Dusia,gal but,kad taip.Nu bet kainos tame italiskame shope,eina sau.Tik todel,kad nera etikeciu?Bet gali but ikisti ir kitokie siulai,jei nera etikeciu.Ar nebuna stipriai suvelti?Pliusas,kad pigu,minusas,kad be etikeciu,nera spalvu pasirinkimo ir as nemegstu tokiu plonu kojinem.Man geriausia,kai 100g-230/250/350m.Dar 100g-400g nieko,bet kai 100g-420,tai jau lqbqi ploni.Tokias kojines perka saltose salyse,kaip Skandinavija,nes jie nesioja i batus,o UK nesioja tik namie,tai jiems tokios per plonos.Nenori pirkt.O ir man ne ypatingai patinka.Vat mezgimo masina,gal ir nieko,gal galima tankesni audini isgaut.Jei megzt kiaurarasciu is tokiu plonu,gaunasi tysinys.Jie gerai megzt pynemis,susuktomis,iskiliomis akimis,tada graziai ziurisi ir dar ,jei rasto raportas uzima 13-16 akiu,tada irgi graziai ziurisi,nes storais siulais as pradedu su 48 akimis,kartais 52,dabar mezgu raudonas su 56 akim,mano akiai per dideles,daugiau vyriskas dydis,bet rastas moteriskas,jau plaunant reiks kiek karstesniam vandeny palaikyt,kad susoktu truputi.Tokie mano pastebejimai is mano kojiniu mezgimo stazo.
Teveli atves ryt ryte,siandien kerpa,skuta,maudo,ruosia lyg pas panas tevuli.O mes su MB darem gyvaciu vaikyma is ryta,jis labai man padeda,tai abu greit prasibegom ir nepavargom,Jis siurbliavo,plove grindis,as vonia,dulkes,virtuve ir greit ir gerai.Tuo klausimu anyte isauklejo sunu tinkama linkme,bet kaip zinia tobulu zmoniu nera,tai ziuriu tik i teigiamas savybes ir darosi gera.Mano sunus irgi tvarkosi ir valgyt gamina,matyt tevo genai.Nors visada turedavo vaikai savo kambari issivalyt,as tik pataisydavau,ka jie nedaziuredavo,kai ju nebudavo namie.
Einu megzt antra kjine,siulai neatejo dar,nors vieni issiusti jau dvi dienos,o kiti viena diena.Matyt bus kita savaite.
Tiesa,siulu damoj kainos,kaip pas mus,bet as vis dar randu pigesnem kainom,kur likuciai like,o ju spalvos mane tenkina.Si syk radau beveik puse kainos,Fabel ir Nord.