ingrida,siulu internetiniu ir ne Lietuvoj gausus pasirinkimas.Siulu dama,siulu gija ir dar daug daug kitu.Ziurint kokiu tau reikia.O as laukiu savo siuntos siulu.Gal siandien ateis?
Ir laukiu teveli atvezant....
Apsiniauke,niuru.Sianakt iki 3 val zvaigzdes skaiciau .Pas mane,kaip taisykle,jei viena nakti ismiegi gerai,kita budejimas buna .Padariau savo maza mankstele,einu gert Ingridos grazios kavos. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Luety aš supratau , kad Ingrida prašė pigiu siūlų parduotuvės .
Nes Siūlų dama kaina beveik 8,00 Eur 100 gr. kojinių siūlų Regija .
Itališkuose 2,30-3 .00 Eur.
Šeimyna didelė iš kilo 10 porų - ir visi laimingi smile.gif
2,74 Eur /kg
8,95 Eur/kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 spalio 2021 - 11:43
Dusia,gal but,kad taip.Nu bet kainos tame italiskame shope,eina sau.Tik todel,kad nera etikeciu?Bet gali but ikisti ir kitokie siulai,jei nera etikeciu.Ar nebuna stipriai suvelti?Pliusas,kad pigu,minusas,kad be etikeciu,nera spalvu pasirinkimo ir as nemegstu tokiu plonu kojinem.Man geriausia,kai 100g-230/250/350m.Dar 100g-400g nieko,bet kai 100g-420,tai jau lqbqi ploni.Tokias kojines perka saltose salyse,kaip Skandinavija,nes jie nesioja i batus,o UK nesioja tik namie,tai jiems tokios per plonos.Nenori pirkt.O ir man ne ypatingai patinka.Vat mezgimo masina,gal ir nieko,gal galima tankesni audini isgaut.Jei megzt kiaurarasciu is tokiu plonu,gaunasi tysinys.Jie gerai megzt pynemis,susuktomis,iskiliomis akimis,tada graziai ziurisi ir dar ,jei rasto raportas uzima 13-16 akiu,tada irgi graziai ziurisi,nes storais siulais as pradedu su 48 akimis,kartais 52,dabar mezgu raudonas su 56 akim,mano akiai per dideles,daugiau vyriskas dydis,bet rastas moteriskas,jau plaunant reiks kiek karstesniam vandeny palaikyt,kad susoktu truputi.Tokie mano pastebejimai is mano kojiniu mezgimo stazo. biggrin.gif biggrin.gif
Teveli atves ryt ryte,siandien kerpa,skuta,maudo,ruosia lyg pas panas tevuli.O mes su MB darem gyvaciu vaikyma is ryta,jis labai man padeda,tai abu greit prasibegom ir nepavargom,Jis siurbliavo,plove grindis,as vonia,dulkes,virtuve ir greit ir gerai.Tuo klausimu anyte isauklejo sunu tinkama linkme,bet kaip zinia tobulu zmoniu nera,tai ziuriu tik i teigiamas savybes ir darosi gera.Mano sunus irgi tvarkosi ir valgyt gamina,matyt tevo genai.Nors visada turedavo vaikai savo kambari issivalyt,as tik pataisydavau,ka jie nedaziuredavo,kai ju nebudavo namie.
Einu megzt antra kjine,siulai neatejo dar,nors vieni issiusti jau dvi dienos,o kiti viena diena.Matyt bus kita savaite.
Tiesa,siulu damoj kainos,kaip pas mus,bet as vis dar randu pigesnem kainom,kur likuciai like,o ju spalvos mane tenkina.Si syk radau beveik puse kainos,Fabel ir Nord.
Atsakyti
Luety tokios kainos nes kiekai pati matai kokie ... nenusipriksi 100 gr.
Pirkau 1 kartą . Tai dalis su etiketėmis - dalis be ... PVZ to pačio siūlo 2 matkeliai pilni , du po pusę. Šaip tai labai greitai atsiuntė, tvarkingai supakuota ir dar kokis 300 garamų dovanu margintos medvilnės dovanų ...
Dalis mano siūlų :
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 10 16, 14:08)
Luety tokios kainos nes kiekai pati matai kokie ... nenusipriksi 100 gr.
Pirkau 1 kartą . Tai dalis su etiketėmis - dalis be ... PVZ to pačio siūlo 2 matkeliai pilni , du po pusę. Šaip tai labai greitai atsiuntė, tvarkingai supakuota ir dar kokis 300  garamų dovanu margintos medvilnės dovanų ...
Dalis mano siūlų :

Atrodo ispudingai.Tai,jei nepilni matkeliai,jie ieina i ta 1100g ir gauni svori pilna?Nes tokiu nepilnu jie neparduotu?Nga mezgejoms,uztai ir pardavineja kojines po 5-7 eurus maciau,kur as gaunu po 18,25 svarus uz pora is vilnoniu kojiniu siulu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 spalio 2021 - 17:17
QUOTE(Luety @ 2021 10 16, 18:17)
Atrodo ispudingai.Tai,jei nepilni matkeliai,jie ieina i ta 1100g ir gauni svori pilna?Nes tokiu nepilnu jie neparduotu?Nga mezgejoms,uztai ir pardavineja kojines po 5-7 eurus maciau,kur as gaunu po 18,25 svarus uz pora is vilnoniu kojiniu siulu.

Luety susverta ir sudėta maišais smile.gif Viskas ten gerai ... Aš užsipirkau daugiau vienu pirkimu , ant siuntimo tauposi .

Be 20 Eur už porą penčiaku neverta ir vargti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aš nesu ir greitamezgių smile.gif tai neduokdieve iš mezgimo gyventi ...

Atsakyti