Viskas pomidorus išpardaviau parsivežiau kilogramą.Ramu ,liko valgymui tik.Už tai obuolių nemažai.Reiks džiovinti.Pažiūrėjau taip gražiai vienoje vietoje išdžiovinti.Reiks daržovių pjaustyklė,kur agurkus plonai pjausto,pjaustyti obuolius,tada džiovyklėn.Nes rankomis taip nesupjaustysi.
Ačiū mergaitės.
Rinksiuosi.
Viskas pomidorus išpardaviau parsivežiau kilogramą.Ramu ,liko valgymui tik.Už tai obuolių nemažai.Reiks džiovinti.Pažiūrėjau taip gražiai vienoje vietoje išdžiovinti.Reiks daržovių pjaustyklė,kur agurkus plonai pjausto,pjaustyti obuolius,tada džiovyklėn.Nes rankomis taip nesupjaustysi.

Labas rytas.
Pažiūrėtos laidos kaimo.Einu šilkmedžio lapų,kažkaip šiemet neprisidžiovinau.
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą
Aš ryte visada geriu juodą . Antra puodelį jau galiu pasibalinti .
Nesinori man jokio maisto anksti ryte
Išmokau anksti keltis, bet iš prgimties esu pelėda
Jau imu suprasti , kaip mama sakydavo , miegok kol gali
. Nebegali išmiegoti iki 11-12, kaip vaikystėje , jaunystėje.
O jau smagumas megzti helix penčiakas!!! Kaip narkotikas
Dukra pamatė - pirmas klausimas kam bus? Tai jau pažadėjau , kad jai mylimiausiai ... Labai gražu kai vienas siūlas margas - nežinai kaip gausis
Ir aišku , kad kita penčiaka bus truputi kitokia - jau tikrai nekarpysiu margo siūlo
Šaliką baigiau ir dar pusę penčiakos numezgiau . Ką reikškia savaitgalis namie ... Tik valgyti pasidariau ir namus pasitvarkiau . Ir visas laikas Man , vadinasi mezgimui 
Muka kaip skrydis ?
Ingrida man skanu šilkmedžio lapų arbata tik iki Joninių . Paskui nebe ... Ir aplamai man visos arbatos skanu iš šviežių lapų . Čiobrelis, juodų serbentų lapai ... Žiema aš geriu vandenį. Jei man nesinori , vadinasi ir nereikia
Gražaus sekmadienio
Dėkui Ingrida už kavą
Nesinori man jokio maisto anksti ryte
Išmokau anksti keltis, bet iš prgimties esu pelėda
O jau smagumas megzti helix penčiakas!!! Kaip narkotikas
Muka kaip skrydis ?
Ingrida man skanu šilkmedžio lapų arbata tik iki Joninių . Paskui nebe ... Ir aplamai man visos arbatos skanu iš šviežių lapų . Čiobrelis, juodų serbentų lapai ... Žiema aš geriu vandenį. Jei man nesinori , vadinasi ir nereikia
Gražaus sekmadienio
Dusia , o ziemgalieciai ,prie kuriu drisciau tave priskirti tikrai vadindavo kojines punciakomis? Ne kitu zodziu?
Pas mus graikisku riesutu sezonas ,kurie cia siaip riesutais vadinami.
beje ,aptikau ,kad moliugu ir cukiniju ziedai labai skaniai kvepia.
Ir grybai jau randasi ,pagaliau.
Siaip siuo metu patarciau ersketuogiu pasirinkt ir siaip uzpila gerti ,labai padeda visokiu kuno membranu elastingumui ir sandarumui
Pas mus graikisku riesutu sezonas ,kurie cia siaip riesutais vadinami.
beje ,aptikau ,kad moliugu ir cukiniju ziedai labai skaniai kvepia.
Ir grybai jau randasi ,pagaliau.
Siaip siuo metu patarciau ersketuogiu pasirinkt ir siaip uzpila gerti ,labai padeda visokiu kuno membranu elastingumui ir sandarumui
AA mano kaime su E. Penciakos. Punciakos. O koks kitas žodis? Gal pamiršau?
Man žiemą skanu juodųjų serbentų šakelių arbata.O kvepia.
Iš kur paiimti dar porą rankų????AA pažiūriu į erškėtrožę,žinau reikia skinti,tik nedaeina rankos.Juk juos reikia dar išrakinėti?
Svarainiai suskinti laukia eilėje.
Dar kardelių vaikai neiškasti.O taip paaugo per vasarą,keli net žiedus sukrovė.
Iš raugeriškio ką nors darote uogų?Žinau kaip prieskonis kartais naudojamas.Pas mane virš stogo jau išaugo krūmas.Reiktų gal jau genėti?
Į plovą lygtais dedadmos uogos?Ar aš jau sapnuoju?
Iškepiau mūms abiems obuolių pyragą,girkas,kai tiek obuolių.
Ramaus sekmadienio visoms.
Vakar pabandžiau nupurkšti hortenzijų žiedus dažais.Man gražu,man gražu ir buvo natūralūs.Tik mb sukritikavo,sako kaip šiukšlė atrodo.
Iš kur paiimti dar porą rankų????AA pažiūriu į erškėtrožę,žinau reikia skinti,tik nedaeina rankos.Juk juos reikia dar išrakinėti?
Svarainiai suskinti laukia eilėje.
Dar kardelių vaikai neiškasti.O taip paaugo per vasarą,keli net žiedus sukrovė.
Iš raugeriškio ką nors darote uogų?Žinau kaip prieskonis kartais naudojamas.Pas mane virš stogo jau išaugo krūmas.Reiktų gal jau genėti?
Iškepiau mūms abiems obuolių pyragą,girkas,kai tiek obuolių.
Ramaus sekmadienio visoms.
Vakar pabandžiau nupurkšti hortenzijų žiedus dažais.Man gražu,man gražu ir buvo natūralūs.Tik mb sukritikavo,sako kaip šiukšlė atrodo.
Labutes,sekmadienio pleputes,
tevelis jau miega lovoj,pavarges po keliones is vienu namu i kitus,o dar ir laiptai pas mane i antra auksta.Uzlipo pats ir gana mikliai,bet pavargo.
Dusia,sakiau,kad pamilsi helix buda kojinem.Man irgi grazu,kai vienas siulas margas.Ir nederink jokiu spalvu,svarbu,kad spalvine gama ta pati abiejose kojinese.Kai nederini,kojines igauna funny toki sarma.Jaunimui tai patinka,jos ne nuobodzios buna.abai smagus mezgimo budas ir greitai kyla i virsu.Ir nenusibosta megzt,nes reikia stebet ,kad nenunertum du kartus ta pacia spalva,o be to darosi vis idomu,kaip gausis.
O is tavo tu italisku siulu oho kiek helixu iseis.
Va cia dar yra labai idomiu kojiniu su aprasymai rastu schemomis.
https://www.irena-ha...category/noski/ yra ir jos video kanalas youtubej.
Vakar mezgiau tas kinietisku rastu,bet pagal kitos autores video
https://www.youtube....niSpiridopoulou
pas ja irgi yra helixu video,bet kitaip,su idomiu kulnu labai.Bet as mezgiau tas rumpelstiltskin.Neina net istarti.Bet ramius autores balsas man jinai patinka.
Pasirodyk savo helixus,kai pabaigsis,jei nenori cia,tai i msng.Idomu pamatyt,kaip susidelios rastas.
tevelis jau miega lovoj,pavarges po keliones is vienu namu i kitus,o dar ir laiptai pas mane i antra auksta.Uzlipo pats ir gana mikliai,bet pavargo.
Dusia,sakiau,kad pamilsi helix buda kojinem.Man irgi grazu,kai vienas siulas margas.Ir nederink jokiu spalvu,svarbu,kad spalvine gama ta pati abiejose kojinese.Kai nederini,kojines igauna funny toki sarma.Jaunimui tai patinka,jos ne nuobodzios buna.abai smagus mezgimo budas ir greitai kyla i virsu.Ir nenusibosta megzt,nes reikia stebet ,kad nenunertum du kartus ta pacia spalva,o be to darosi vis idomu,kaip gausis.
Va cia dar yra labai idomiu kojiniu su aprasymai rastu schemomis.
https://www.irena-ha...category/noski/ yra ir jos video kanalas youtubej.
Vakar mezgiau tas kinietisku rastu,bet pagal kitos autores video
https://www.youtube....niSpiridopoulou
pas ja irgi yra helixu video,bet kitaip,su idomiu kulnu labai.Bet as mezgiau tas rumpelstiltskin.Neina net istarti.Bet ramius autores balsas man jinai patinka.
Pasirodyk savo helixus,kai pabaigsis,jei nenori cia,tai i msng.Idomu pamatyt,kaip susidelios rastas.
Labuka, jau rodos, gyvensim. MB vaiksto daug, siandien laipiojo laiptais kaip manksta, kad visos grupes raumenu dirbtu. Akyse sviesiau pasidare. As siandien koldunus lipdziau, pirma karta per per gyvenima Airijoj
QUOTE(IngridaB @ 2021 10 15, 16:37)
Luety,nuostabus švarkas.
Norėčiau tokio.
Tik neturiu kur eiti.
JustDi,o reabilitacijos nėra mb?Maniškio net į namus neišleido,tiesiai su greitąją į sanatoriją.
Po trejų savaičių iš sanatorijos sunkiai parsivežiau su mašina.
Na tikras ruduo.
JustDi,o reabilitacijos nėra mb?Maniškio net į namus neišleido,tiesiai su greitąją į sanatoriją.
Na tikras ruduo.
Nera pas mus tokiu dalyku, kaip reabilitacija. Gauni zinias visas ligoninej ir reabilituokis pats. jam svarbiausia manksta ir vaiksciojimas bei laikas, po 6 savaiciu lakstys
Ingrida, o kodel sunkiai parsivezei
JustDi,maniškiui sesutės neleido aplamai be ramentų visą reabilitaciją vaikščioti tris savaites.
O ir ligoninėje prabuvo savaitę.
4 mėnesius biuletenis buvo.
Girdėjote antradienį žada -7?
Viską nuvirins.
Senąjį namą pakūrenome taip gerai buvo tvarkytis.Su anglimis bandėme pakūrenti naują pečių,visai patiko,užpili ir dega iš lėto.
Senąjį namą pakūrenome taip gerai buvo tvarkytis.Su anglimis bandėme pakūrenti naują pečių,visai patiko,užpili ir dega iš lėto.
QUOTE(IngridaB @ 2021 10 17, 17:15)
JustDi,maniškiui sesutės neleido aplamai be ramentų visą reabilitaciją vaikščioti tris savaites.
O ir ligoninėje prabuvo savaitę.
4 mėnesius biuletenis buvo.
Viską nuvirins.
Tai aisku, vaiksto su ramentais visa laika. Po 6 savaiciu vizitas pas chirurga, tada ziures , gal jau vairuoti gales. I darba planuoja gryzti po nauju metu, jei viskas gerai.

Labas rytas.
Labas rytas,
Pirmadienis
ir vėl darbai darbeliai ir smulkios problemėlės
Dėkui Ingrida už kavą . Labai graži
Labai pagal mane ...
Vakar popiet išlėkėm į kaimą pirtintis visi 3. Kol pirtis kaito užlipom ant Budelių piliakalnio . Gražu .
Ir vėl neliko laiko pamegzti
Luety , labai stiprus tavo tėvukas. Tokiuose metuose pats paeina
Genai geri .
Gražios dienos
Pirmadienis
Dėkui Ingrida už kavą . Labai graži
Vakar popiet išlėkėm į kaimą pirtintis visi 3. Kol pirtis kaito užlipom ant Budelių piliakalnio . Gražu .
Ir vėl neliko laiko pamegzti
Luety , labai stiprus tavo tėvukas. Tokiuose metuose pats paeina
Gražios dienos